aynen madem birinci olmuşsun çok daha iyi bir bölüm yazabilirsin yaniCool değil problemli
Gözleri seyiriyo
okadar 1.olmuş git mühendis olucaksan genetik mühendisi ol doktor ol
ortalık işsiz bilg mühendisi kaynıyo
Cool değil problemli
Gözleri seyiriyo
okadar 1.olmuş git mühendis olucaksan genetik mühendisi ol doktor ol
ortalık işsiz bilg mühendisi kaynıyo
aynen madem birinci olmuşsun çok daha iyi bir bölüm yazabilirsin yani
tıp gibi...
en azından girdiği sınavlara değsin iştene fark ederki her halukarda bi sürü sınava girmeye devam edecek
Sırf puanı yüksek diye tıp yazıym boşa gitmesin diye düşünenler yüzünden doktorların yarısı benim "ben doktorluğu sevmiyorum severek de yapmıyorum ama sen istiyosan tıp oku" diyen aile hekimim gibi zoraki çalışıyo. Silah zoruyla okuttursak bu kadar olurmuş gözlerini falan deviriyo ara sıra muayenede. Bitse de gitsek modunda.en azından girdiği sınavlara değsin işte
Aynı şeyi yazmışızBazı sitelerde haber altına hayvan gibi çalıştım ne biçim söz diye kızmışlar da
bence çocuk doğru söylemiş.
Hayvan gibi çalıştım da öyle kazandım yani.
Bir de Türkiye birincisi olan herkes tıp okuyacak, en güzel bölümü yazacak diye bir beklenti hep olacak ve
garibimi bunaltacaktır yazık.
Bir mesleği güzel yapan onu sevmektir, severek okumak, severek mezun olmak, en önemlisi severek çalışmaktır.
Başka türlü kime ne faydası dokunur?
Keşke meslek seçimini kıyafet seçimi ile bir tutmasak.
Bir ömrü etkileyen bir karar bu.
herkes aile hekimin gibi düşünecek değilSırf puanı yüksek diye tıp yazıym boşa gitmesin diye düşünenler yüzünden doktorların yarısı benim "ben doktorluğu sevmiyorum severek de yapmıyorum ama sen istiyosan tıp oku" diyen aile hekimim gibi zoraki çalışıyo. Silah zoruyla okuttursak bu kadar olurmuş gözlerini falan deviriyo ara sıra muayenede. Bitse de gitsek modunda.
Çocuk en azından istediğini seçicek.
Ben olsam tıp yazardım. Ama puanım boşa gitmesin diye değil, tıp istediğim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?