istediğimiz kadar içebiliyor muyuz peki yeşil çayı. en fazla kaç fincan mesela öyle sınırlar varmı
kızlar emzirme döneminde içilebiliyomu bi bilgisi olan warmı..biyerlerde okumuştum aylar önce,bebekte huysuzluk huzursuzluk yapar diye ama emin diilim..net bi bilgi de bulamadım
canım heryerde var. Carrefour , Migros, Gima vss
Teneke Kutu içinde ÇAykur marka Bergamut aromalı..
Sana en az 2 ay yeticek ve sadece 2,50-ytl
ŞİMDEN SENİN ADINA ÇOK MUTLUYUM...
borek corek yiyebilirler oylemi?yapmayin lutfen...insanlarin duygulariyla bu kadar oynanmas sadece yesil cay ic sen bekle kilo vericem diye bu ne sacmaliktir boyleakannehir
benim yeşil çayım çinden gelio sağolsun arkadaşlarım hep gönderiyo ve ya alıyorlar...(çindeki türk arkadaşlarım ve türkiyedeki çinli arkadaşlarım sağolsun kaydirigubbakcemile5 ) ben içine yasemin çayı karıştırarak içiyorum...yaseminin kokusu beni çok sakinleştiriyo...yeşil çay zaten herşeye bire bir..ben türkiyedekilerin nasıl işlemlerden geçtiğini bilmediğim için biraz çekioniorum açıkçası..ama çaykurunki dediğiniz kadar güzel...çinliler çaylarını ahşap kutularda saklar..ahşap kaşıklarla koyarlar demliğe...metalin çayı bozduğuna inanıyorlar..porselen demlikte kaynar suyu döküp 3-4 dk bekledikten sonra yine porselen fincanlarda içiyorlar...bir çay mağazaları var görmelisiniz....en az 1000 çay çeşidi vardır yani:)
kılo vermene yardımcı oluyor mu
o kadar çok şey yapıorum ki kilo vermek için onun da faydası dahil mi bilmiorum..ama gayet güzel zayıflıyorum...çok sık çişe gitmemi garantilio ama...ööle ki ders esnasında öğrencileri bırakıp koştur koştur tuvalete gidiorum:)
sen nerdeyse 20 kılo vermıssın basarmıslardan bırı olaraktan anlatsana neler yaptın yemene dıkkat etmekten ve spor yapmaktan ekstra olarakl:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?