• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
100_1323.JPG

Dün bir kozmetikçide rujlara bakarken bu ruju gördüm ve çok dikkatimi çekti:)Yeşil renk olması çok şaşırttı beni.Satan adam gayet kalıcı bir ruj olduğunu ve çok doğal bir pembelik verdiğini söyledi dudaklara.Ben de merak edip denedim ve aynen söylediği gibi oldu.Dudaklarıma çok hoş bir pembelik verdi.Kokusu da müthiş,muz gibi kokuyor.Hemen aldım ben de.Sabah sürdüğüm ruj akşamda dahil olmak üzere yatana kadar dudağımda kaldı.Biraz iddialı olacak ama bu zamana kadar kullandığım en kalıcı ruj kendileri.Çok sewdim ben bu ufaklığı:)Özellikle beyaz tenlilere çok yakışacak bir renk çıkıyor ortaya sürünce.Fiyatı da 3 TL.

100_1327.JPG

ya kıslar cidden 2-3 gün çıkmıyomu dudaktan ..
eger öyleyse tam benlik çünkü ruju sürerim 1 saat sonra gider yiyourm farkında olmadan..umaırm bbulabilirm bundan:(

Bende bir süredir kullanıyorum önce uçuk pembe sürülüyo zamanla koyulaşıyo bi zararınıda görmedim kokusu falanda çok hoş fiyatı desen süper zaten. Yemek ye birşeyler iç hala aynı renk kalıyo.

Vaar canLaaaRM Varr (:
ben ALdım yeŞil bişi ama Sürünce pembe OLuoo
çok süRünce KıRMıZıı... (:
çok güzel cıRTLaak FaLan da diiL.. :51::51:
(: 3.5 TL'Ye ALdıımm (:

100_1323.JPG

Dün bir kozmetikçide rujlara bakarken bu ruju gördüm ve çok dikkatimi çekti:)Yeşil renk olması çok şaşırttı beni.Satan adam gayet kalıcı bir ruj olduğunu ve çok doğal bir pembelik verdiğini söyledi dudaklara.Ben de merak edip denedim ve aynen söylediği gibi oldu.Dudaklarıma çok hoş bir pembelik verdi.Kokusu da müthiş,muz gibi kokuyor.Hemen aldım ben de.Sabah sürdüğüm ruj akşamda dahil olmak üzere yatana kadar dudağımda kaldı.Biraz iddialı olacak ama bu zamana kadar kullandığım en kalıcı ruj kendileri.Çok sewdim ben bu ufaklığı:)Özellikle beyaz tenlilere çok yakışacak bir renk çıkıyor ortaya sürünce.Fiyatı da 3 TL.

100_1327.JPG

Beniim RuJuuuuuuuuuuuuuuuuumm (: :27:

Kızlar benim bir arkadaşım aldı ama sonra attı.Çünkü içine hiç sinmedi.Kalıcı olması insanı korkutuyor.İçinde domuz yağı falan olabilir.Sonuçta markası da belli değil.Fiyatı da ucuz.Tabi siz bilirsiniz.Ben sadece fikrimi söylemek istedim.:54:

slm kızlar baktım sitede çocukluğumuzun yeşil rujundan eser yok hemen bu konuyu açtım. hatırlar mısınız sarı dore tırtıklı bi dışı wardı. içinde de koyu yeşil bi ruj. weee sürünce bi kaç dk içinde pesbembe olrdu. opuyorumnanaktan üstelik bi kaç gün boyunca da geçmezdi.çok da doğal durudu zemuszemus şimdilerde üretiliyor mu bilmiyorm. ama en kısa zamnda üretiliyorsa da almayı düşünüyorum.paylaşımlarnızı bekliyorum sewgiler... sengözlerimebaksanab

cnm var hala hatta ablamda vardı hatırlıormm :))) en sonda 1 mılyoncuda gordumm :)))) ne kdr saglıklı bılemem aynısıydıı :))) bılegıme durdumm pespembe oldu ve cıkmadıda hemen :))

Pazarda gördüm 3,5 tl'ydi alıcaktım ama başka bir yerde 2,5 tl'ymiş oradan alıcam.Zaten büyük ihtimal aynı rujdur görünüşü falan.Çok hoş ama sürüyorsun uzun süre dudağında kalıyor.Tam bana göre !! Ama bunun içeriği ne bilen varmı aranızda arkadaşlar??

huh benim var o rujdan sürünce 3 gün geçmio yhaa :DDD çok seviorum ben ama 5 tl ye aldım öle çok büyük kozmetik magazalarında yok böle ufak yerlerde var...öyle bir geçer zamankide karolinde kullanıyo hatta:1:

Back