- Konu Sahibi Cahide_Nazli
-
huh benim var o rujdan sürünce 3 gün geçmio yhaaDD çok seviorum ben ama 5 tl ye aldım öle çok büyük kozmetik magazalarında yok böle ufak yerlerde var...öyle bir geçer zamankide karolinde kullanıyo hatta
bende aldım bugun hemde 2.5 tl ne kadr komik fiyatı var..bide max dan ruj aldım inanınnnnn sihirli ruj ondan çok daha güzel ve kalıcı..elime sürdüm sabah ve kaç kez yıkadım hala pembe:)dudagımda ölee..3 gün kalıcı olmas ama bi gün hiç tazelemeden kalıcılıgı var denedim:Ç)ben keisnlikle alt zemine bunu sürcem üzerine başka ruj sürerim o gidince alttaki durur:)tavsiye ediyorum:)
Bende 3 tl ye almıştım:)) ama ben isterdim ki kırmızı yapsın dudaklarımı..pembe yapıyor üstelik fazla sürersem iyice şeker pembe oluyorGüzel fikir denemekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur koca gün dudaktan çıkmaz artık ruj
valla cnm bende burda okudum aldım böle bi ruja ihtiyacım var çünkü hemen gidiyo dudagımdan ruj sürekli tazelemem gerekiyor..en basidi dün yemege gitim..alta sihirli rujdan sürdüm üzerinede şeftali renginde bi ruj sürdüm yemek yedimm lavoboya gittim bi baktım şeftali tonundan eser yok ama pembe ruj aynen duruyor..bi kat sürersem çok koyu olmuyo ama 2-3 kat sürünce koyu vişne renginde oluyo bende:)onun için tek kat sürüyorum:)
saglık acısından zararı nasıl bilmiyorumm böle kalıcı olmasının nedeni ne acaba merak ediyorumm..pahalı rujları alıyoruz 2 saat zor dayanıyorrr
Ayy şimdi bende heveslendim.. 1 Milyoncularda hep görmüşümdür ama ne olduğunu bilmiyordum doğrusuOkuduğum kadarıyla arabistandan gelmeymiş bu rujlar kızlar içeriğinde aloe vera varmış.. Yazanların yalancısıyımm
3 gün mü? Bende ertesi güne çıkıyor hemen =((
Çok güzel valla canım sürüyorsun uzun süre dudağında kalıyor ruj da bir zararı vardır diye düşünüyorum dediğin gibi pahalı rujları alıyoruz ve 1-2 saat içinde dudaktan çıkıp gidiyor ama bu ruj öyle değil..Ah bir de içindekileri öğrenebilsekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?