• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter !

Kimseyi takma kafana hayallerinin peşinden git.

Yalnız 30k ile sosyal hizmet nasıl kazanamadin:KK16:
Ben sözel puan turunde 30k ydim sosyal hizmet esit agirlik puan turuyle aliyor esit agirlik puanim 331 disoayal hizmet 360 la basliyordu oyle diyim onun siralamsini bilmiyorum ozelde geliyordu ama durumumuz karsilamazdi 2 yillikta ben istemedim

Nasil giris yapacağımı inanın bilmiyorum . Lise mezunuyum . Bu sene mezun oldum . Ailemle okuduğum lisenin lojmaninda kaliyoruz. Yani hep bir baski altinda , berbat otesi bir lise hayati gecirdim . Ve bu yil aslinda puanlarim iyi olmasina rağmen Pdr yada sosyal hizmet istedigim icin mezuna kaldim . ama o kadar pismanim ki :KK43:. Hep evdeyim evden disari ciktigim an kendi lisemin eski ogretmenlerimin içindeyim. bu cok zor bir durum ya. ben hoslanmiyorum .bilmiyorum benim mi kaprisim... Tercih yaparken ailem o kadar iyi konusuyordu ki iste biz arkadayiz dershaneye gitmeden 30 k yapmak kolay degil . Biz bunun farkindayiz .Ek tercih yapma mezuna kal vs vs . Şimdiyse bu sozlerle alakalari yok .Lise kpss sine gir hem kendini kurtar hem bizi diyip duruyorlar. Sonra onlara cesit cesit yemek yapmami istiyorlar .ek olarak babamsa benle kus .Biktim artik yeter ya. Istemedigimi belli ettim kpss ye girmeyi . Bir ton bagirti kavga cikardilar . yok beni anlamiyorlarmis yok memur olunca okunmuyormuymus vs vs suan hic calisasim gelmiyor :KK43: her gun dua ediyorum rabbim ne olur kpss yi kazandirma diye .evde ki internetide kestiler gecen sene vardi bu sene oda yok kendi telimin interneti 1gb hic birseye yetmiyor . alacakti internet ... 2 aydir eve internet alacak ... Birde surekli su var bir sey istiyorum ,babam hemen arkasindan sen memur olunca yaparsin sonra kahkaha atip subniminal mesaj sana diyor . Bu kadar mi zor bir evladi okutmak siz soyleyin ya . etut merkezi dershane hicbirsey yok sadece kitap isteyince hemen alir ama anca istemek var canima tak etti artik . Son mevzuda benim kedi fobim var camasir astigimiz kapali alana kedi kacmisti ben oraya girince baya korktum yanimdada babam vardi .ben varken nasil korkarsin bana guvenmiyorsun diye kizdi bir ton .3 gun gecti hala bana trip atiyor . bu gun annem eski kitaplarimi atti 2 cuval poset vardi sadece ben yardima gittim poseti tuturmadi bile ya bu kadar mi igrenc bu kadar mi koty biriyim ben . Universite okumak istemem . Kediden korkmam bu kadar mi igrenc. Bu kadar yuk oluyorum onlara . inan ki aglayarak yaziyorum ya.Cok pismanim turkce veya sosyal bilgiler og . yazmadigima onlarda is yok diyim tercih yaptirmadilar. Simdide kopek misim gibi davraniyorlar bana ...
Siz soyleyin bu kadar mi katlanilmaz biriyim ben ... Bu arada durumumuz o kadar kotu degil evimi arabamiz var bircunu oduyorlar sadece . annem de babam da asgari ucretle calisiyor sis yol gösterin
Diğer konuları bir kenara bırak ama KPSS konusu da ailenin hakli. Zaten üniversite sinavina calisacaksin. Kpssye ekstradan calismana gerek yok. Kazanirsan üniversiteye gidemezsin diye bir konu da yok. Kazanirsan en azindan elinde bir garantin olur. Üniversite sinavinin kotu gitme ihtimaline karşı.... Benim bir çok arkadasim bunu yapmadigina çok pişman. Lise KPSS ile önlisans ve lisans arasında zorluk acisindan inanilmaz bir fark var. Bir de şöyle düşün. Kazanir ve atanirsan istersen ayni anda okula da gidebiliyorsun. Bu konuda memurlara kolaylik taniniyor. Hem de Lisa surede o sevmediğini çevreden kurtulup kendi hayatini kuracaksin.

Aah canım ah be. Ben başımı nereye vurayım? Bir ön lisans iki lisans bir de yüksek lisans var henüz tezdeyim. Markette çalışsam daha yüksek maaş alırım. Daha bitmedi, yolun başındasın. Sınavına hazırlan part time de bir iş bul. Of oooof.

Aah canım ah be. Ben başımı nereye vurayım? Bir ön lisans iki lisans bir de yüksek lisans var henüz tezdeyim. Markette çalışsam daha yüksek maaş alırım. Daha bitmedi, yolun başındasın. Sınavına hazırlan part time de bir iş bul. Of oooof.

hangi bölümler ki ? örgünden okuduysan çok kötü bir durum ya :(

hangi bölümler ki ? örgünden okuduysan çok kötü bir durum ya :KK43:
Örgün de var açık da. Hangi bölüm olduğu çok da mühim değil, yüksek tahsilim de bitmek üzere. Sabır ve şans işi.
Güzelce üniversite sınavına hazırlan. Moralini hiç bozma her şey iyiye gider. Benim durumum da iyiye gidecek umut sonsuz :)

Back
X