Yeşil Çay Kürü

merhaba kizlar bende bugün basladim 2 kupa yesil cayimi ictim yediklerime dikkat ediyorum aksam bisey yemedim yesil cay ictim acikiyorum sanki ama meyveyle gecistiriyorum siz nasil yapiyorsunuz aksam yememezlik yapiyormusunuz ve bir fincan kahvenin zarari olmaz degilmi tatlandiriciyla cok mu soru sordum nebilmiyorumkismile

Malesef benide acıktırıyor yeşil çay. Ben grissini tarzı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum, tabi meyvede olabiliyor arada, yok dayanamazsam süt içiyorum. Akşam yemeğimi mutlaka 20den önce yiyip üzerine bir kupa kahve içerim. Bir zararını görmedim şimdiye kadar ama ben şeker kullanmıyorum..

ben migrostan aldım fiyatı da 2,95 hatta bugün aldım ben aslında aktardan alıyordum ama aktara gidemedim bitince. benim de bir sorum olacak yeşil çayı ben çok uzun zamandan beri içiyorum ama genelde tok karnına içiyorum aç karnına mı içmek gerekiyor acaba bilen var mı bir de bu çaykurun çayını da aktardan aldığımız gibi demlesek ve içsek olurmu? üstündeki yazı sanki normal çay demler gibi yapın diyor da aklım karıştı

Arkadaşlar Diyetisyenin bana verdiği listeyi uygulayarak yeşil çay kürüme de yaklaşık 1 haftadır devam ediyorum. Arkadaşın koymuş olduğu Çaykurun yeşil çayını içiyorum ben de o tenekede olan. İnanın poşet çaylar aynı etkiyi vermiyor. Vücudumda direkt etkisini test edip onayladım. Yani bende poşet pek işe yaramıyor.

2 kilo gitti 1 haftada ! Uzun süre bu topikte yorum yapıyordum, şimdi etkisini üzerimde görünce yazmak istedim. Elbette diyet listemi uygulamamda bir etken var kilo vermemde. Ama Yeşil çay sanki bu süreci hızlandırıyor !

Sabahları uyanır uyanmaz 2 bardak su içiyorum şöyle bir sindirimim temizlensin diye. Sora hemen bir kupa yeşil çay içiyorum. Kaynamış suda 5 dakika bekletiyorum. Sora da içiyorum. Asla kaynatmıyorum yeşil çayı. Tokluk hissi veriyor. Sanki kan şekerimi tüm gün düzenliyor.

Akşam da akşam yemeğinden önce 1 kupa içiyorum. Bu kadar. günde 2 kupa. kaydirigubbakcemile2

Çok mutluyum kızlar. Paylaşmak istedim... Siz de öyle uygulayın

tesekkür ederim kahveyi tatsiz icemiyorum bi türlüde kopamiyorum

tesekkür ederim kahveyi tatsiz icemiyorum bi türlüde kopamiyorum

Ben bir anda bıraktım şekeri ki bal gibi içerdim kahveyide çayıda, bırakabiliceğine inan bırakırsın tatlım, hem tadı daha güzel oluyor kahvenin Şeniz

Ben bir anda bıraktım şekeri ki bal gibi içerdim kahveyide çayıda, bırakabiliceğine inan bırakırsın tatlım, hem tadı daha güzel oluyor kahvenin Şeniz
sanirim hazir degilim canim sakarin kullaniyorum 2 tanee ancak tadini bulabiliyorum yoksa aci geliyo boshayallersmile
spelanda dogal tatlandirici kullanabilirsin

söyledigin tatlandiriciyi bilmiyorum asugrin kullaniyorum canim

Faydaları

Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiliyor ve damarları güçlendiriyor.

Kanser riskini ve kadınlarda yumurtalık kanserine yakalanma riskini yüzde 60 oranında azaltıyor.

Zihinsel ve bedensel performansı olumlu etkiliyor.

Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlıyor.

ıdrar söktürüyor ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyor.

Antioksidan özelliği ile kanser dahil birçok hastalığa sebep olduğu bilinen serbest radikalleri nötralize ediyor ve erken yaşlanmayı geciktiriyor.

Anti kanserojen.

Soğuk algınlığına karşı da koruyucudur.

Anti enflamatuar hücre yenileyicidir.

ıçerdiği florür nedeniyle diş çürümelerini engelliyor.

Mide ve barsak problemlerini hafifletiyor.

Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekliyor.

Dolaşımı düzenliyor.

Kolestrolü ve yüksek tansiyonu düşürüyor.

Tiroid fonksiyonlarının düzenlenmesinde olumlu etki yapıyor.

Kan dolaşımını ve deri rejenerasyonunu destekliyor.

Kullanım Şekli : Her bardağa 1 gr yeşil çay yaprağı gelecek şekilde demlenir.

UYARI : Çocuklarda, hamilelerde, emziren annelerde, kalp, böbrek ve mide rahatsızlıkları olanlarda önerilmez

sanirim hazir degilim canim sakarin kullaniyorum 2 tanee ancak tadini bulabiliyorum yoksa aci geliyo boshayallersmile

söyledigin tatlandiriciyi bilmiyorum asugrin kullaniyorum canim

canimmm dogal bitkisel tatlandirici spelanda ama bunun gibi baskalarida var bide icinde aspartam gibi olanlar var onlar zararli aman uzak dur onlardan sekerim

canimmm dogal bitkisel tatlandirici spelanda ama bunun gibi baskalarida var bide icinde aspartam gibi olanlar var onlar zararli aman uzak dur onlardan sekerim

senin dedigin tatlandiriciyi arastirdim canim cok tesekkür ederim bilmiyordum öyle oldugunu burda yoktur belki ama icerigine bakarak baska bakayim bari cok sagolkaydirigubbakcemile5

slm kizlar bundan 1 yil once migrenden surekli hastanelik oluyordum sonra yesil cay tuketmeye basladim duzenli hergun mutlaka 1 bardak ictim sonra dikkatimi cekti basagrilarim oldu ama hastanelik edecek sekilde degil ve gidip aile doktoruma soyledim yesilcayin migrene iyi geldigini soyledi bide zayiflatma etkisi varmis ooooh bundan iyisi olamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…