• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Ben de sihirli ruj satışı yapıyorum. Çok uygun fiyata gönderebilirim. İsteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Sitemin adresi profilimde var.

En az 1 gün kalıyor valla. :60: Şimdiye kadar gördüğüm en kalıcı ruj. Ayrıca dudak koruyucu görevi de görüyor. :60:

Pembe ruja bayıldığım için çok seviyorum rengini. Çok güzel oluyor gün içinde bir kere sürüyorum daha tazelememe gerek kalmıyor:9:

kızlar eskiden annemin vardı bu rujdan,küçükken sürüp sürüp gezinirdim evde:))sonra tabi büyüyünce işe yaramaz diye attım, dün de bu konuyu okuduğumda anılarım canlandı:)ve kafaya taktım yarın bakacam diye ve bugün Kızılay'da buldum 3.5 tl:) eskiden elimde olan ruja göre renginin yeşilliği daha farklı gibi,eskisi daha kaliteliydi sanki, ama olsun buldum ya artık içim rahat sürer sürer dolaşırım:))kolay kolay dudaktan çıkmaması zaten beni bu ruja çeken şey:)

Ben de aldım bundan geçen hafta. Kalıcı olması benim için çok iyi bi özellik çünkü dudaklarımı çok yalayıp ısırıyorum :17: Ama bende cırtlak pembe durduğu için pek kullanamıyorum :63:

bende rujumu çabuk yediğim için almıştım bu yeşil rujdan çok hoşuma gitti iyi hoş da dudaklarım soyuldu ve kenarı çatladı :( sonuçta bu yeşil renk nasıl oluyorda dudakta kırmızı oluyo?? dudağı yakarak mı oluyo? ne bileyim içinde ne var ki böyle bi özellik taşıyo?? kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum ya bi daha soyulursa çatlarsa diye?

hatırladım ben de.. annem kullanıyordu hala da kullanıyor Suriye'den gelıyor ona..
yalnız bildiğim kadarıyla bu ruj cok zararlı.. bu yüzden üretimi de durdurulmustu..

bende rujumu çabuk yediğim için almıştım bu yeşil rujdan çok hoşuma gitti iyi hoş da dudaklarım soyuldu ve kenarı çatladı :( sonuçta bu yeşil renk nasıl oluyorda dudakta kırmızı oluyo?? dudağı yakarak mı oluyo? ne bileyim içinde ne var ki böyle bi özellik taşıyo?? kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum ya bi daha soyulursa çatlarsa diye?

Ben kullanıyorum da satıyorum da, şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi. Sen tarihi geçmiş almışsındır ya da aldığın çok kalitesizdir. Kiss Beauty en iyisi bence. Alırken dikkatli ol. Pazardan alma mesela. Pazarda satılanlar çok kalitesiz oluyor.

Ben kullanıyorum da satıyorum da, şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi. Sen tarihi geçmiş almışsındır ya da aldığın çok kalitesizdir. Kiss Beauty en iyisi bence. Alırken dikkatli ol. Pazardan alma mesela. Pazarda satılanlar çok kalitesiz oluyor.

ben muğladan bi parfümeriden 3.5 tl ye almıştım öyle bozuk tarihi geçmiş gözükmüo ama ne biliim dudağım soyuldu çatladı yani... sizin dediğiniz en iyisi demek teşekkür ederim bilgi için!! bu arada acaba siz bilio musunuz bu rujun içinde ne var bunun dudakta kırmızı olmasını sağlayan ne? bi de sakıncalı bi ruj olup üretiminin durdurulduğu ve yurt dışından geldiği doğru mu?? özelden de msj atmışsınız ama msj sayım 100 olmadığı için cvp veremedim burdan yzayım dedim ilginiz için teşekkür ederim!! :)

Rujun rengi kişiden kişiye değişiyor. Renk değişimine doğal cilt tonu, cilt PH dengesi ve cilt sıcaklığı neden oluyor. Dudak pigmentlerine etki edip dudağın renk değiştirmesine neden oluyor. Ülkemizde genellikle bu rujların yeşil rengi satılıyor; fakat yurt dışında beyaz, mavi, sarı gibi çeşitleri de bulunuyor. Bütün rujların içinde kimyasallar var sonuçta. Eskiden annelerimiz de kullanırdı. Ben kullanıyorum. Çatlamayı bırakın tam tersi dudağımı koruyor. Nemlendirici özelliği var gibi. Türkiye'de üretilip üretilmediğini bilmiyorum, daha önce üretildi mi onu da bilmiyorum; yasaklanıp yasaklanmaması hakkında da bir bilgim yok ama şu anda yurt dışından geliyor. Watsons'da bile satılıyor bu rujlar. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Caroline bile kullanıyor bu ruju. :1:

Ayy şimdi bende heveslendim.. 1 Milyoncularda hep görmüşümdür ama ne olduğunu bilmiyordum doğrusu :1: Okuduğum kadarıyla arabistandan gelmeymiş bu rujlar kızlar içeriğinde aloe vera varmış.. Yazanların yalancısıyımm :27:

Aloe vera olduğu doğru olabilir; çünkü benim dudaklarımı nemlendiriyor.

Rujun rengi kişiden kişiye değişiyor. Renk değişimine doğal cilt tonu, cilt PH dengesi ve cilt sıcaklığı neden oluyor. Dudak pigmentlerine etki edip dudağın renk değiştirmesine neden oluyor. Ülkemizde genellikle bu rujların yeşil rengi satılıyor; fakat yurt dışında beyaz, mavi, sarı gibi çeşitleri de bulunuyor. Bütün rujların içinde kimyasallar var sonuçta. Eskiden annelerimiz de kullanırdı. Ben kullanıyorum. Çatlamayı bırakın tam tersi dudağımı koruyor. Nemlendirici özelliği var gibi. Türkiye'de üretilip üretilmediğini bilmiyorum, daha önce üretildi mi onu da bilmiyorum; yasaklanıp yasaklanmaması hakkında da bir bilgim yok ama şu anda yurt dışından geliyor. Watsons'da bile satılıyor bu rujlar. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Caroline bile kullanıyor bu ruju. :1:

bilgiler için teşekkür ederimm :) belki benim aldığım rujda sorun var diceeemm kardeşimde aldı kullandı arkadaşımda ama onlardan bi şikayet duymadımm bana mı dokundu acaba?? bi de dediğiniz markadan bakayım watsonstan belki o daha iyi gelir :))

Bir şey değil! ;) Evet, olabilir. Dediğim markalar Watsons'da var mı bilmiyorum; ama iyi bir marka vardır orada.

Son düzenleme:
ya ben farklı iki yerden aldım..gecenlerde aldıgım çok pembe yapmıyordu ,güzel duruyroduuu sadece dudagımı çok yakıyorduuu niye öyle oldu anlamadım bide kuruyor aralar daha koyu pembe oluyorduu..iran yada suriye gibi bşy yazıyodu arkasında kuzenime verdim istedi..dün yeni aldım arkasında 33 no yazıyo..baya güzel bi pembesi var digeri gibide yakmıyoo kurutmadıda dudagımı:)

geçen gün kozmetikçide gördüm, kokusuna baktım..çok kötü idi kokusu..
resmen motor yağı kokusu var..
rengi yeşilden pembeye dönüyor diye, bu ruju kullanamam.:19:.
içeriğinin ne olduğu belli değil..
markası ne olursa olsun, sağlıklı bulmuyorum.:20:.

Valla kızlar öle dendiği gibi uzun sürede durmuyor aynı diğer rujlardan bi farkı yok.benimde dudağımı yaktığını söleyebilirim.garip yani bende sürmicem artık.Bi heves işte almasaydım çatlardım galiba :9:
patlangaç :52:

Back