Yeşil Çay Kürü

evet kaç günde verdin bu kiloyu artı yanında spor yada diyet yaptınmı..

kızlar bende çaykurun bergamut aromalı yeşil çayını severek içiyorm.bir cezveye bir çay kaşığı yeşil çay,iki tane karanfil,bir fincan sıcak su ekleyip 4-5 dk demleyip içiyorum.tavsiye ederim karanfille tadı çok güzel oluyor.ama kilo vermek için tek başına yeterli olduğunu sanmıyorum,biraz yediklerimize dikkay etmeliyiz.

evet kaç günde verdin bu kiloyu artı yanında spor yada diyet yaptınmı..

2 ayda verdim. Hergün olmasa bile iki günde bir mutlaka yürüyüş yapıyorum,sabahları bir

dilim ekmek yiyorum,abur cubur hamur işlerinden uzak duruyorum.Bol su ve yeşil çay

içiyorum.Hamur işlerini pastaları çörekleri yiyelim sonra da yeşil çaydan medet umalım

yok öyle birşey arkadaşlar yeşil çayın yanında yediklerinizden de kısmak zorundasınız.

yaklaşık 20 gündür yeşil çay içiyorum ,gram vermedim ama bi tür bağımlılık yaptı bende .

ben içtim ama hiç bişey olmadı bana valla aynıyım hatta görümcem midesini deliyomuş nerdeyse onada bi fark yapmadı ama yeşilçayla ayva göbeği vardı gitmiş şaşırdım ıspartada öğrenci bi geldi geçen hafta göbek yok yanlar yok şaşırdım

ben 1 hafta kadar içtim düzenli dewam edemedim ama karnımdaki şişkinlik oldukça rahatlamıştı we özellikle cildim süper olmuştu.en yakın zamanda yine içmeye başlıcam.ayrıca reflüm olmasına rağmen hiç dokunmadı..

yeşil çay çok faydalı günde 1 bardak mutlaka içmek lazım, ben her zaman içerim zaten ama bir haftadır düzenli içiyorum bakalım ne olacak :)

ÇOK GÜZEEL YA HEM YE HEM ZAYIFLA HEMEN DENİCEM İNŞALLAH :enbuyukkk:

kızlar kilo verdirdiği gibide hani göz etrafında çok çapaklanma olur yha onuda geçiriyor öyle bir sorununuz varsada için onu.hem çok yararlıymış.

YeŞıl Çayın Çok faydası var ama yeŞıl Çaya gÜvenıp bÖreklerı ÇÖreklerı gÖtÜrÜsenız sonunuz hÜsran olur, tek Çare boĞazınızı kısmak

ben 23 nisan da başladım hergün 2 fincan içiyorum bu hafta sonu içine mate çayı ve kekikte kattım üst tarafımda bi incelme seziyorum ama bakalım daha çok erken bişey söylemek için...

günde iki kupa içiyorum..
herşeye faydası var özelliklede kanıtlanmış bir kanser koruyucusu ..
herkesin mutlaka tüketmesi gereken bir içecek..

kızlar yesil cayınız caykur teneke kutu olmalı
posetler asla ıcılmıyor cok acı ve guzel de degıl

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.yeşil çayla ilgili yazdıklarınızı okudum ama acaba basen bölgesinden de zayıflamaya yardımcı olur mu? kullananlardan bu şekilde etkisini gören varsa yazarsa çok sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…