• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

:6:yeşilçay şişkiniği gideriyor ve sindirimi kolaylaştırdığı için zayıflatıcı etkisi var

Kızlar kilo sorunu olan diyet yapoan hap vs kulanan hepsini bıraksın.. Tek ve kısa çözüm yeşil çay 2-3 gün sonra bile kendinize değişimleri hissetmeye başlıyosunuz. 1 ay sonra da sonucu net görüceksiniz.

biz bu çayı içmeye arkadaşımla beraber başaldık ve şuan ikimizde aynı anda ve aynı şekilde kilo vermiş durumdayız. Tek yapmanız gereken günde 2 bardak çay içmek o kadar vee istediğiniz börek çörek ne varsa yiyebilirsiniz.

HAYDİİ KIZLAR İNANILMASI ZOR GİBİ AMA SADECE DENEYİN VE GÖRÜN DİYORUM...

evet bende duymustum zayıflatıyor die

günaydın arkadaslar bende yeşil cay içmeye başladım fakat okudumki yeşil cayın poşette olanları birçok işlemden geçtiği için faydalı değilmiş bende yapraklı olanından doğalından alıcam bugün

bana sorarsanız yeşilçayın poşette olanlarında herhangibir işlem yok sadece tadını güzelleştirmek için bazı bitkisel katkılar ve yeşilçayın en altını toz kalan kısımlarını kullanıyorlar o yüzden herzaman tercihiniz yaprak yeşilçay olsun

arkadaşlar bu çay sallama çaymı yoksa demlik çayımı? sallama çay tüketiyorum ama bene bir etki yaratmadı bu çaykur un bergoma aromalısını da burada duydum bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum

slm arkadaslar bende caykurun bergomatlısını içiyodum ama gecen aktara gıttım ordakı arkadas normal caydan bı farkı yok dedı acık al dedı bılen varmı

yeşil çay diyetle birlikte gerçekten çok güzel etki gösteriyor. metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakımına yardımcı oluyor. ama diyetsiz kilo verdirmesinin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Ben ilk aktardan yeşil çay aldım o kadar kötü tadı vardı ki kusturacaktı neredeyse beni ve içmedim.Kutuda satılan yaprak yaprak olan çaykurun yeşil çayını aldım zaten ben çayı sevmem ama yine bu açık olana göre daha güzel geldi zar zor içtim.Geçenlerde poşet çayda naneli yeşil çay gördüm .Naneyi çok severim hemen aldım ve tadı gayet çok hoş nane tadı ağızda kalıyor ama yine ben çayı sevmediğimden zorlanıyorum . Tavsiye ederim ben işe yaramıyor gibi bi kaygım yok ve zaten diyetle kullanıyorum . Eğer bol bol yiyipte yeşil çaydan medet umarsanız zaten sonuç alamazsınız

arkadaşlar bence yeşil çayda olsa poset ürünler yerine doğal olanı yani kutuda yada tenekede yaprak halinde olanları tercih edin :61:

yeşil çay içtiğimde midemdeki sancıdan ve sürekli wc ye gitme isteğinden nefret ediyorum :(

kızlar bende metobolizma hızlansın wc alışkanlığı edineyim die form çayı aldım günde 2 kez içtim ama bende acip kalp çarğıntısı yaptı.markası dandik bişidi ondanmı bilmiyorum ama gencecik yaşta kalpten ölcem die korktum.annemde tv de dinlemiş çarpıntı yapabiliyomuş bende bıraktım bidaha.böle durumlarda ii bi marka içmek gerek veya abartmamak gerek

kızlar yaklaşık bir haftadır günde 2defa içiyorum yeşilçayı son bir kaç gündür de ıhlamurla karıştırdım içiyorum yengem farketti çok sıkılaştı vücüdum çok toparlandı birde 3-4 gündür de günde 3 defa 1 er kase yoğurt yiyorum şunu söylemek istiyorum ki bağırsaklarım çok iyi çalışmaya başladı

kızlar ya bu yeşil çayın tadı güzel olanı yok mudur?
bilgisi olan var mı?

diyete başladığımda içmeye başladım günde 2 brdk bazen 1 içiyorum çünkü 2 brkda 5 1 yerde içay içiyorum
yeşil çayın sadesini seviyorum nane limonlusu hoşuma gitmedi :37:

form çayıda içiyodum bıraktım sürekli wc ye gitmekden hemorit başlangıcı oldu sanırsam kestim

kızlar ya bu yeşil çayın tadı güzel olanı yok mudur?
bilgisi olan var mı?

rdlpstck doğadan poşet çayda çilekli yeşilçay görmüştüm ben denemedim aktardan alıyorum çünkü ama çileklinin tadının güzel olmama gibi bi ihtimali yoktur diye düşünüyorum bence dene :9:

Back