- 3 Eylül 2012
- 21.843
- 57.466
- 798
Aynı şeyi yazmışızalmışken yedi programlısını al makinenin der gibi olmamış mı
Valla puanı ziyan olmasın diye yazan herkes aynen öyle düşünüyo.herkes aile hekimin gibi düşünecek değil
herkes mutlu olacağı bölümü yazsın zaten
ama bilg müh olupta maaelesef işsiz insan çok, memleketin hali bu
Evet :)
Puan ziyan olmasın derken bir ömür ziyan olacak kimsenin hesap ettiği yok.
Sevmediği işi yapmak zulümdür insana.
Duyguları tam anlamıyla kenara atabileceğimiz bir konu değil bu.
işli olup oflayacağına sevdiğini okusun işsiz olsun diyorsunuz ama bu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki? toplumun yüzde doksanı işini oflayarak yapıyor zaten...Valla puanı ziyan olmasın diye yazan herkes aynen öyle düşünüyo.
İşli olup oflayacağına sevdiğini okusun işsiz olsun. Doktorun işimi sevmiyorum demesi ne demek bi hastaya allah aşkına. Sevmediğini ağzıyla söylemiş birinin bana ne faydası olur.
Sırf o istihdam edilecek diye işini sevmeyen bi doktora canınızı emanet etmeye razı olmanız
Valla doktora canımı emanet ediyorum o işini severek yapsın gerisi sizin mantık devam etse de olur..işli olup oflayacağına sevdiğini okusun işsiz olsun diyorsunuz ama bu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki? toplumun yüzde doksanı işini oflayarak yapıyor zaten...
işsizlik ülkemizin en büyük sorunlarından biri iken, sevdiğini okusun, işsiz olsun demeniz de ayrıca tuhaf...
maalesef ülkemizde işini çok severek yapan doktor sayısı da çok değilValla doktora canımı emanet ediyorum o işini severek yapsın gerisi sizin mantık devam etse de olur..
Yani Boğaziçi bilgisayardan çıkanlar da issiz kaliyordur eminimokusun bilgisayar mühendisliğini, atsın kapağı yurt dışına.. bitti gitti :)
alışılıyor:)Yani Boğaziçi bilgisayardan çıkanlar da issiz kaliyordur eminim
Herkes de tip okuyamaz arkadas. Ben mesela kan gormeye dayanamazken sirf puanim heba olmasin diye tip yazamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?