kızlar bende yeşil çayı 3 haftadır günde 1 bardak içiyorum sallama poşelerinde olanında daha 1 kilo vermişim ama düzenli içmedim tabi ama emzirenler içemiyomuş diye duydum doğrumu ben emziriyorum acaba içmesemmi kızlar???
ben emzirirken kullandım bi zararını görmeidm içebilirisin
sadece yeşil çay işe yarama zkilo vermek için
yanınd ayediklerinizede dikkat ediceksinizz
cnm yediklerime doğurduğumdan beri dikkat ediyorum 4 buçuk aydır 20 kilo verdim çok şükür doğumda oldığım kiloları verdim ama ondan öncede 10 kilo almıştım şimdi onuda vermem lazım ama çakıldı kaldı bi türlü gitmiyo bu kilolar hala aynı şekilde devam ediyorum yediklerime kepek ekemyi veya buğday ekmeyi yiyorum hamur işi yemiyorum spor yapamıyorum bebeğim olduğu için inşallah veririm
Selam,
yorumlarınız çok güzel. Ama yeşil çaylarda çeşit çeşit. Hangisini içelim ve nasıl içelim. Biraz daha etraflı biligi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
bende bu mucizeye inanıyorum .için zarar görmezsiniz en azından ne yesenizde içsenizde kkilo almıyacaksınız.
ayrıca
kilo verdikçe vücudunuz sarkmıyor sıkılaştırıyor.ayrıca tadını sevmeyen arkadaşlar içerken içine fincanına 1 adet kabuk tarçın koyabilirler.kızlar için faydasını göreceksiniz banada dua edin.
bende gunde 2 kez icmeye basladim.istahi azalttigini dusunuyorum.ayrica cesitleri cok.ben liptonun yesilcay ve naneli poset cayini kullaniyorum.icerken 1-2 damla limonda damlatiyorum....
sekersiz olduktan sonra tabiiki faydali olduguna inaniyorum.ayrica yasadigim yerde acik satin alabilecegim yer yok.... lipton iyi bir marka....poset cay, lokmanhekimden alinan yesil cay gibi faydali olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?