Yeşil Çay Kürü

yaaa acaba yesil cayin icine biraz bal koysam nasil olur yani tadi cok igrenc :S

Topiği baştan sona okumadım ama sana küçük teneke kutudaki bergamut aromalı olanı tavsiye ederim..Gayet hoş içimi..Hem demleme olanı salma poşettekilerden daha iyidir diye düşünüyorum ben..

bende hep içiyorum ve cok seviyorum ama günde 1 bardak içiyorum artırayım bakım sayıları

günde 2 fincan kadar içiyorum yeşil çayı çok seviyorum ama kilo verdirecek mi bakalım başlayalı 1 hafta oldu inşallah fark eder

Topiği baştan sona okumadım ama sana küçük teneke kutudaki bergamut aromalı olanı tavsiye ederim..Gayet hoş içimi..Hem demleme olanı salma poşettekilerden daha iyidir diye düşünüyorum ben..
evet evet bende ondan içiyorum.. tadı güzel onun.. öteki sadeeyi içemiyorum bendeama bu güzel..

arkadaslar 2 senelik evliyim.esim siyah cay icmez hep yesil cay icer.yani günde 3-4 bardak yesil cay iciyorum ama yindede kilo veremedim.1 haftadirki diyet yapiyorum ve artik sekersizde iciyorum ama yarari olucagini sanmiyorum.ha söyle olabilir sekersiz iciyorum o yönden belki olabilir diye düsünüyorum.boshayallersmile

belki sürekli içtiğin için olmuyordur, ben 1 kutuyu bitirdikten sonra 1 hafta-10 gün kadar ara veriyorum...2 senedir kullanıyorum ve etkisini görüyorum..bir de ara vermeyi dene istersen...:ecrin_bebek:

Bende denemeye başLıcam arkadaşLar ama sadece yeşilçayla zayıflancağını sanmıyorum.Tamamiyle yediklerine dikkat etmekte bitiyo iş bayanssulusmile

merhaba kıslar
bend eyeşil çaycım buradaki ark tavsiyesi üzerine kutu aldım bend egünde 3 defa içiyorum tadı çok güsel cnm tatlı istiyorsa 1 çay kaşıgıda tarçın atıyorum baznede karanfil güsel oluyor asla vazgeçmem yeşil çayımdan

kızlar bugün ebru sallının programına adı dilara kocak sanırsam diyetisyen konuktu.işte soru geldi yağ yakımına etki eden bi besin varmı die oda tek basına bir besinin yağ yakma özellği olmadığını ancak yesl cayın bel ve göbek bölgesideki yağların yakılmasında bi etkisinin olduğunu söledi

alla alla gerçekten çok şaşırdım şimdi. demekki bel ve göbek bölgesi.

Yağ yaksa idi yesılcay,bendne gerıye bırsey kalmazdı sanırım.Sağlıklı olduğu için içiyorum,şeker kullanmadığım için tadıda hoşuma gidiyor ama bu sıralar çok kötü midemi ağrıtıyor.Aç karna içmektenmışmış.Diüretik etkisi oldukça çok bu sebeple kilo verdim zannettiriyor.Diyetlerde idrar söktürücüler önerilir zaten,yeşil çay ve maydanoz faworım ama bir mucize görmedim.1 yıldan fazladırda içiyorum

yardımcı olduğunu söledi içerseniz göbek bölgenizdeki yağların hepsi gider demedi kadın zaten hiç bişi tek basına bu etkiyi göstermez tabiki ama yesilcayı diyetsyenler ayrı bi yerde tutuyo bunu okuduğum kitaplarda da görüyorum

diyetiseyenden duyduguma göre yeşil çayın tek etkisi metabolizmayı hızlandırmak arkadaşlar,yalnız günde 2 fincandan fazla içmemek gerekiyor.ayrıca tüm bitki çayları vücuttan ödem attırıyormus.bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…