• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

bu küçük süzgeçler deidiginiz makas gibi olanlarmı yoksa zincirli bardagın içine atılanlarmı acaba

merak ettim bende almak istiyorum da

canım ben tupperware den aldım çay süzgecini makas gibi değilde.. daha kullanışlı resmini atarım. ben çok sevdim ... tavsiye ederim..a.s.

işte benim süzgeç. tupperware kusura bakmayın kızlar biraz lekeli ama çayın içinde alıp suya tutup öyle çektim resmini.. kupada hiç denemedim. ama küçük demliğime tam oluyo vallahi.. 2 tatlı kaşığı alıyo kendisi... sabah demliyorum... miss... süzgeci çıkartıp içinden ( eğer kalırsa tabi ) bayağı bi ısıtıp ısıtıp içiyorum... :lepi:

Eklentiler

• $PA188020.jpg
    $PA188020.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $PA188021.jpg
    $PA188021.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $PA188023.jpg
    $PA188023.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $PA188030.jpg
    $PA188030.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
işte benim süzgeç. tupperware kusura bakmayın kızlar biraz lekeli ama çayın içinde alıp suya tutup öyle çektim resmini.. kupada hiç denemedim. ama küçük demliğime tam oluyo vallahi.. 2 tatlı kaşığı alıyo kendisi... sabah demliyorum... miss... süzgeci çıkartıp içinden ( eğer kalırsa tabi ) bayağı bi ısıtıp ısıtıp içiyorum... :lepi:

iyi oldu bilgilendik nerde satılıyor bu?

yesil cay bagirsaklari cok iyi calistiriyor,
ama yaninda diyet ve spor olmazsa fazla kilo verdirmez..yerimseniben

bide yapraklari ufak ufak olmali, cok büyük olursa faydasi digerine nazaran olmuyor
eger yapraklar büyükse bile elimde ufaliyorum ben..

gulsen süzgec cok iyimis canim, hosuma gitti..
tupperwarede bunu daha önce görmemistim

Son düzenleme:

iyi oldu bilgilendik nerde satılıyor bu?

canım tupperware distribitörlerinden ( sanırım yanlış yazdım) alman lazım.. çevrende satan birini bulursan ancak öyle mağazası yok bu markanın... kaydirigubbakcemile5

yesil cay bagirsaklari cok iyi calistiriyor,
ama yaninda diyet ve spor olmazsa fazla kilo verdirmez..yerimseniben

bide yapraklari ufak ufak olmali, cok büyük olursa faydasi digerine nazaran olmuyor
eger yapraklar büyükse bile elimde ufaliyorum ben..

gulsen süzgec cok iyimis canim, hosuma gitti..
tupperwarede bunu daha önce görmemistim

sağol canım... çevrende tupperware satan birini bulursan bi sor derim.. ben bu süzgeci alalı bayağı bi oldu.. belki değişmiştir şimdi...

bencede sadece yesil cay ise yaramaz arkadasim.. yesil cay daha cok saglik acisindan iyi
mucize bi diyet ürünü degil :-)

gülsen süzgeç çok güselll
fiyatı nekadardı acaba hemen bi dispiritör bulmak laızmm

gülsen süzgeç çok güselll
fiyatı nekadardı acaba hemen bi dispiritör bulmak laızmm

canım benimm sağol... ama ne desem yalan olur yıllar oldu inanki... ben tupperware marka ürünlerin delisiyim yıllardır alırım mutfağım onlarla dolu... çok kaliteli ürünler yıllar oldu bak taş gibi duruyo hala ... internetten bi bakın.. mutlaka bulursunuz...

Son düzenleme:
Yeşil çaydan ben çok fayda gördüm arkadaşlar. İştahımı kapatıyor yeme isteğimi azaltıyor. Ama yağ yakıyormu onu bilmiyorum

Valla arkadaslar ben 40 gun oldu dıyetı bıraktım verdıgım kıloları kolamak ıcın yesıl cay ve bıberıye cayı hergun 2ser bardak tüketiyorum kılo vermmıyorum ama kılomu sabııt tutuyor en azından kılo almıyorum tabı yedıklerıme dıkkat edıyorum kılo veren arkadaslar nasıl vermıs merak etıım ve bende felaket derecede ıstah acıyor

ben gecen sene aktardan demlenen cinsinden almıştım günde 1 demlik yapıp en az 3 bardak içtim..herseyden once tadını sevdım rahatlatıyor ve 2 haftada sanırım 2 kılo vermıştım ama onun kılo vermekten çok vucuttakı fazla toksını attıgını dusunuyorum.denemekten zarar çıkmaz kızlar bence deneyın

3 kilo vermişim diyet yapmadığım halde ama iştahım yok canım birşey istemiyor yesemde sanki tad yok

Başladım we 3 gündür içiyorum aç karnına acayip iştahımı kesti bişey yemez oldum walla :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde zayıflarız :) yalnız bişey sorucam ben hazır paketlisinden içiyorum birşey fark eder mi yoksa açık mı alıyım ?

Son düzenleme:
Selam,
yorumlarınız çok güzel. Ama yeşil çaylarda çeşit çeşit. Hangisini içelim ve nasıl içelim. Biraz daha etraflı biligi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

kızlar bende yeşil çayı 3 haftadır günde 1 bardak içiyorum sallama poşelerinde olanında daha 1 kilo vermişim ama düzenli içmedim tabi ama emzirenler içemiyomuş diye duydum doğrumu ben emziriyorum acaba içmesemmi kızlar???

Back