Yeşil Çay Kürü

bende bir haftadır yeşil çay içiyorum,yemeği aşırıya kaçırmadan yiyorum ve fırsat buldukça platese devam ediyorum..3-4 cm kadar belim inceldi ama kilomda hafif bir aynama var yalnızca..ama bu sefer yılmadan devam edeceğim...inşallah amacımı ulaşabilirim..

yarın 1 hafta olucak yeşilçayı kullanmaya başlayalı...
günde 2-3 kupa içiyorum...çok sık tuvalete çıkarıyor..
ayrıca 6 dan sonra bir şey yemiyorum günde 30 dk yürümeye çalışıyorum..15.gün tartılcambakalım etkisi olucakmı :enbuyukkk:

bende 1 aylık hamileyim ve yeşilçayı çok seviyorum içmeye korkuyorum acaba bebeğime bir zararı olurmu?

sakın içme derim yiğenim öyle bitki çayları içti yeni hamileyken düşük tehlikesi geçirdi kanaması olduu zor kurtuldu şimdide hep evde dinleniyor

Yeşil çayı bende içiyorum günde en az 3 fincan olmak üzere düzenli olarakta yaklaşık 1.5-2 aydır içiyorum faydasını görmedim desen yalan olur,bir kere metabolizmayı canlandırıyor,kilo vermeye ve en önemlisi selülit'in için çok iyi bir yardımcı başladıysanız vazgeçmeyin derim.
Doğadan nane ve limon
ve lipton limonlu çok güzel tavsiye ederim denemenizi

Merhabalar ben yeni üye oldum 3 yıldır yeşil çay içiyorum çok seviyorum buzlu tariflerinide denemeye başlıcam bu yaz aylarında daha güzel olacağını düşünüyorum. boshayallersmile

ıyı geceler kızlar
bgn yesıl cay aldım sallama ıcıyordum bgn ılk defa aktardan aldım ve yanında da tarcın şimdi yesıl cayı demlıcem ama ne kadar kullanmam gerek bır tatlı kasığı cokmu acaba?

yeşil çayı in boşetini atmadan önce yüzünüze sürerseniz cilte iyi geliyor ben yapıyorum
inanın ciltim çok güzel oldu.(soğuduktan sonra)

pekı kızlar nasıl demlıycez ?mıktarı ne kadar?yardımcı olan yokmu bana ?:ecrin_bebek:

Ben bitki çayı demeleme kupasına bir tatlı kaşığı koyuyorum, içine 3-4 damla limon damlatıyorum, 4 dk demledikten sonra içiyorum tatlım Şeniz

Gerçekten mi??? Aktardan alıp hepsini karıştırıp mı içiyorsun? Ve ne kadar içiyorsun?Detaylı bilgi verir misin? Bende istiyorum bir an önce yapmak alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…