merhaba kizlar bende bugün basladim 2 kupa yesil cayimi ictim yediklerime dikkat ediyorum aksam bisey yemedim yesil cay ictim acikiyorum sanki ama meyveyle gecistiriyorum siz nasil yapiyorsunuz aksam yememezlik yapiyormusunuz ve bir fincan kahvenin zarari olmaz degilmi tatlandiriciyla cok mu soru sordum nebilmiyorumkismile
Çaykurun yeşil çayını hiçbir yerde bulamıyorum. Nerden aldınız siz ?
Malesef benide acıktırıyor yeşil çay. Ben grissini tarzı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum, tabi meyvede olabiliyor arada, yok dayanamazsam süt içiyorum. Akşam yemeğimi mutlaka 20den önce yiyip üzerine bir kupa kahve içerim. Bir zararını görmedim şimdiye kadar ama ben şeker kullanmıyorum..
tesekkür ederim kahveyi tatsiz icemiyorum bi türlüde kopamiyorum
sanirim hazir degilim canim sakarin kullaniyorum 2 tanee ancak tadini bulabiliyorum yoksa aci geliyo boshayallersmileBen bir anda bıraktım şekeri ki bal gibi içerdim kahveyide çayıda, bırakabiliceğine inan bırakırsın tatlım, hem tadı daha güzel oluyor kahvenin Şeniz
spelanda dogal tatlandirici kullanabilirsin
sanirim hazir degilim canim sakarin kullaniyorum 2 tanee ancak tadini bulabiliyorum yoksa aci geliyo boshayallersmile
söyledigin tatlandiriciyi bilmiyorum asugrin kullaniyorum canim
canimmm dogal bitkisel tatlandirici spelanda ama bunun gibi baskalarida var bide icinde aspartam gibi olanlar var onlar zararli aman uzak dur onlardan sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?