Yeşil Çay Kürü

diyetiseyenden duyduguma göre yeşil çayın tek etkisi metabolizmayı hızlandırmak arkadaşlar,yalnız günde 2 fincandan fazla içmemek gerekiyor.ayrıca tüm bitki çayları vücuttan ödem attırıyormus.bilginize

yeşil çayın tek etkisi metabolizmayı hızlandırmak değil arkadaşım, araştırmalar sonucunda görülen etkilerinden biri bel çevresndeki yağlara yönelik.

ya birsey merak ediyorum
posetlerdeki yesil caylar bi kac kisi tavsiye etmiorum falan yazmis tam etkisini göstermiyormu ne öyle birsey okudum ve limonlu olmasida faydasini azaltiyormus dogrumu bu?

ya birsey merak ediyorum
posetlerdeki yesil caylar bi kac kisi tavsiye etmiorum falan yazmis tam etkisini göstermiyormu ne öyle birsey okudum ve limonlu olmasida faydasini azaltiyormus dogrumu bu?

evet doğru.çaykurun bergamot aromalı olanını(teneke kutu) tavsiye ederim.
tadı süper.
hiç şekere ,limona vb şeye gerek kalmıyor.içimi gayet rahat.

sayfaların çoğunu okudum ama rastlamadım.emzirenlerin içmesin de bir sakınca var mı acaba?

bebeğinizin uykusunu kaçırabilir.ben başka bir yerde okumuştum,pek tavsiye edilmiyor.

evetde yemeklerden hemen sonra çay içmek bir işe yaramaz yemeklerden en az 2 saat sonra çay içmek gerekıyor çnkü çayı yemekten sonra hemen içtiğinde yemekten aldığın protoin nin vitamin mineral hepsi çayla gidiyo yani vucudunuz çok dirençsiz kalır hem hemen hastalığa yakalanırsınız allah korusun hemde daha çok yemiş olucaksınız vede midenizde bunları eritmeye çalışırken daha da çok kilo alıcak vucudnuz yemeklerden 2 saat sonra için

:)

ben çaykurun limonlu olanını almıştım içinde limon var o zaman işe yaramıyor mu demek?

dügünden sonra cok fazal kilo aldim.. pazartesi spora baslamak istiyorum allahin iziyle.. simdi yesil cay zayiflamada faydali oldugnu okudum.. denicem ama ben sekersiz cay icemem

arkadaşım bunu şeker le içemezsin, yani faydasını göremezsin. en kötü ihtimalle az balla iç.
bu arada ben de çok faydasını gördüm 2 haftada 2 kg. gitti. şöyle ki iştahsızlık yaptı bende de, ratlı çok yemedim bu sürede. ve öğlen yemeğinden 2-3 saat sonra, akşam yemeğinden 1 saat önce içtim hep iki kupa.
tavsiyem taçın, biberiye, karanfil, zencefil, kiraz sapı karıştırıp için yeşil çayla. ben bu şekilde çok daha fazla fayda gördüm. çaykur bergamutlu kullanıyorum. bu karışımı şiddetle tavsiye ederim...

arkadaşlar birde size tavsiyem bu karışım çayı(yukarda bahsettiğim) her yudumda keyif alarak için, bi bitirseydim şu bardağı diyerek değil.inanın çok daha fazla işe yarayacak, zayıfladığınızı hayal edin içerken.
yapılan bi arştırmaya göre bi kremi cildinize sürerken ne kadar fazla keyif alırsanız o kadar daha çok yarayacak. bence bu kürler de aynı şekilde...

çaykurun bergamutlusunu tek geçerim

türk marketlerinde arastiracagim caykurun bergamutlusunu :)) mutlaka denicem kaybedilcek bir sey yok nasilsa

türk marketlerinde arastiracagim caykurun bergamutlusunu :)) mutlaka denicem kaybedilcek bir sey yok nasilsa

gerçektende değer.umarım begenrisin.aldıktan sonra yorumlarını bizimle paylaş.

doğrusu ben yaşadığım şehirde bile bulmakta zorlanıyorum:uhm:

sadece 1 markette bulabildim. o da şuan bitmiş.getirtecekler en kısa sürede.

ben poşet yeşil çay içiyorum.bu kutuda olan yeşil çayı nasıl demliyoruz?poşet çayda olduğu gibi 5 dakika kaynar suda bekleterekmi yoksa normal çay demler gibimi?

ben poşet yeşil çay içiyorum.bu kutuda olan yeşil çayı nasıl demliyoruz?poşet çayda olduğu gibi 5 dakika kaynar suda bekleterekmi yoksa normal çay demler gibimi?

bir kupaya bir tatlı kaşığı yeşil çay sonra da kaynamış suyu üzerine döküp bekliyoruz.

arkadaslar 2 haftadir duzenli yesilcay iciyorum ve yuruyuse basladim kilo icin degil saglikli olmak icin.o zaman kilomu tartmadigim icin kilo acisindan sonucunu soyleyemem ama cildime cok faydasini gordum lekelerim kayboluyor ve iki haftadir sadece 1 sivilci cikti oda regl donemim oldugu icin yuzum aydinlandi sanki ben yesilcaya bagladim cunku bugunlerde farkli yaptigim tek sey yesil cay icmek iyki baslamisim haftaya kilomda nasil bi degisiklik var yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…