yaaa acaba yesil cayin icine biraz bal koysam nasil olur yani tadi cok igrenc :S
evet evet bende ondan içiyorum.. tadı güzel onun.. öteki sadeeyi içemiyorum bendeTopiği baştan sona okumadım ama sana küçük teneke kutudaki bergamut aromalı olanı tavsiye ederim..Gayet hoş içimi..Hem demleme olanı salma poşettekilerden daha iyidir diye düşünüyorum ben..
arkadaslar 2 senelik evliyim.esim siyah cay icmez hep yesil cay icer.yani günde 3-4 bardak yesil cay iciyorum ama yindede kilo veremedim.1 haftadirki diyet yapiyorum ve artik sekersizde iciyorum ama yarari olucagini sanmiyorum.ha söyle olabilir sekersiz iciyorum o yönden belki olabilir diye düsünüyorum.boshayallersmile
Bende denemeye başLıcam arkadaşLar ama sadece yeşilçayla zayıflancağını sanmıyorum.Tamamiyle yediklerine dikkat etmekte bitiyo iş bayanssulusmile
arkadaşlar hangi marka yeşil çay içiyorsunuz,limonla tüketebilirmiyimbilmiyorumkismile
çaykur burcum bergamut aromalı teneke kutuda olanı kullanıyorum...limonla da olur
teşekkür cnım hemen kullanmaya başlıcamkaydirigubbakcemile5
kızlar bugün ebru sallının programına adı dilara kocak sanırsam diyetisyen konuktu.işte soru geldi yağ yakımına etki eden bi besin varmı die oda tek basına bir besinin yağ yakma özellği olmadığını ancak yesl cayın bel ve göbek bölgesideki yağların yakılmasında bi etkisinin olduğunu söledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?