Yeterince güçlü müyüm bilmiyorum kararsızım...

Çok bencil düşünmüyor musun kaldı ki çocukta değilsin senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan çocuğun elini tut yok düşünmüyorsan ona da umut verme.. Kiminle evlenirsen evlen zorluk çekersin asker değildir de esnaftır o da sıkıntı yani bunun sonu yok biliyorsun değil mi ? 7-8 Yıl uzun bir süre değil mi evlenmemek adına diretmek için ? Gereksiz bir inat görüyorum naçizane yorumumdur.

Çok bencil düşünmüyor musun kaldı ki çocukta değilsin senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan çocuğun elini tut yok düşünmüyorsan ona da umut verme.. Kiminle evlenirsen evlen zorluk çekersin asker değildir de esnaftır o da sıkıntı yani bunun sonu yok biliyorsun değil mi ? 7-8 Yıl uzun bir süre değil mi evlenmemek adına diretmek için ? Gereksiz bir inat görüyorum naçizane yorumumdur.
Ne konuda bencil olduğumu düşünüyorsunuz anlayamadım ama bir yandan haklısınız. Benden daha iyilerine layık ancak ben aşık oldum ve bu bencilliği yapacağım onu bırakmayacağım. Evlenmek istiyorum tabii hatta biz bir orta yol bulduk bile. 2019 dedik kendi aramızda :). Asker olması tabii sorun değil dediğiniz gibi esnaf olsa da korkabilirdim ama bende 21 yaşında nazlı dert tasa görmemiş bir kızım. Şehit haberlerini falan duyuyoruz korkum var tabi hatta ona aşık oldukça bu korkum daha büyüdü. Teşekkür ederim yorumunuz için hayat benim planlarıma uymadı göründüğü gibi :)

Yok hayır yanlış anladınız siz diyorum ki bir tek kendi açınızdan bakmayın karşı tarafın penceresinden de bakın. Üstelik çok gurur verici bir mesleği olacak Pilot bunun hayalini kuran en az 100 kız tanıyorum :KK53: Elinizden kaçırmayın eğer gerçekten inanıyor ve seviyorsanız diyorum. Yıllar sonra ah demeyin.

Yok hayır yanlış anladınız siz diyorum ki bir tek kendi açınızdan bakmayın karşı tarafın penceresinden de bakın. Üstelik çok gurur verici bir mesleği olacak Pilot bunun hayalini kuran en az 100 kız tanıyorum :KK53: Elinizden kaçırmayın eğer gerçekten inanıyor ve seviyorsanız diyorum. Yıllar sonra ah demeyin.
Bu konu bir kaç aylık bizim ilişkimiz çok ilerledi. Ben aşık oldum. Elimden kaçırma durumu söz konusu değil yani :) onun penceresinden nasıl gözüküyor sizce konu. Dışarıdan bir göz olarak soruyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu kadar şey düşünmek seni korkutmuş sanırım öncellikle gidişata göre bak ve kendini şartlamıssın birşeylere bukadar şartlaman mutlu olmanı engeller :KK43:
Haklısınız biraz huyum bu. Garantiye almak istiyorum kendimi. Şartlamak değil zaten aklıma takılan sorulardı. Yeni oluşan duruma ayak uydurabilirim. Fikir almak istemiştim. Ama bu kadar düşünmek mutluluğumu dolu dolu yaşamamı engelliyor bu konuda haklısınız. Ama huy işteelimden birşey gelmşyor :KK43:

Mantığın ve kalbin bu kadar soruya rağmen onu istiyorsa vazgeçme sadece bu soruları at kafandan akışa bırak kendini.
Ama bu sorular duygularından daha öndeyse hiç devam etme çünkü ne evliliğe nede ciddi bir ilişki yaşamaya hazır değilsindir bence.

Mantığın ve kalbin bu kadar soruya rağmen onu istiyorsa vazgeçme sadece bu soruları at kafandan akışa bırak kendini.
Ama bu sorular duygularından daha öndeyse hiç devam etme çünkü ne evliliğe nede ciddi bir ilişki yaşamaya hazır değilsindir bence.
Çok teşekkür ederim. Soruların hepsini ona tek tek sordum. Sağolsun hiç yargılamadan cevapladı sorularımı. Ortak bir nokta bulduk çok şükür. Duygularım tüm mantığımı yerle bir etti iyiki oldu çok şükür :) evliliğe vaktimiz var ama ilişkimiz ciddi bir boyuta taşındı bile :)

Çok teşekkür ederim. Soruların hepsini ona tek tek sordum. Sağolsun hiç yargılamadan cevapladı sorularımı. Ortak bir nokta bulduk çok şükür. Duygularım tüm mantığımı yerle bir etti iyiki oldu çok şükür :) evliliğe vaktimiz var ama ilişkimiz ciddi bir boyuta taşındı bile :)

Çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun.

32 yasinda biriyle gorusuyodum iliskiye baslamaya vile korkan biri senin ablattigin kisi ise ne istedigini bikio olgunluk yasla alakali degil kendini yetistirmeyle ilgili eminim sevsen bu kadar soruyu sormazdin aklinda suphe varda yol yakinken vazgec ama ecel bu illa askerler once okucek die bir sey yok

32 yasinda biriyle gorusuyodum iliskiye baslamaya vile korkan biri senin ablattigin kisi ise ne istedigini bikio olgunluk yasla alakali degil kendini yetistirmeyle ilgili eminim sevsen bu kadar soruyu sormazdin aklinda suphe varda yol yakinken vazgec ama ecel bu illa askerler once okucek die bir sey yok
Ya o tarihten beri ilişkimiz pekişti gerçekten çok olgun birisi. Sorularımın hepsini kendisine sordum. Sağolsun kendisi hepsini cevapladı. Ve herbiri için ortak noktayı bulduk. Ecel konusunda haklısınız ama gönlüme söz geçmiyor işte :KK43:

suana kadar iliski yapmamakla olgun bir davrnıs sergilemişsin en dogrusunu yapmıssın bence bu cocukla iliskin cok güzel olur asker olacak lacka bir insan olacağını dusunmuyorum onun sonradan seni kaldırabilir ama sen onu kaldırabilirmisin onu bilemicem günden güne dahada olgunlasıcak cünkü bu sordugun sorulara cevap veremiyorsan olumlu ayrıl ve baskasına sans ver
Merhaba. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kabul ediyorum sorduğum sorulara tek başıma cevap veremedim. Bu soruları tek tek kendisine sordum. Hepsini sabırla cevapladı. Ve her şey için ortak noktayı bulduk çok şükür. Ve kesinlikle kabul ediyorum benden olgun üstelik dediğiniz gibi laçka falan da değil ama bende olgunlaştım :) çok güzel anlaşıyoruz. Huyu huyuma suyu suyuma korkum dışında problemimiz kalmadı diyebilirim.

X