Kizlar,yesil cay sizde istahsizliga yol aciyor mu??
ya birsey merak ediyorum
posetlerdeki yesil caylar bi kac kisi tavsiye etmiorum falan yazmis tam etkisini göstermiyormu ne öyle birsey okudum ve limonlu olmasida faydasini azaltiyormus dogrumu bu?
sayfaların çoğunu okudum ama rastlamadım.emzirenlerin içmesin de bir sakınca var mı acaba?
canım sen nasıl tüketiyorsun yeşil çayı :uhm::uhm::uhm:söylediğin gibi bergomatlyı aldım çok güzelmşş tadıı yemeklerden sonra mı tüketıyorsun? demliğe 1 çay kaçığı kooyup 5 dk demledıkten sonra yemeklerden sonra tüketmeye başladım bugun ilkdefa bunu denedım ve çok memnunum tadııı sandığım kadar kötü değil aksine hoş bir aroması varmışş :teytey:
arkadaşım bunu şeker le içemezsin, yani faydasını göremezsin. en kötü ihtimalle az balla iç.
bu arada ben de çok faydasını gördüm 2 haftada 2 kg. gitti. şöyle ki iştahsızlık yaptı bende de, ratlı çok yemedim bu sürede. ve öğlen yemeğinden 2-3 saat sonra, akşam yemeğinden 1 saat önce içtim hep iki kupa.
tavsiyem taçın, biberiye, karanfil, zencefil, kiraz sapı karıştırıp için yeşil çayla. ben bu şekilde çok daha fazla fayda gördüm. çaykur bergamutlu kullanıyorum. bu karışımı şiddetle tavsiye ederim...
çaykurun bergamutlusunu tek geçerim
türk marketlerinde arastiracagim caykurun bergamutlusunu :)) mutlaka denicem kaybedilcek bir sey yok nasilsa
gerçektende değer.umarım begenrisin.aldıktan sonra yorumlarını bizimle paylaş.
doğrusu ben yaşadığım şehirde bile bulmakta zorlanıyorum:uhm:
sadece 1 markette bulabildim. o da şuan bitmiş.getirtecekler en kısa sürede.
ben poşet yeşil çay içiyorum.bu kutuda olan yeşil çayı nasıl demliyoruz?poşet çayda olduğu gibi 5 dakika kaynar suda bekleterekmi yoksa normal çay demler gibimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?