• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

Bende içtim beragmut aromalı yeşil çay güzeldi.

Kızlar yeşil çay baş ağrısı yapar mı

arkadaşlar neredeyse bir aydır günde 3 fincan yeşil çay içiyorum. ancak poşet çay olduğu için mi bilmiyorum kilomda bir değişiklik olmadı. bunun yanında hazım problemlerimi yeşil çayla birlikte rafa kaldırdığımı belirtmeliyim. kiloda değişiklik olmasa da yemeklerden sonra göbişimde olan "çatlıcak şimdi" hissi yok artık :)))
ben de daha doğalını bulmaya çalışıcam sanırım aktarlarda bulabilirim?

Kızlar bende aktardan aldım 1 tatlı kaşığı yeşil çay cezveye su doldurup kaynamaya yakın ocaktan alıyorum çok kaynatmaya gelmiyor yoksa tadı acı oluyor siz nasıl hazırlıyorsunuz?

bende 1 aya yakındır 2 fiincan yeşil çay içiyorum aktardan aldım sıcak suyun içine atıyorum biraz bekletip içiyorum benim iştahım baya kesildi midem küçüldü eskiden sürekli yerdim şimdi azıcık yesem tıkanıyorum çok kilo vermedim 1-2 kilo ancak ama vücudum çok toparlandı herkes zayıfladın diyo olmayan pantolonlarıma giriyorum artık

Kızlar bende aktardan aldım 1 tatlı kaşığı yeşil çay cezveye su doldurup kaynamaya yakın ocaktan alıyorum çok kaynatmaya gelmiyor yoksa tadı acı oluyor siz nasıl hazırlıyorsunuz?

yeşil çay ve benzeri bitkilerin kaynatılması tavsiye edilmiyor.
ben aktardan aldığımı önce suyu kaynatıyorum demliğe veya kupaya alıyorum kaynar suyu, içine
içeceğim fincan veya kupa adedine göre 1 çay kaşığı yeşil çay atıyorum üzerini kapatıp en fazla
5-6 dk demliyorum üzerine havlu veya bez öreteseniz hiç soğumuyor demlik;)
1 tatlı kaşığı da acı yapar ve yeşil çayı kaynatmak da bir de böyle deneyin.

ben bir haftır içiyorum diyet de yapıyorum ama çok sıkı bir diyet değil ama kabızlık devam ediyor :(
4 gün tuvalete çıkmadım çıktığıda ise canım çok yandı

Ben yorumları okuyup gidip yeşil çay aldım aktardan ve zaten ben çay pek sevmeyen biri olduğum için çok zorlandım içerken az kalsın kusuyodum o derece zar zor biraz içtim. içine tadının içilebilir olması için koyduklarınızı yazarmısınız limon fln. gibi

Doğadan ve Çaykur'un poşet çaylarını denedim ben, Doğadan'ı tadından dolayı içemedim, midem bulandı, ayrıca buruk. Rengi ise sapsarı. Çaykur'un ise rengi biraz daha yeşilimsi ve buruk tadı yok, kokusu aroması her şeyi çok güzel. Normalde hiçbir çay türünü şekersiz içemem ama bu çok rahat içiliyor. Türk malı olduğu için içerken içim de rahat ediyor.

TersAlfabe ben senin demenle gittim çaykurun yeşil çayından aldım küçük bi teneke bunu beğendim diğerlerine göre daha iyi ama suyun rengi aynı çok az yeşilimsi yapıyo acaba azmı koydum içine çayı .Bir çay kaşığını biraz geçik koydum beklettim 10 dk . kdr

Ben poşet çay kullandığım için miktarı nasıl olur bilemem. Tenekenin arkasında yazmıyor mu kullanımı? Ben olsam 2 çay kaşığı koyardım en az. Çaykur'un bergamot aromalısını da tavsiye ediyor içen arkadaşlar onu da deneyebilirsiniz. Bergamot bir turunçgil türü olduğu için limoni-portakalımsı bir aroması olması lazım.

Slm vakuol, Ben aktardan aldığım yeşilçay kullanıyorum ama aktardan yaprak yeşilçay diye alcaksın tomurcuk gibi oluyo sıcak suya atınca açılıyo yaprakları 1Haftadır onu kullanıyorum 2 kilo vermişim:nazar: mükemmel yani:dance: Bide bir tavsiyede bulunayım daha öncede yeşilçay içmiştim sallama olanlardan doğadanınkinin hiçbir faydasını görmedim ama sallama içmek istiyorsan kesinlikle botany marka olanı al tuvalete çıkmana çok yardımcı oluyo:utangac: böylelikle daha kolay zayıflanıyor...

Arkadaşım bende senin gibi aktardan tomurcuk şeklinde olanından aldım sana birşey danışmak istiyorum sen ne kadar atıosun sıcak suyun ıcıne bırde demlendıkten sonra suzuyormusun yardımcı olursan sevınırım ılk kez kullanıcamda :32:

Ben poşet çay kullandığım için miktarı nasıl olur bilemem. Tenekenin arkasında yazmıyor mu kullanımı? Ben olsam 2 çay kaşığı koyardım en az. Çaykur'un bergamot aromalısını da tavsiye ediyor içen arkadaşlar onu da deneyebilirsiniz. Bergamot bir turunçgil türü olduğu için limoni-portakalımsı bir aroması olması lazım.

yazıyor yazmasınada renk vermedi işte =) şimdi 2 buçuk kaşıkla yapıcam hadi hayırlısı =) onuda bir denemek lazım aslında :61:

yazıyor yazmasınada renk vermedi işte =) şimdi 2 buçuk kaşıkla yapıcam hadi hayırlısı =) onuda bir denemek lazım aslında :61:

Zaten öyle çok renkli olacak diye beklemeyin, açık sarı-yeşil oluyor poşetlerdeki. Umarım istediğiniz gibi olur bu sefer de severek içersiniz :)

Back