• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Annem yıllardır kullanırdı bu rujdan bende çok kullandım ama sonra duydumki çok zararlıymış domuz yağından yapılıyoruş tüm rujlarda domuz yağı var zaten ama bu rujda oldukça fazlaymış buda dudaklarda çatlamaya neden oluyor. Ben ne zaman sürsem çatlardı hep hiç anlamamıştım bundan olduğunu. Bu kadar yazdım ama şimdi kullanmıyorum desem yala olur. Ama zararını duyduktan sonra dudağıma direk sürmüyorum önce kaliteli rujlarımdan sürüyorum üzerine bu ruju sürüyorum. Ama şimdikiler berbat dudaklarınızda bi çukur yer olsun orda kalıyor hiç geçmiyor hepsi iç kısma toplanıyor annemin rujları süperdi bozmuşlar hep.

Annem yıllardır kullanırdı bu rujdan bende çok kullandım ama sonra duydumki çok zararlıymış domuz yağından yapılıyoruş tüm rujlarda domuz yağı var zaten ama bu rujda oldukça fazlaymış buda dudaklarda çatlamaya neden oluyor. Ben ne zaman sürsem çatlardı hep hiç anlamamıştım bundan olduğunu. Bu kadar yazdım ama şimdi kullanmıyorum desem yala olur. Ama zararını duyduktan sonra dudağıma direk sürmüyorum önce kaliteli rujlarımdan sürüyorum üzerine bu ruju sürüyorum. Ama şimdikiler berbat dudaklarınızda bi çukur yer olsun orda kalıyor hiç geçmiyor hepsi iç kısma toplanıyor annemin rujları süperdi bozmuşlar hep.

Domuz yağı daha mı fazlaymış bu rujda? Benimde dudaklarım çatladı acaba bu rujdan mı kaynaklanıyor çatlaması :s:s çokta güzel uzun süre dudakta kalıyor acaba kullanmaya devam mı etsem yoksa bıraksam mı kafam karıştı :s

bugün aldım. biraz pembe. tam kırmızı değil. ama üstüne kırmızı ruj geçersem sürekli ruj tazelemek zorunda kalmam sanırım. alttaki yeşil ruj bir süre idare eder durumu. çok sevdim ben bunu. her yerde varmış benim haberim yoktu

görmüştüm almayı düşündüm ama tereddüt ettim :/ bu sanırım bahsettiğiniz
SIHIRLI-RUJ-KISS-BEAUTY-DAIMA-KALICI-NOSTALJI__32539859_0.jpg

ben küçükkende babannemin vardı bir tane çok ilgimi çekerdi bi sürerdi kıpkırmızı dudaklar:86:
ama bi kere bile sürdürmemişti amma kıymetliymiş:43:

Annem bana derdi bizim zamanımızda 50 tane ruj yoktu 1 tane vardı oda yeşil rujdu falan die bende çok merak ederdim geçen gün Urfa'ya gidince gözüme takıldı ve hemen aldım gerçekten sürünce birkaç gün çıkmıyor çok güzellll :))))

Ben daha önce hiç duymamıştım ve annemdede görmedim.
Hatta yazılanları okuyunca sordum oda bilmiyormuş.
Geçenlerde bi kozmetikçide gördüm,kabı dediğiniz ve fotoda olan tırtıklı kaplardandı.Merak ettim açtom baktım yeşil aa dedim,bir tane daha açtım oda sarı.Sanırım nemlendirici dedim içimden.Sahibi başka bir kişiyle ilgilendiğinden soramadım.Bugün yazılanları tesadüfen okuyunca olmaz dedim :9: nasılda denk gelmiş.Yıllardır makyaj yaparım ilk defa gördüm ve duydum.Bunları okumasam halen nemlendirici sanıcam.Gidip almayı düşünüyorum şuan yanlız şu domuz yağı durumu ve zararlı olması kurşun faln beni düşündürüyor.Gerçi kullandığımız ne yararlıki artık ama bile bilede almak kötü.
Canım aşırı derecede almak istiyor ama bi yandanda duruyorum.Şu altınla test etme olayını yapan varmı?:31:

kızlar internetten araştırdım ve sonunda buldum çarşamba günü elimde ruj küçükken az boyamazdık kendimizi onla küçüklüümü hatırlattı :D

kıslar kalıcılıgı cidden çok iyi ama benim dudaklarımı sanki yakıyor hafiften bi sızlama oluyorrr özellikle bu ruju sürünce oldu sadece..sürekli sürmüyorum rujumu tazeleyecek zamanım yoksa ozaman kulanıyorumm..sürekli kullanmamak lasım

ben bu ruju görmütüm ama böle degersiz bişe zannettim hatta yeşil ruj dudakta düşünemiorum dedim ama sonra öğrenince almadığıma pişman oldum şimdi de bulamıorummmm yaaaaa nerde olur bilen var mı:43:

ben bu ruju görmütüm ama böle degersiz bişe zannettim hatta yeşil ruj dudakta düşünemiorum dedim ama sonra öğrenince almadığıma pişman oldum şimdi de bulamıorummmm yaaaaa nerde olur bilen var mı:43:

bütün kozmetikçilerde var cnm :16:

vazgeçilmezim:21: piyasada çok da var bulunabilir bir şey. bir de bunun mosmor olanı var. o da çok güzel bir pembe renk oluyo. çıkmıyo da

piyasada bu kadar yokken iraktan getirtmistim 5 kutu gorgusuz gibi:)) ama oyle bi kacgun falan kalmiyo canim abartmissinz ama kalici..yalniz koktular ustunden birz zaman gecince stok yapmamak lazimmis:)) guneste bozuluyo

Back