• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bende alıcam bulabilirsem...daha önce görmüştüm görünüşü kötü diye almamıştım. şimdi nerden bulucam.. pişman oldum almadığıma :(

Bizimde küçükken biz komşu hacıdan getirmiş
Yeşil bir ruj bizde rengi yeşil sanıyoruz ya dedik neden dudağa sürülüyorki göz kapağımıza da sürelim far gibi olur akannehir
Neyse ablamla başladık heryerimize sürüyoruz ama yeşilde görünmüyo bizde bastırıyoruz göz kapağımıza rengi çıksın diye dudağımıza sürüyoruz yine renk olmuyo
yaklaşık beş dadika sonra surat kıpkırmızı oldu ve annem kaç kere yıkadı geçmedi :sm_confused:
bi kaç gün öyle dolaştık -tatlicadiarzu-

ahahaha öldüm gülmekten:D:D:D

Koca İstanbul'da hiçbir yerde bulamadım. Pazara pek gitmiyorum, onun dışında nerede satılır?

izmirde japon pazarı ve minik bujiteri tarzı yerlerde satılıyo hep büyük mağazalarda bulamazsın zaten dandik bi ruj böyle altın sarısı dışı dikenli dikenli gibi. zararlı diye izin vermiyo erkek arkadaşım kullanmama ben de çok istiyorum ama alamıyorum ne yazık ki...

ay benim kaynanamda vardı hatta ben öle bişeyin olduğunu bilmiyordum geçen sene bakıyorum ruja yeşil dudağıma filan sürmüştüm tabi renk yok sonra alime sürmüştüm varmı rengi diye olmadı bişi bıraktım bende anam sonra bi baktım elim pespembe çok bastırmışım bide kırmızı nerdeyse. eyvah dedim aynaya bi döndüm dudağım pespembe olmuş bide çıkmıyo :27:

kaynanama ilk rezilliğimdir :77:

bu ruj şimdide varki. ben daha yeni aldım 3tl ye. yemyeşil ruj sürüyosun kıpkırmızı :D banyo bile yaptım çıkmıyo amaa :D

aynısından bendede var,halam hacıdan hediye getirmişti ama öyle bir köşede duruyor.ama yazın denize giderken sürmeyi düşünüyorum,suda çıkmıyor ya....

Back