Yeşil Çay Kürü

Yaklaşık 1 senedir sarı tenekedeki bergamut özlü yeşil çaydan içiyordum ama öyle bir kilo verme gibi bir lüksünü göremedim.. İşlenmiş bir çayın işe yaramıyacağını düşünüp geçen hafta da aktardan işlenmemiş sadece kurutulmuş bir yeşilçay aldım aylardır içtiğim yeşil çay ile arasında tad farkı var bakalım şimdi bu işe yarıyacakmı merakla beklemedeyim.. Tek başına işe yarıycağını düşünmüyorum bol egzersizle dilediğimiz kiloya gelme şansını verir..

Ben ali$tim artik kahvaltilarda ye$il caydan ba$ka cay icmiyorum her istedigimi yiyorum kilo falanda almiyorum ye$il cayin bunda bi etkisi varsada bilmem yani :97:

arkadaşlar bu çayı nasıl içiyorsunuz. Lütfen bana da anlatın. her defasında tekrar tekrar deniyorum ama yosun gibi kokuyor ve tadı da aynı şekilde.balık ve yosun kokusu alıyorum

l....n'un ballı yeşil çayını alıyorum memnunum , diğerlerini ben de sevmemiştim

arkadaşlar sallama yeşil çay da olur mu diğer türlü demlik kokuyo biz öğrenciyiz evde bi tane demlik var sonra siyah çay kokuyo bi yardım edin lütfennn

arkadaşlar sallama yeşil çay da olur mu diğer türlü demlik kokuyo biz öğrenciyiz evde bi tane demlik var sonra siyah çay kokuyo bi yardım edin lütfennn

Biraz önce yemekten önce ictim. cok feci istahimi kesti. Yemekte resmen sadece salata yedim. Iki cesit yemek vardi, ikisinden yarimsar tabak agir agir yedim. Hatta ikinci tabaktan 2-3 kasik yedim diyebilirim. Bu konuyu ilk defa görüyorum, yesilcayi bu amacla icmedim ama hic böyle ise yarayacagi aklima gelmezdi. Caykurun naneli yesil cayi var bizde. Bir kupa bardagina 2 cay kasigi demliyorum. Unutmadan kizlar; yesil cay 2-3 dakikadan fazla demlenmemeli!

neden cnm ... ben baya demledıkten sonra ıcıyorum ne gıbı bı sakıncası var acaba acarmısın bıraz konuyu.:18:

Allah Allah bergamut aramolı yeşil çay vazgeçilmezimdir hergün içerim bayılırım hatta ama bende hiç bi değişlik yapmadı aylardır içmeme rağmen acaba poşet çay olduğu için mi ki :44:

ben senelerdir içiyorum y.çayı...birebir zayıflamaya etkisi olduğunu asla görmedim belki diet ve spor yanında yardımcı etkisi olabilir..

Ben temmuz 2010 dan beri günde 3 fincan içiyorum.ilk 1,5 ay vucütta şişkinlık yaptı hatta 1-1,5 kg aldım ondan sonrakı aylar kılo vermeye başladım bugüne kadar 9 kg verdim ama ben sabah aç karına 1 adet elma yiyorum daha sonra yarım saat sonra falan yeşil çay içiyorum öğunlerimi düzenlı yiyorum hatta sabahları 1 simit yiyorum öğle yemekten önce 1 elma daha yiyorum ama hiç ara vermedim.elma ve yeşil çay olarak düzenlı şekide içildiği takdirde verdiğine inandım 10 gundur pek içmiyordum bugun yıne başladım

Nasıl bişi bu yaaa, hayattan soğuttu vallahii Bende demin başladım içmeye ama ilk ve sonmu olur yoksa dayanabilirmiyim bundan sonra bilmiyorumm, 3-5 kilo fazlalığı atmada inşallah yardımcı olucak

bende dünden beri çaykurun bergamot aromalı yeşil çayını içiyorum. tadı bana öyle ahım şahım gelmedi ama içilmez bu denecek kadar da değil bence. kilo verdirme konusunda farklı görüşler var; umarım ben kilo verenler arasında olurum :82:

tadı ve kokusu nasıl ben içemiorum herşeyii .. bide soguk çay içsek işe yararmı ice tea
bbide kaç şeker atıosunuz buaksam alıcam

ben normelde yesıl cat hayatta ıcemezdım ama bunun tadı gercekten güzel ıcebılıyorum ben...

Poşet değil dımı ben bugün aldım bergamut aromali ama bnm aldığım siyah caymış (; yeşilinden alıp başladığımda haber vericem vücuduma etkisi umarım olumlu olur

bende sürekli bergamutlu yeşil çay içerim şekersiz ama içine limon sıkıyorum daha lezzetli oluyor
normal çayla alakam olmadığı için sürekli limonlu yeşil çay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…