- Konu Sahibi Cahide_Nazli
Ben de sihirli ruj satışı yapıyorum. Çok uygun fiyata gönderebilirim. İsteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Sitemin adresi profilimde var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadıköyde var birkaÇ yere bu
stokladım :)
bende rujumu çabuk yediğim için almıştım bu yeşil rujdan çok hoşuma gitti iyi hoş da dudaklarım soyuldu ve kenarı çatladı sonuçta bu yeşil renk nasıl oluyorda dudakta kırmızı oluyo?? dudağı yakarak mı oluyo? ne bileyim içinde ne var ki böyle bi özellik taşıyo?? kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum ya bi daha soyulursa çatlarsa diye?
Ben kullanıyorum da satıyorum da, şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi. Sen tarihi geçmiş almışsındır ya da aldığın çok kalitesizdir. Kiss Beauty en iyisi bence. Alırken dikkatli ol. Pazardan alma mesela. Pazarda satılanlar çok kalitesiz oluyor.
Ayy şimdi bende heveslendim.. 1 Milyoncularda hep görmüşümdür ama ne olduğunu bilmiyordum doğrusu Okuduğum kadarıyla arabistandan gelmeymiş bu rujlar kızlar içeriğinde aloe vera varmış.. Yazanların yalancısıyımm
bi markası yok ama ucuzluk olan yerlerde var genelde mesela benim olduğum yerde japon pazarı istanbul pazarı tahtakalede var.
Rujun rengi kişiden kişiye değişiyor. Renk değişimine doğal cilt tonu, cilt PH dengesi ve cilt sıcaklığı neden oluyor. Dudak pigmentlerine etki edip dudağın renk değiştirmesine neden oluyor. Ülkemizde genellikle bu rujların yeşil rengi satılıyor; fakat yurt dışında beyaz, mavi, sarı gibi çeşitleri de bulunuyor. Bütün rujların içinde kimyasallar var sonuçta. Eskiden annelerimiz de kullanırdı. Ben kullanıyorum. Çatlamayı bırakın tam tersi dudağımı koruyor. Nemlendirici özelliği var gibi. Türkiye'de üretilip üretilmediğini bilmiyorum, daha önce üretildi mi onu da bilmiyorum; yasaklanıp yasaklanmaması hakkında da bir bilgim yok ama şu anda yurt dışından geliyor. Watsons'da bile satılıyor bu rujlar. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Caroline bile kullanıyor bu ruju.