Yeşilim'in günlüğü

Yeşilim ablam çok geçmiş olsun.
kendinize iyi bakın lütfen..Ne rejimi ayol,harikasınız vallahi...
Sardunyacım sana da geçmiş olsun,
hastalığını nelerin tetiklediğini bilmen çok iyi..
dikkat etmelisiniz...
ben 37 yaşındayım,çok şükür rejim nedir bilmem,boyum 1,75 kilom da 68 falan...
ama dikkat etmek gerekiyor,bir de bunun menapoz sonrası var,
metabolizma çalışmayınca ya da az çalınca esas o zaman sorunlar çıkıyormuş...
yani pamuk yutmak mı?acaba yutan varmıdır gerçekten...
sonra da ölümle pençeleşiyorlar...
eğer kişi de ,kilo varsa boğazına hakim olacak,başka yolu yok...
tabi sonrası spor ve bol bol yürüyüş...

ay ablam bugün sağlıktan ve rejimden yazdım ama
aklımda tatil vardı ,neyse onu da sonra yazayım...
kendinize çok iyi bakın..
sevgiyle ve sağlıklı kalın...

Teşekkürler Songülcüğüm ..Sen de fıstıkmışsın Maşallah.

Hâla yokluklarına alışamadım. "Sudan çıkmış Balık" gibiyim

Dolaşmaya, gezmeye, denize gitsem, koşa koşa eve dönesim geliyor.

Yılların alışkanlığı..Halacığım evde bekliyor, yine Babişkom gelecekmiş gibi hissediyorum.

Her gördüğüm tontişleri benzetiyor,Yüreğim çırpınıyor...Sonra geçiyor... Biliyorum zamanla alışacağım ama ne zaman?....Bilmiyorum

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum

yeşilim ablam Sardunyam geçmiş olsun Acil şifalar bir an önce.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktana.s.

yeşilim seni öyle iyi anlıyorum kibenneyaptımki babacığım yanımda 8 ay kaldı....7/24 8 ay hayatım babama endeksli olarak hiç ayrılmadım yanından...gittiği zaman evin içindeyken bile sanki odasındaymış gibi hissettim...dışarı çıktığım zaman hemen eve dönmem gerekiyormuş psikolojisi içindeydim...uzun bir süre sonra atabildim bu duyguları beynimden...

babacını halacığını Allah nur içinde yatırsın:Saruboceq: mekanları cennet olsun:Saruboceq: sana da sabırlar versin:Saruboceq: dayanma ve alışma gücü versin hayırlısı ile tez zamanda:Saruboceq:

bende sana güzel bir hafta sonu diliyoruma.s.

yeşilim:1shok: nasıl yani ...böyle bir hastalık mı var...:uhm:
bak şimdi çok meraklandım...

Sardunya, inan hemen cevap yazacaktım bu gün duygu yükü taşıyordum unuttum ...Sadece öneriydi canım. Kendine iyi bak lütfen

Amiiiiin canım...Hepsine hepsine Mekanları Cennet olsun İNŞALLAH.:Saruboceq: yazınca içim rahatladı inan...

Dünden başım çok ağrıyordu şimdi iyiyim ama kafam kaynar kazan misali.:):).

canım senin bu ara başın sık sık ağrır oldu.acaba sıcaklardanmı,yoksa migreninmi var.devam ederse,bakınsan iyi olur.ihmale gelmez,korkutmak istemem ama,yinede nolcak bakın bitanem yaa.
açil şifalar canıımm,inş. tekrarlamaz.:Saruboceq:

sarduşum sanada çookk gecmiş olsun inana bende merak ettim,deneme yanılmada olsa anlamışsın,kontrollü olmakta fayda var.peki devam ediyormu hala fazla kalori alınca.yani sırf fazal kalori aldığındamı oluyor.
eğer öyleyse vucut kaldıramıyor demekki.sanda açil şifalar tatlım.

allah dert verip derman aratmasın inş.

aranılıyor değilmi yeşilim.
boşlukları elbette doldurulamaz.canım allah yardımcın olsun.mekanları cennet olsun.a.s.
yanında olan sevdiklerine uzun ömürler versin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yeşilim irnacım çok teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin:Saruboceq:

Julio İnglesias.... Gençliğimizin ve şimdinin kadife sesi....Zarif Erkek. Erkeğin zarifi olur mu? Olur.....O işte....Julio

O kadar sıcak ve nem vardı ki anlatılamaz. Takım elbisesiyle çıktı.Terleri aktı, terinin kulaklarına girdiğini görüyoruz, siliyor konseri bitene kadar ceketini bile çıkarmıyor. Sevdiğimiz tüm parçaları söylüyor....

"Yaşlanmış....mış" dediler ......Bana ne, sesi yaşlanmamış......
Sadece çok zayıflamış, biliyorsunuz ayağı aksıyor....Ama sahnede sesiyle devleşen, Kadife ses... Beni sadece sesi ilgilendiriyor.Hiç hiç açığını aramadan içime sindirdim
Kendimden geçtim. Gözümü kapatsam saniye kaçırmak istemiyorum. O söylüyor ben mırıldanıyor, hiç bir jestini, mimiğini yine kaçırmak istemiyorum.

Bir daha ne zaman gelecek, ne zaman izleyeceğiz...Mutlu oldum, Gerçekten mutlu hissettim kendimi

Fotoğraf çekmek yasaktı yine de ayıp ettim ama bir kaç poz çektim gizli gizli herkes gibi ....Kötü çıkmış, olsun... HATIRA

ay yeşıilim ne kadar şanslısın ya Julio ınglesias görmüşün :)
bizler burda çok yoksunuz hiç şansımız yok bu kadar değerli bi sanatıcıyı sadece tv gazetelerden okuyoruz bakıyoruzzz..resimler için emeğine sağlıkkk:)..

Gerçekten şans oldu esmerim. Görür görmez koştum aldım biletleri.

ınşallah sizlere de nasip olur canım, veya en çok kimi istiyorsan. O kadar istiyordum ki anlatamam. Onun için sevincimi paylaştım sizlerle.
Hâla bu kadar zarif, kibar kalmasına hayretler ettim.

Dışarı çıktığında çok yakından gördük. Hepimize ilgi, alâka sorma.. Rüya gibi geldi geçti işte

Allahım inşallah banada böyle SEZEN AKSUMmmmmm nasip olur
bir rüya gerçekleşir inşallah 13 yaşımdan beri düşlediğim rüyam.

mükemmel ötesi bir ses:asigim: çok karizmatik bir erkekopuyorumnanaktan...çok saygılı opuyorumnanaktanher halinden belli opuyorumnanaktan

ama diğer starlarla mukayese edince şaşırmadım desem yalan olur...diğer starlar bodyguardlarının engellemesi etten duvarının arkasında siyah minübüslerine binip anında çekip gidiyorlar...

Bodyguardlar vardı. Şöyle kollarıyla açılın dedi..."imza, foto yok lütfen "dedi. Orada 8 çifttik tesadüf işte...Tüm hanımların yanaklarından öptü, erkeklerin ellerini sıktı. Bir insan bu kadar mı zarif olur...Demek ki olunur.
ışte bir tek ondan üzgünüz foto yok öperken

CADIARZU ay canım yeşilim ne varsa eski sanatcılarda var kibar ve saygılı
tşk ederim bize duygularını anlatığın için
yine diyorum çok şanslısın dunyaca ünlü bi sanatcıyı görmekkkk:)
bende ki ozlem kimdi eskiden kadır ınanır ve turkan şoraydıııyerimseniben ama artık hevesim kalmadııııııı bende yaşlandım onlardaaaaa:a015:

ışte seni şimdi kıskandım Yeşilim.ınan ben de görmeyi çok isterdim.Ne asil duruyor bizim kuşağın sanatçıları.Şımarıklıkları,kaprisleri hiç yok.Kişilikleri gelişmiş.
Nerede o Demis Roussos.....Enrico Marcias.....Elvis Presley....Aklıma ilk gelenler...
Ne nostalji onların lp'lerini dinlemek.....
Biz güzel yaşamış bir gençlikmişiz meğer.Şanslı gençlik....
Hatırlattığın için teşekkürler.Daldım gittim bir an...

Evet Realist..Şimdikilerle nasıl mukayese edebiliriz mümkün değil. Bizler biliyoruz ancak ne kadar farklı olduklarını

Bak hatırlattın birkaç sene önce Enrico Macias gelmişti gittik. Fotoğrafı yok yasaktı çekmek Gözünü alıyormuş.. Haklı da düşünsene Binlerce falaş. O zaman cepler de foto yoktu.

Elvis erken gitti ne yazık ki. Belki yaşlanınca onun da yolu buralara düşerdi kim bilir?:):)

Kimbilir dediğin gibi.Ama şimdiki kuşağın Michael Jackson'u da erken göçtü maalesef.Ben onu da bu trajik ölümünü de Elvise benzettim her nedense.Gerçe bizim efsanelerimiz gibi değildi bana göre ama gerçekten üzüldüm.
Sonuçta zamanlar da insanlar da değişiyor.Değişimi de reddetmek yerine kabullenmek gerekiyor(yanlış anlam ama kendi adıma olan düşüncelerim bunlar).

Bizimkisi zaman zaman nostalji.......
Güzel de oluyor.

İzmir - Antalya topiğim de gidip geliyorum. İkisini de ne çok sevdiğimi fark ettim
Çocukluğumun rüyası İzmir’im....Tadına doyulmaz Yazı, Baharı, Kışıyla...Çok çok özleyeceğim

Hayatımın çoğunu buralarda özlemle geçirirken, ne çok şeyi gerilerde bıraktığım ama ne çok şey kazandığım Antalya...
Çocuklarım biriciklerim, artık onların özlemi de girince yüreğime... Taşımak zor gelse de özlemleri ......Olsun olsun diyorum.... Ben alıştım her şeye, yeter ki sağlıkları iyi olsun özleşelim
.
Eski anılarla cebelleşirken nasıl geçiyor yıllar, akıyor adeta. Bugün yine peşimde anılar. Tatlı tatlı geçiniyoruz artık eskisi gibi değil. Daha oturaklı....Daha anlamlı...Biliyorum artık tadını çıkarmayı...
Ağlamak yok .... Acı-Tatlı arası bir tebessüm yetiyor bana. Bu tebessümü epeydir bekliyordum.....Masum ve Mahzun

Güzel bir Hafta diliyoruma.s.

Hava kapalı, esiyor ama sıcak kavurucu esiyor buralarda, yapış yapış nem...Sıkıntıya sıkıntı katıyor....Olsun biz ne yazlar geçirdik bunu da atlatırız inşallah

Akşam rüyamda hayırdır inşallah Annemin bir arkadaşını gördüm...

Yine küçüktüm, yine ürkerek yaklaştım yanına. Çok hoşlanmaz hatta sevemezdim onu...Gelir gelmez burnumu ısırır, acıtırdı. Oturur oturmaz annemin diğer arkadaşlarını kötüler Annem kızardı ona...”Bir tek sen mi duyuyorsun bunları. Dur bakalım doğru mu?” Dese de susmadan ikna etmeye çalışırdı

Gelecek diye ödüm kopardı...Çünkü acıyan Burnum geçmeden bir daha ısırırdı....

İşin acı, bir o kadar da komik tarafı, çekiştirdiği insanları biz de görünce üzerlerine atlar....“Aman da aman kimler gelmiş, ay! Nasıl özlemişim” gibi garip laflar ederdi hiç çekinmeden.

Bilmezdi ki Annem ve arkadaşlarının olgunluğunu, onu nasıl küçük gördüklerini.... Asla düşünemezdi. Çooook sonra öğrendi ama iş işten geçmiş, hiç biri onunla eskisi gibi olmamışlardı...

Kaybeden daima iki yüzlü, dedikoducu, haris insanlardır.

Ama akşam rüyamda bana bir güzellik yapıp beni uyardı ...”Dikkatli ol” diye.
Önce Burnumu ısıracak sandım...Kaçıyordum ki “Hayır hayır insanlara karşı daha dikkatli ol” dedi ve gitti.

Birden uyandım, klimadan üşümüşüm üzerimi örttüm, düşündüm.... “Neye karşı, kime karşı Dikkat....”
Ben rüyalarıma inanırım. Elbet vardır bir hayır.

Sizlere anlamlı rüyalar dilerim....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…