• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter !

Lisenin lojmaninda kalıyorsaniz baban ya da annen okulda görevli demektir. Eğitimin içinde olan insanların böyle düşünmesi beni şok etti. Sen ideallerinden vazgeçme.
dediğim gibi sadece babam böyle aslında onu da gazlıyorlar sanki ben çok başarısızımda gitmemişim gibi davranıyorlar okuldaki bir kaç öğretmen . bu sene kazanamadı senye de olmaz bari memur olsun şöyle olur böyle olur diyorlar babama benim yanımda olan hocalarımda var mı var ama babam artık öbürlerinin gazına o kadar gelmiş ki benden tarafları duymuyor bile

Yönetimden izin alıp lojmanında oturduğunuz lisenin kütüphanesine gitseniz?

okul binaya sığmadığı için şuan kütüphaneleri yok . kitaplarsa kullanılmayan tuvalette böyle bir okul :( . akşam 5 ten sabah 4 e kadar filan ders çalışmaya çalışıyorum ama modum düşük olmuyor :( kpss den sonra başlasam yetiştirir miyim diye düşünüyorum artık :(

edit : kpss 2 kasım civarlarında

Önceki bir konunu okudum babanin senin icin verdigi emegi yazmissin
Demekki sorumsuz farkinda olmayan bir ogrenci degilsin
Hayatin neler getirip götürdügünü biliyorsun
Kpssye 2 ay mi var bence calis nasilsa üniversite sinavina daha var
Anne baba sözü dinle 2 ay calissan bir sey olmaz hem üniversite sinavıyla aynıysa konular senin icin daha iyi olur.

dediğim gibi sadece babam böyle aslında onu da gazlıyorlar sanki ben çok başarısızımda gitmemişim gibi davranıyorlar okuldaki bir kaç öğretmen . bu sene kazanamadı senye de olmaz bari memur olsun şöyle olur böyle olur diyorlar babama benim yanımda olan hocalarımda var mı var ama babam artık öbürlerinin gazına o kadar gelmiş ki benden tarafları duymuyor bile
Baban ne derse desin kafana takmamaya çalış. Okulda kütüphane yok mu? Git oraya çalış. Aranın iyi olduğu öğretmenlere sorular sor. Bak burada ygs lys grubu var sanırım eğitim şart bölümünde arada oraya takıl ve sakın vazgeçme. Bu arada Istanbul'da köy var diyorlardı da inanmıyordum cidden varmış :-)

Önceki bir konunu okudum babanin senin icin verdigi emegi yazmissin
Demekki sorumsuz farkinda olmayan bir ogrenci degilsin
Hayatin neler getirip götürdügünü biliyorsun
Kpssye 2 ay mi var bence calis nasilsa üniversite sinavina daha var
Anne baba sözü dinle 2 ay calissan bir sey olmaz hem üniversite sinavıyla aynıysa konular senin icin daha iyi olur.

kasımın 20 sinde olması lazım sınav . aslında annemin babamın farkındayım ama benim konum çalıştığı yerde o kadar dönüyor ki anlatamam . ben ilk yerleşemedim pdr olmadı dediğimde seneye yaparsın meslek lisesiydin dershaneye gitmeden okul dersleriyle birlikte tmden 331 puan yaptın ben senin arkandayım gurur duyuyorum diyen babam geçen gün bana geçen senede kazanamadın zaten dedi . bilmiyorum eski babamı çok özlüyorum :KK42:

sen onları dinleme.. kitabını defterini testlerini al önüne çöz deki kpss ye çalışyorum nerden bilecekler kitaplarımı karıştıracaklar. bir iş istediklerinde dersim bitsin yaparım de hiç kavga etme kavga ettikçe sen gerileceksin çalışma şevkin kırılacak. sen azimli olursan o sınavıda dershanesiz etütsüz kazanırsın.

kasımın 20 sinde olması lazım sınav . aslında annemin babamın farkındayım ama benim konum çalıştığı yerde o kadar dönüyor ki anlatamam . ben ilk yerleşemedim pdr olmadı dediğimde seneye yaparsın meslek lisesiydin dershaneye gitmeden okul dersleriyle birlikte tmden 331 puan yaptın ben senin arkandayım gurur duyuyorum diyen babam geçen gün bana geçen senede kazanamadın zaten dedi . bilmiyorum eski babamı çok özlüyorum :KK42:
Meslek Lisesi çıkışlı biri için puanın gayet iyi ki 30 bindeymişsin. Sen bunları duyma sadece çalışmaya odaklan.

sen onları dinleme.. kitabını defterini testlerini al önüne çöz deki kpss ye çalışyorum nerden bilecekler kitaplarımı karıştıracaklar. bir iş istediklerinde dersim bitsin yaparım de hiç kavga etme kavga ettikçe sen gerileceksin çalışma şevkin kırılacak. sen azimli olursan o sınavıda dershanesiz etütsüz kazanırsın.
ya zaten elimden geldiğince gerçekten susuyorum ki kavga filan etmem annem babam onlar öbür tarafta haklarını ödeyemem ama bu yaptıkları canımı çok sıkıyor gerçekten diyor ki üniye gideceksin şunu yapmamaya çalış alış işte idare etmeye filan o zaman çok mutlu oluyorum sonra bir iki gaz alıyor başkasından yine hüsran :( İnşallah geçecek bu günlerde şu kpss yi bir atlatayım

okul binaya sığmadığı için şuan kütüphaneleri yok . kitaplarsa kullanılmayan tuvalette böyle bir okul :KK43: . akşam 5 ten sabah 4 e kadar filan ders çalışmaya çalışıyorum ama modum düşük olmuyor :KK43: kpss den sonra başlasam yetiştirir miyim diye düşünüyorum artık :KK43:

edit : kpss 2 kasım civarlarında

Yakınlarda başka lise var mı? Onların kütüphanesi var mı bir bakın isterseniz. KPSS'yi istiyorsanız ona da hazırlanabilirsiniz de ama bana istemiyormuşsunuz gibi geldi.

Üniversite sınavına kaçıncı girisin olacak
Ben hala babanlari hakli buluyorum yanlis anlama sana söyledikleri icin degil.
Kpss konusunda onlara kulak ver kadron olur ilerde üniversite okursun aynı bölümden ataman olur.

Bunlarin hepsinin gececegini ömür boyu bu sekilde yasamayacaginizi dusunun. Zor olsa da sinava odaklanin sadece. Şu an sizi kurtaracak tek sey sinavlar. Bunu bilerek calisin. Unutmayin... hepsi gececek

Meslek Lisesi çıkışlı biri için puanın gayet iyi ki 30 bindeymişsin. Sen bunları duyma sadece çalışmaya odaklan.
teşekkür ederim ben bunun farkındayım inşallah yapacağım aslında kkya kendi ders çalışma günlüğümü açmayı düşünüyorum ama bakalım :)
o dedigi ogretmenler nasil ogretmenler anlamis degilim daha kizinizi okudun diyeceklerine

meslekçi biri bana da diyor zaten memur olmak için okuyorsun ha şimdi olmuşsun ha şu kadar yıl sonra ne fark eder ben mutlu olacağım işte çalışmak istiyorum ama anlayan yok mutluluk karın doyurmuyor muş :(((

mezuna kalmış olabilirsin ne var ki bundan ayrıca benimde kedi fobim var benzer tepkiler bende bazen alıyorum bunları dert etme hatta dalga bile geçiyor anlamayan insanlar bende alıştım artık onların ayıbı... lise kpss si konusunda aslında o kadar haksız değiller bence onu kazansan hem okuyup hem çalşırsın hem lys ye hem kpss ye aynı anda çalılabilirsin zaten ikide hemen hemen aynı sınav olursa çok iyi olur senin için hem devlete kapak atmış olursun hem de okurken ailene maddi olarak yük olmuş olmazssın ekonomik özgürlüğün olur istediğin gibi okursun bence onu düşün ama bu arada mutlaka lys ye de çalış ve kazanmaya bak en kısa yoldan... kolay gelsin

teşekkür ederim ben bunun farkındayım inşallah yapacağım aslında kkya kendi ders çalışma günlüğümü açmayı düşünüyorum ama bakalım :)

meslekçi biri bana da diyor zaten memur olmak için okuyorsun ha şimdi olmuşsun ha şu kadar yıl sonra ne fark eder ben mutlu olacağım işte çalışmak istiyorum ama anlayan yok mutluluk karın doyurmuyor muş :KK43:((
Aç aç. Burası acayip gaza getiriyor insanı;-)

Üniversite sınavına kaçıncı girisin olacak
Ben hala babanlari hakli buluyorum yanlis anlama sana söyledikleri icin degil.
Kpss konusunda onlara kulak ver kadron olur ilerde üniversite okursun aynı bölümden ataman olur.
2. girişim birde geçen sene girmiştim işte 12. sınıfta . Bende ilk başta aynı fikirdeydim ama o kadar çok üstüme geldiler ki irite oldum düşünsene sen memur ol kardeşini okut dedi arada sende oku demek yok :( belkide ben çok alınıyorum bilemem ama çok kırıldığım gerçeği var

mezuna kalmış olabilirsin ne var ki bundan ayrıca benimde kedi fobim var benzer tepkiler bende bazen alıyorum bunları dert etme hatta dalga bile geçiyor anlamayan insanlar bende alıştım artık onların ayıbı... lise kpss si konusunda aslında o kadar haksız değiller bence onu kazansan hem okuyup hem çalşırsın hem lys ye hem kpss ye aynı anda çalılabilirsin zaten ikide hemen hemen aynı sınav olursa çok iyi olur senin için hem devlete kapak atmış olursun hem de okurken ailene maddi olarak yük olmuş olmazssın ekonomik özgürlüğün olur istediğin gibi okursun bence onu düşün ama bu arada mutlaka lys ye de çalış ve kazanmaya bak en kısa yoldan... kolay gelsin

teşekkür ederim ilk başta bende böyle düşünüyorum ama dediğim gibi çok baskıladılar beni o yüzden irite oldum :( yine gireceğim kpss ye ama nasip kısmet çok bağlanmak istemiyorum

Valla bende otuyordum
Pehhh ne memurlugu
Hademelik mi yapicam zart zurt
Ozelde calisinca gordum
17 yasindaki halime terlikle dalasim geliyor her seferinde :KK12:
Bence gir kpss ye
Kazanirsan ceneleri kapanir sende rahat edersin :kahve:
Sonra da calisirken okursun iste

Yakınlarda başka lise var mı? Onların kütüphanesi var mı bir bakın isterseniz. KPSS'yi istiyorsanız ona da hazırlanabilirsiniz de ama bana istemiyormuşsunuz gibi geldi.
Benim kesin hedefim lys den pdr yada sosyal hizmet okumak ama kpss nin olması olmaması umrumda değil ama istemiyorum nasip olmasın :((

Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı. Aynı yurtta kalıyorduk. Kız 18 yaşında devlet memuruydu. Hem okudu hem çalıştı ve ondaki hava karizma inan hiçbirimizde yoktu ;-) Sonra kız hakim oldu. Diyeceğim o ki kpssyi kazanmak okumanın sonu değil. Sen ideallerinden vazgeçme. Gir sınava olursa başka şehirde hem okuyup hem çalışırsın.

Back
X