Yeşil Çay Kürü

ya bende çaykur kullanıyorum ama sadesinden ve de poşet çayından kullanıyorum çok farkeder mi ki? ilk sayfalarda demleme için fln yazılmış ama bilemedim şimdi bergamot çok farketirir mi etkisini?

yine aktarda narçiçeği die kırmızı bi bitki satılıo bana aktar onu tavsiye etti 2-3yaprak ondan atarsan tadını kırabilir mayhoş bi tat veriyor denemeni tavsiye ederim..

Selam kızlar bugün çaykurun bergamut aromalı (burcum) yeşilçayını aldım yaprakları yeşil ve küçük dilimlenmiş tadı keskin daha önce aktardan aldığım açık çayın yaprakları tüm ve koyu yeşil ama tat olarak çaykurun daha lezzetli içmekte zorlananlar için çaykurun tavsiye ederim metal kutunun içinde olanı ....bende iştah kesti ve kabızlığımda bitti herkese tavsiye ederim yeşil çayı ayrıca cildim daha parlak

kızlar meraba ;
size yeşil çayı nasıl yaptığımı anlatayım eminim bu sizin de hoşunuza gidecektir.
çaykur teneke kutu bergumut aromalı olanı kullanıyorum.önce küçük bir demlikte suyu kaynatıp ocağı kapatıyorum.içine 2 çay kaşığı yeşil çay ve bir tane çubuk tarçın (çubuk tarçın tatlı krizini bastırıyormuş ve de çok güzel bir aroma veriyor) koyup 5 dk kadar dinlendirip süzüp içiyorum.günde 2 fincan .
4 günde 500 gr verdim çünkü iştahımı kesti ve barsaklarımı çalıştırıyor hemde bünyeyi rahatlatıyor
size de tavsiye ederim...

bende siyah çay yerine çaykurun bergamutlı yeşil çayını içiyorum hamileyim ve kabızlık şikayetim kalmadı.hemde antioksidan.

ben yıllardır günde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum.ne zayıflamaya nede iştah kesmeye yarıyo:))arkadaşların çogu yeşil çay ile kilo verdigini yazmış.bünyeden bünyeye değişiyo demekki :)) sonunda alcam başımı gidecem diyetisyene :2:

bende siyah çay yerine çaykurun bergamutlı yeşil çayını içiyorum hamileyim ve kabızlık şikayetim kalmadı.hemde antioksidan.

Ben de siyah çay yerine çaykurun yeşilçayını içiyorum. Diğer sallama poşet çaylardan daha güzel ve uygun fiyatlı.
Tavsiye ederim.

kızlar bende 3 haftadır kullanıyorum.ne spora yaptım nede diyet buna rağmen 3 kilo verdim.kesinlikle iştah kapatıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor

Son düzenleme:
merhaba yeşil çayın çilek aromalı olanını aldım ve beğendim ; ancak aklıma takılan bir şey var çilekli olması etkisini azaltmaz değil mi çayın?

arkadaslar yesil cay kapsulu kullanan varmi arazda?

bır arastırın derım.. yesıl cay hamıle ıken ıcılmesı yasak bır cay.. ben ayrıntısına gırmeyeyım, ınternette yazarsanız nedenlerını bulabılırsınız.uyarmadan gecemedım.

arkadaşlar bu çayı nasıl içiyorsunuz. Lütfen bana da anlatın. her defasında tekrar tekrar deniyorum ama yosun gibi kokuyor ve tadı da aynı şekilde.balık ve yosun kokusu alıyorum

bende içmeye başladığım hafta farkettim kilo verdiğimi.1 aydırn içiyorum 3 kilo verdim bile.bir fincan kaynar suya 1 çay kaşığı atıp 5 dakka demleyip içiyorum.sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan içiyorum.poşet çay tavsiye etmem berbat kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…