• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

ark günde kaç fincan içiyorsunuz benim büyük kupam var onun la 3 kez içiyorum oda 900 cc yapıyor az degil dimi birde 1.5 çay kaşıgı atıyorum ben her fincan için

tadı çok güsel bayılıyorum buradaki ark tavsiyesi üzerine aldım tşk ederim

•Günde en az 2 fincan yeşil çay, hafızanızı diri tutmanıza yardım eder. Alzheimer ve Parkinson gibi hastalıkların riskini azaltır.
•Daha sağlıklı ve genç bir vücudunuz olmasını sağlar.
•ıçerdiği antioksidanlar sayesinde, yüksek kan basıncını ve kan damarlarının daralmasını önlemeye yardımcıdır.
•Kan damarlarındaki akışkanlığı güçlendirir, kanser hücrelerinin vücudunuzda barınmasını zorlaştırır.
•Cildinizdeki pürüzler, ufak tefek sıyrıklar için antiseptik görevi görür. Bunun için demlenmiş yeşil çay yapraklarına pamuk ile bastırıp, cildinize sürebilirsiniz.
•Kan akışını hızlandırdığı için, kalori yakma işlemlerini de çabuklaştırır. Böylece, kilo vermenize de yardımcı olmuş olur.
kaynak

bencede gunde iki finbcan fazla tuketilmesi saglikli degil bunu bi yerde okumustum o yuzden ben sadece iki fincan iciyorum ve gercekten ise yaradi gibi

yesil caya basliyali bir hafta oldu yesil cayla birlikte birazda spor yapmaya basladim yemeklerimi hic kasmadim ve tartildim 1 kg vermisim

yeşilçay metabolizmamın hızlanmasına yardımcı oldu.Ayrıca öyle kötü bir tadı da yok gayet keyifle tüketiyorum.herkese tavsiye ederim

yeşil çayı hep sevmişimdir ama sade olanını ve doğadanın yeşil çayını...bi ara düzenli içiyordum sonra bırakmışdım...
yaklaşık 2 haftadır tekrar başladım hergün düzenli 1 fincan içmeye çalışıyorum...

NORMAL ÇAY İÇİNCE İÇİNE BİSKÜVİ BATIRMA VE YEME HUYUM VARDI
AMA YEŞİL ÇAYI HER AKŞAM İÇİYORUM SADE OLARAK
14 GÜN ÖNCE 59.6 İDİM
ŞU ANDA 57.6 YIM
:nazar:

yeşil çay herkesin içmesi gereken birşey ödem atmamızı sağlar, kilo verimine destektir ama mucize beklememek lazım bir çaydan beslenme ve sporla desteklenmeli. ayrıca yeşil çay tansiyonu düşürür özellikle benim gibi düşük tansiyon sorunu olanları biraz sarsıyor benim gibi olanlar maden suyu içerek tansiyonunu degeleyebilir hem mineral almış olursunuz

yesil cay tartida herkesde belli etmesede vücutta belli oluyo.. hemde en kötü ihtimalle istah keser :)
ben her diyet yaptigimda günde 2-3 bardak posette yesil cay iciyorum hem baska bisey yememi engelliyo o an cayla mesgul oldugum icin hem saglikli hemde cok yardimci oluyo gercektende..
belki konunun ilk yazisinda oldugu gibi börek cörek yiyip icmek mantikli degil ama biraz dikkat ederek özellikle 18den sonra yememeye ve hareketli olmaya cok faydasini görürsünüz :)

ya arkadaşlar sen bugün yanlışlıkla çaykurun sade yeşil çayını almışım teneke kutuda olandan. eve gelince içeyim dedim midem bulandı inannın çok kötü oldum bergamotlu olanı alsaydım belki içebilirdim aldığım yeşil çayı içine ne katarak içilcek hale getireyim sizce????????

Back