• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bende aldım bugun hemde 2.5 tl ne kadr komik fiyatı var..bide max dan ruj aldım inanınnnnn sihirli ruj ondan çok daha güzel ve kalıcı..elime sürdüm sabah ve kaç kez yıkadım hala pembe:)dudagımda ölee..3 gün kalıcı olmas ama bi gün hiç tazelemeden kalıcılıgı var denedim:Ç)ben keisnlikle alt zemine bunu sürcem üzerine başka ruj sürerim o gidince alttaki durur:)tavsiye ediyorum:)

Son düzenleme:
bende aldım bugun hemde 2.5 tl ne kadr komik fiyatı var..bide max dan ruj aldım inanınnnnn sihirli ruj ondan çok daha güzel ve kalıcı..elime sürdüm sabah ve kaç kez yıkadım hala pembe:)dudagımda ölee..3 gün kalıcı olmas ama bi gün hiç tazelemeden kalıcılıgı var denedim:Ç)ben keisnlikle alt zemine bunu sürcem üzerine başka ruj sürerim o gidince alttaki durur:)tavsiye ediyorum:)

Bende 3 tl ye almıştım:)) ama ben isterdim ki kırmızı yapsın dudaklarımı..pembe yapıyor üstelik fazla sürersem iyice şeker pembe oluyor :1: Güzel fikir denemekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur koca gün dudaktan çıkmaz artık ruj :1:

merakıma yenildim ve annemin itirazlarına rağmen bende dün 1 tane aldım.ama ilk gördüğüm sergiciden alıp etkisini beklemediğim için pişman oldum.cırt bir pembe oldu dudaklarım ve sildikçe daha koyu oluyor sanki:1: e böyle olunca da esmer tene pek yakışmadı.daha az kullanmak lazımmış.sürünce bir 5 dk. bekleyin sonra devam edin.sanki az oldu sanıyorsunuz ama sonra inanılmaz koyulaşıyor.ama yine de ürünün içeriği ve bu kadar ucuz olması yüzünden mutlaka bir zararı olabiliceğini düşünüyorum ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum.en azından merakım sona erdi:64:

Bende 3 tl ye almıştım:)) ama ben isterdim ki kırmızı yapsın dudaklarımı..pembe yapıyor üstelik fazla sürersem iyice şeker pembe oluyor :1: Güzel fikir denemekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur koca gün dudaktan çıkmaz artık ruj :1:

valla cnm bende burda okudum aldım böle bi ruja ihtiyacım var çünkü hemen gidiyo dudagımdan ruj sürekli tazelemem gerekiyor..en basidi dün yemege gitim..alta sihirli rujdan sürdüm üzerinede şeftali renginde bi ruj sürdüm yemek yedimm lavoboya gittim bi baktım şeftali tonundan eser yok ama pembe ruj aynen duruyor..bi kat sürersem çok koyu olmuyo ama 2-3 kat sürünce koyu vişne renginde oluyo bende:)onun için tek kat sürüyorum:)
saglık acısından zararı nasıl bilmiyorumm böle kalıcı olmasının nedeni ne acaba merak ediyorumm..pahalı rujları alıyoruz 2 saat zor dayanıyorrr :(

valla cnm bende burda okudum aldım böle bi ruja ihtiyacım var çünkü hemen gidiyo dudagımdan ruj sürekli tazelemem gerekiyor..en basidi dün yemege gitim..alta sihirli rujdan sürdüm üzerinede şeftali renginde bi ruj sürdüm yemek yedimm lavoboya gittim bi baktım şeftali tonundan eser yok ama pembe ruj aynen duruyor..bi kat sürersem çok koyu olmuyo ama 2-3 kat sürünce koyu vişne renginde oluyo bende:)onun için tek kat sürüyorum:)
saglık acısından zararı nasıl bilmiyorumm böle kalıcı olmasının nedeni ne acaba merak ediyorumm..pahalı rujları alıyoruz 2 saat zor dayanıyorrr :(

Çok güzel valla canım sürüyorsun uzun süre dudağında kalıyor ruj da bir zararı vardır diye düşünüyorum dediğin gibi pahalı rujları alıyoruz ve 1-2 saat içinde dudaktan çıkıp gidiyor ama bu ruj öyle değil..Ah bir de içindekileri öğrenebilsekk...

Ayy şimdi bende heveslendim.. 1 Milyoncularda hep görmüşümdür ama ne olduğunu bilmiyordum doğrusu :1: Okuduğum kadarıyla arabistandan gelmeymiş bu rujlar kızlar içeriğinde aloe vera varmış.. Yazanların yalancısıyımm :27:

ben 1 yıldır kullanıyorum banada eşimin ananesi yurtdışından getirmişti ilk denediğimde bune falan oldum ama rengi o kadar güzel oluyoki kalıcılığı zaten tartışılmaz süperrr süperr sabah evden çıkarken sür akşama kadar dursun sadece tonu değişiyo biraz açılıyo o kadar, yanımda bıle gezdırmıyorum başka rujları günde 50 kere tazele 10 dk sonra yine aynı bazı rujlar var gerçekten çok kalıcı iyi markaların onlarda hem pahalı hemde kalıp gıbı duruyo ve her tonda yok

dilekalkn yaa bize markasını verebilirmisin,biliyosun artık yurt içi dışı farketmiyor bi şekilde burada da bulabilirz beki büyük mağazalarda.sen memnun kalmıssın,gidip abuk subuk çakma bişi almayalım mağdurr olmayalımm:):9:

Kızlar kalıcı rujlarda kalıcılığı sağlayan şey kurşun maddesi. O da zararlı tabi. Ama yine de ben çok merak ediyorum bu ruju almak istiyorum. Hiçbir yerde de bulamadım. İstanbul'da bir sürü 1 milyoncuya sordum, hep vardı ama elimizde kalmadı dediler. Nereden bulabilirim ya? Bilen varsa yazabilir mi? Ama tam yerini söyleyin Avrupa yakasında, gidip alacağım.

Çok güzel valla canım sürüyorsun uzun süre dudağında kalıyor ruj da bir zararı vardır diye düşünüyorum dediğin gibi pahalı rujları alıyoruz ve 1-2 saat içinde dudaktan çıkıp gidiyor ama bu ruj öyle değil..Ah bir de içindekileri öğrenebilsekk...

aynen cnmmmm ne var içinde ya niye ucuz bukdr..kıslar böle büyük bujiteri yerlerinde olmuyo 1 milyonculardada bulamadım ben..hani böle arada kalmış küçük uyduruk markalar satan bujiteriler varya öle biyerden aldım:)hemde iki tane :)nekdr çok sürerseniz okdr çok vişne rengi oluyo bende pembe olmadı:)kırmızı vişne arası oluyo ondan açık olsun istersem bi kat sürüyorum 2-3 dk geçince renk tam çıkıyo:)

Back