Sardunya sana da geçmiş olsun. Tabi ki dikkat etmen gerekir ciddi bir şey o aman ha. Çok kalorili gıdalardan uzak durmak gerekmiş, bildiğin halde dayanamıyorsan azar azar yemelisin sanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Yeşilim ve Sardunyam geçmiş olsun ikinizede. Sardunyam aman dikkat et lütfen.
Tenya yumurtasımı:1shok:Aman Allahım daha neler duyacağız inanılmaz .
Pamuk yutma işini bende duymuştum daha ne garip yöntemler bulacaklar bakalım .
yeşilim ablam Sardunyam geçmiş olsun Acil şifalar bir an önce.
Yeşilim ablam çok geçmiş olsun.
kendinize iyi bakın lütfen..Ne rejimi ayol,harikasınız vallahi...
Sardunyacım sana da geçmiş olsun,
hastalığını nelerin tetiklediğini bilmen çok iyi..
dikkat etmelisiniz...
ben 37 yaşındayım,çok şükür rejim nedir bilmem,boyum 1,75 kilom da 68 falan...
ama dikkat etmek gerekiyor,bir de bunun menapoz sonrası var,
metabolizma çalışmayınca ya da az çalınca esas o zaman sorunlar çıkıyormuş...
yani pamuk yutmak mı?acaba yutan varmıdır gerçekten...
sonra da ölümle pençeleşiyorlar...
eğer kişi de ,kilo varsa boğazına hakim olacak,başka yolu yok...
tabi sonrası spor ve bol bol yürüyüş...
ay ablam bugün sağlıktan ve rejimden yazdım ama
aklımda tatil vardı ,neyse onu da sonra yazayım...
kendinize çok iyi bakın..
sevgiyle ve sağlıklı kalın...
Teşekkürler Songülcüğüm ..Sen de fıstıkmışsın Maşallah.
Hâla yokluklarına alışamadım. "Sudan çıkmış Balık" gibiyim
Dolaşmaya, gezmeye, denize gitsem, koşa koşa eve dönesim geliyor.
Yılların alışkanlığı..Halacığım evde bekliyor, yine Babişkom gelecekmiş gibi hissediyorum.
Her gördüğüm tontişleri benzetiyor,Yüreğim çırpınıyor...Sonra geçiyor... Biliyorum zamanla alışacağım ama ne zaman?....Bilmiyorum
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
yeşilim:1shok: nasıl yani ...böyle bir hastalık mı var...:uhm:
bak şimdi çok meraklandım...
yeşilim seni öyle iyi anlıyorum kibenneyaptımki babacığım yanımda 8 ay kaldı....7/24 8 ay hayatım babama endeksli olarak hiç ayrılmadım yanından...gittiği zaman evin içindeyken bile sanki odasındaymış gibi hissettim...dışarı çıktığım zaman hemen eve dönmem gerekiyormuş psikolojisi içindeydim...uzun bir süre sonra atabildim bu duyguları beynimden...
babacını halacığını Allah nur içinde yatırsın:Saruboceq: mekanları cennet olsun:Saruboceq: sana da sabırlar versin:Saruboceq: dayanma ve alışma gücü versin hayırlısı ile tez zamanda:Saruboceq:
bende sana güzel bir hafta sonu diliyoruma.s.
canım senin bu ara başın sık sık ağrır oldu.acaba sıcaklardanmı,yoksa migreninmi var.devam ederse,bakınsan iyi olur.ihmale gelmez,korkutmak istemem ama,yinede nolcak bakın bitanem yaa.
Dünden başım çok ağrıyordu şimdi iyiyim ama kafam kaynar kazan misali.:):).
yeşilim:1shok: nasıl yani ...böyle bir hastalık mı var...:uhm:
yıllarca gitmediğim özel genel ne doktor kaldı ne de hastane...ne proföserlere ne uzmanlara gittim ...yapılan tahlillerin haddi hesabı yok....ama teşhis koyamadılar...ben zaman içinde deneme yanılma yöntemi ile keşfettim ...ama uzun zaman aldı bunu keşfetmem....
bak şimdi çok meraklandım...
Sardunya, inan hemen cevap yazacaktım bu gün duygu yükü taşıyordum unuttum ...Sadece öneriydi canım. Kendine iyi bak lütfen
Amiiiiin canım...Hepsine hepsine Mekanları Cennet olsun İNŞALLAH.:Saruboceq: yazınca içim rahatladı inan...
canım senin bu ara başın sık sık ağrır oldu.acaba sıcaklardanmı,yoksa migreninmi var.devam ederse,bakınsan iyi olur.ihmale gelmez,korkutmak istemem ama,yinede nolcak bakın bitanem yaa.
açil şifalar canıımm,inş. tekrarlamaz.:Saruboceq:
sarduşum sanada çookk gecmiş olsun inana bende merak ettim,deneme yanılmada olsa anlamışsın,kontrollü olmakta fayda var.peki devam ediyormu hala fazla kalori alınca.yani sırf fazal kalori aldığındamı oluyor.
eğer öyleyse vucut kaldıramıyor demekki.sanda açil şifalar tatlım.
allah dert verip derman aratmasın inş.
aranılıyor değilmi yeşilim.
boşlukları elbette doldurulamaz.canım allah yardımcın olsun.mekanları cennet olsun.a.s.
yanında olan sevdiklerine uzun ömürler versin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Gerçekten şans oldu esmerim. Görür görmez koştum aldım biletleri.
İnşallah sizlere de nasip olur canım, veya en çok kimi istiyorsan. O kadar istiyordum ki anlatamam. Onun için sevincimi paylaştım sizlerle.
Hâla bu kadar zarif, kibar kalmasına hayretler ettim.
Dışarı çıktığında çok yakından gördük. Hepimize ilgi, alâka sorma.. Rüya gibi geldi geçti işte
Bodyguardlar vardı. Şöyle kollarıyla açılın dedi..."imza, foto yok lütfen "dedi. Orada 8 çifttik tesadüf işte...Tüm hanımların yanaklarından öptü, erkeklerin ellerini sıktı. Bir insan bu kadar mı zarif olur...Demek ki olunur.
İşte bir tek ondan üzgünüz foto yok öperken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?