Yeşil Çay Kürü

ben emzirirken kullandım bi zararını görmeidm içebilirisin
sadece yeşil çay işe yarama zkilo vermek için
yanınd ayediklerinizede dikkat ediceksinizz

ben emzirirken kullandım bi zararını görmeidm içebilirisin
sadece yeşil çay işe yarama zkilo vermek için
yanınd ayediklerinizede dikkat ediceksinizz

cnm yediklerime doğurduğumdan beri dikkat ediyorum 4 buçuk aydır 20 kilo verdim çok şükür doğumda oldığım kiloları verdim ama ondan öncede 10 kilo almıştım şimdi onuda vermem lazım ama çakıldı kaldı bi türlü gitmiyo bu kilolar hala aynı şekilde devam ediyorum yediklerime kepek ekemyi veya buğday ekmeyi yiyorum hamur işi yemiyorum spor yapamıyorum bebeğim olduğu için inşallah veririm

çok ii valla tebriklerr
bende aksine dogum sonraıs çok şiştim hbire yeidm
dogum kilolları çabuk gidiyor ama dogum sonrası ve öncesi alınan kilolalr daha zor giidyor ama giidyor eninde sonunda sen böyle devam et verirsin şimdi bünyen korumaya geçmiştir kendeni cnm

Selam,
yorumlarınız çok güzel. Ama yeşil çaylarda çeşit çeşit. Hangisini içelim ve nasıl içelim. Biraz daha etraflı biligi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

canım hiç öyle çıkıp aramayın... direkt lokman hekime gidip 2-3 liralık açık alın en az 1 ay gidiyo zaten... tadı süper ve doğal... kesinlikle onu öneririm ben.

arkadaşlar kesinlikle işe yarıyor.
ben çaykurun sallama çayını kullanıyorum. günde 2-3 tane içiyorum. iştah kestiği çok doğru.
bir de şunu söyleyeyim bu benim kullandığımın üzerinde %100 doğal yazıyor ama hiç o buruk tad yok, çok kolay içiliyor. günde 10 tane bile içilebilir. üstelik çaykurun güvenilir diye düşünüyorum. ben daha önce çaykur teneke kutu kullanıyodum, zorla içiyodum. bunun tadı öyle değil herkese tavsiye ederim.

yeşil çay gün en fazla maximum 3 bardak içilmesi tavsiye olunur ve 1 ay kullanıldıktan sonra 1 hafta ara verilmesi lazım ve tansiyon hastalarının fazla kullanmaması gerekir tansiyonu tetikleyebilir düzenli kullanımda

Ya açıkcası kullanıyodum günde 1 sefer içiyodum 3-4 gün geçtikten sonra tansiyonumu düşürdü tansiyonum yok Hamd olsun ama neden böyle oldu anlamadım o yüzden bıraktım ben

kizlar tadindan dolayi icemiyorum ben tadini biraz güzellestirmek amacli ne yapabilir acabe ?? iki üc gün ictim ama tadindan dolayi istemeyerek ictim.. midem bulanmaya basladi kendimi cok kötü hissettim yardim edin lütfen ..

ayın 27sinde aldım ve her gün 2 kupa içtim...az önce de içtim..
veee inanılmaz bişi..herkes fark etti...zayıflamışsın diyenler,yüüzn göbdeğin şişi gitmiş diyenler :))
ortada hiç bir şey yokken fikirlerini söleyen çevremmm...
kullanın pişman olmazısnız....veee ben diyet yapmıyorum...herşeyi yiyorum..abur cubur dışında...

bende bu mucizeye inanıyorum .için zarar görmezsiniz en azından ne yesenizde içsenizde kkilo almıyacaksınız.
ayrıca
kilo verdikçe vücudunuz sarkmıyor sıkılaştırıyor.ayrıca tadını sevmeyen arkadaşlar içerken içine fincanına 1 adet kabuk tarçın koyabilirler.kızlar için faydasını göreceksiniz banada dua edin.

deniycem kabuk tarcini ..

Arkadaşlar bende 160 boyundayım ve 55 kiloyum.5 kilo daha vermem lazım.Doğum kilolarım yaklaşık 27 kiloyu 10 ayda verebildim,sadece sebze çorbası içerek ve yeşillik,haşlama yiyerek zayıfladım.Artık bunları yiyemiyorum.Tiksindim vallahi.Son 5 aydır iştahım tavan yaptı.Sürekli yemek istiyorum,tatlıya,çikolataya hastalık derecesinde bağımlıyım.Birde yeşil çayı deneyecem.Gece yatmadan 1 bardak içtim.Sabah midem çok rahattı.Genelde midemte şişlik olurdu.Sabah akşam 1 kupa demleyip içeceğim.Bakalım 5 kilo gidecek mi..Yazın bikini giyip,oğlumu da alıp denize gideceğim.Kız gibi olacağım inşallah ))))

bende gunde 2 kez icmeye basladim.istahi azalttigini dusunuyorum.ayrica cesitleri cok.ben liptonun yesilcay ve naneli poset cayini kullaniyorum.icerken 1-2 damla limonda damlatiyorum....

ben yıllardır içiyorum yeşilçayı çok faydalı inanın aktardan dökmede alıyorum poşette kullanıyorum sade seviyorum limonlu naneliyi sevemedim siyah çay gibi tadı gidiyo sanki nane limon yada şeker katınca hiç birşey koymadan sade en güzeli tadına varıyorum o zaman mutlaka için tavsiye ediyorum :87:

Bende bir haftadır liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum, günde 2 defa bakalım faydası olacakmı

Benim gibi sallama poşet yeşilçaylarını sevmeyenlere müjde. Çaykurun metal kutu içindeki Bergamut arolaı yeşilçayını için.. kesinlike tavsiye derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…