• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

slm aranıza yeni katıldım :)
yasemınlı yesıl cayı 3 ay ıctım sıgarayı bırakmıstım canım sureklı yesılcay ıstıyodu ama zayıflama etkısı gormedım :( siğarayada yenıden basladım bu arada :((( do...dan marka bergamotluyu deneyen varmı ben begenmedım çaykurunda oyleyse hıc almım + mate cayıda acımsı bı tat varmı???
20 kılodan fazla kılolarım acıl onerı beklıyorum kızlarrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende yeşil çay içiyorum ama benim çay demleme teyzem afganistandan getirmişti birde mateyle deniycem tş edrim arkadaşım paylaşımın için:7:

slm aranıza yeni katıldım :)
yasemınlı yesıl cayı 3 ay ıctım sıgarayı bırakmıstım canım sureklı yesılcay ıstıyodu ama zayıflama etkısı gormedım :( siğarayada yenıden basladım bu arada :((( do...dan marka bergamotluyu deneyen varmı ben begenmedım çaykurunda oyleyse hıc almım + mate cayıda acımsı bı tat varmı???
20 kılodan fazla kılolarım acıl onerı beklıyorum kızlarrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karatay diyetine bir göz at istesen ben faydasını gördüm

Ben de yaklaşık 2-3 aydır sabah ve gece yatmadan önce olmak üzere günde 2 su b. içiyorum. Konuyu açan arkadaşımız gibi mucizeler beklemeyin bana kalırsa.. Öyle pastalar, börekler yiyerek zaten zayıflanmaz dimi ama :1: kilo vermemize ve yağ yakmamıza yardımcı diyelim. Özellikle aç karna içilmesi gerekiyormuş ama öyle de midem bulanıyor benim. Bir de kahvaltının ya da yemeğin yanında içilmemesi gerekiyormuş neden bilmiyorum ama bir yerde okumuştum artık öyle yapıyorum. Sağlıklı zayıflamalar herkesee :16:

bence sallamaçayların hiçbiri etkili değil,güvenilir bir aktardan açık şekilde almak en iyisi.ben dün çaykurun bergamotlu yeşil çayını aldım tadını beğendim içimi rahat tavsiye edebilirim.

kızlarr bend eyeşil çayın çok faydasını gördüm.limonlusunu içiodum.şimdi markette 2 kutu sadesini aldım ama içemiyrmmm .

2kutu aldımmm ama tadı çok kötü napabiliirm sizce

yeşil çayı bende tek olarak içemiyordum taki içine kabuk tarçın atana kadar şimdi bayıla bayıla içiyorum tavsiye ederim

yeşilçayı neden içemiyorsunuz bilmiyorum,,doğru tadı başta banada garip geldi hep burnumu tıkayıp bi çekişte içiyodum,,ama okadar alıştımki tadına keyifle içiyorum yararını bilmemdeki rahatlıktan olsa gerek,,düşünmeyin tadını,,yararına adapte olun,,zamanla tadı çok alışılmış gelicek garip değil,,:46::46:

yeşilçayı neden içemiyorsunuz bilmiyorum,,doğru tadı başta banada garip geldi hep burnumu tıkayıp bi çekişte içiyodum,,ama okadar alıştımki tadına keyifle içiyorum yararını bilmemdeki rahatlıktan olsa gerek,,düşünmeyin tadını,,yararına adapte olun,,zamanla tadı çok alışılmış gelicek garip değil,,:46::46:

sademi içiosun??limonlusu çok güzeldii ama sadeyi sevemedim

Yeşilçayın içine ben bir dilim limon ve biraz zencefil atıyorum..Tadı biraz değişiyor ve daha kolay içilebiliyor..

Back