Bende içtim beragmut aromalı yeşil çay güzeldi.
Kızlar yeşil çay baş ağrısı yapar mı
Kızlar bende aktardan aldım 1 tatlı kaşığı yeşil çay cezveye su doldurup kaynamaya yakın ocaktan alıyorum çok kaynatmaya gelmiyor yoksa tadı acı oluyor siz nasıl hazırlıyorsunuz?
kızlar benim feci şekilde iştahımı kesiyor.deneyin mükemmel bişey
Slm vakuol, Ben aktardan aldığım yeşilçay kullanıyorum ama aktardan yaprak yeşilçay diye alcaksın tomurcuk gibi oluyo sıcak suya atınca açılıyo yaprakları 1Haftadır onu kullanıyorum 2 kilo vermişimmükemmel yani:dance: Bide bir tavsiyede bulunayım daha öncede yeşilçay içmiştim sallama olanlardan doğadanınkinin hiçbir faydasını görmedim ama sallama içmek istiyorsan kesinlikle botany marka olanı al tuvalete çıkmana çok yardımcı oluyo böylelikle daha kolay zayıflanıyor...
Ben poşet çay kullandığım için miktarı nasıl olur bilemem. Tenekenin arkasında yazmıyor mu kullanımı? Ben olsam 2 çay kaşığı koyardım en az. Çaykur'un bergamot aromalısını da tavsiye ediyor içen arkadaşlar onu da deneyebilirsiniz. Bergamot bir turunçgil türü olduğu için limoni-portakalımsı bir aroması olması lazım.
yazıyor yazmasınada renk vermedi işte =) şimdi 2 buçuk kaşıkla yapıcam hadi hayırlısı =) onuda bir denemek lazım aslında
Zaten öyle çok renkli olacak diye beklemeyin, açık sarı-yeşil oluyor poşetlerdeki. Umarım istediğiniz gibi olur bu sefer de severek içersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?