- Konu Sahibi mavibeneklikiz777
Ne peki sence doğrusu kudra, sen bazı konulara öyle yorumlar yapıyorsun ki sanki İsveç'te Norveç' te yaşıyoruz sanacak gören. Ülkedeki medeniyet seviyesi belli. Kadın erkek ilişkileri belli. Cinsiyete odaklanmayı bi kenara bırakırsak gerçekten doğru düzgün insan sayısı çok az. Hadi onun yazdıkları yalnız kadın avuntusu, sana göre doğrusu ne peki? Basbayağı kompleks yapıyor işte insanlar bişeyi. Ben 29 yaşındayım, sahiden çok yakışıklı, bakmaya doyulmayacak bir tane erkek görmedim ya. O erkeğin bana bakması bakmaması benim ona layık olup olmamam değil konu, görmedim bile. Fanusta da yaşamıyorum, görmedim yani. Ama yüzüne bakmaya doyulmayacak kadınları çok gördüm.Kusura bakmayın ama yalnız kadın avuntusu bu bence sadece
Ayrıca yalnız bir kadının avuntuya da ihtiyacı yok bence. Ben geçen seneden beri yalnızım hatta duygusal anlamda kıpırtı bile hissetmiyorum, bıraktım mesela artık ki son zamanlarda sahiden birine özel olarak zaman ayırmak, ilgi göstermek yorucu gelmeye başladı. Kendimi geçtim artık milletin zamanını almayayım modundayım