sallama olanları kullanıyorum bn ama normali daha iyi galiba :S alıp demlesem mi???siz nasıl kulanıyosunz???
Sallama olanlarının aynı etkiyi göstermediklerini okumuştum bir çok yerde. Ben demleme kupasında 3-4 dakika demleyip içiyorum..
o zamn bnde demleme alıp deneyeyim..peki nasıl yapıyosun?? normal kupaya ne kadar koyup demliyosun ?? bilmiyorumkismile
Demleme kupası almadan önce normal kupayla demliyordum ama bir kısmı üstte kalıyor haliyle bilgin olsun. Bir tatlı kaşığı koyuyorum kupaya, kaynar su döküyorum üstüne, ağzını kapatıp 3-4 dk bazen 5 dk bekliyorum, sonra içiyorum canım Şeniz
olumunekankayizsmile canım bu demleme kupası üstten süzgec benzeri bi kapagı olan sey dimi?işe yarıyosa bnde alayım.. yesil cayı cok icerim de sallama olunca pek işe yaramıyo demek ki bilmiyorumkismile
Evet o canım. 5-6 liraydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. İşe yaramaz olurmu hiç, normal kupada demleyince çaylar ağzına geliyor içerken :sinifsinif: İşallah faydasını görürsün sende Şeniz
ben yeşil çay içtikten sonra kalbim çarpıyor ve midem bulanıyor.. 1 dakka demliyorum hem de sadece..neden böyle oluyo ki
Ben doğdan form bitki çayı kullanıyorum onunda yararı varmıdır acaba yoksa illaki yeşilçay mı kullansam ?
canım bitki çayları her şey için faydalı bitkilerin faydası okadar iyiki emin olun ben dahili tıp mezunu olduktan sonra yurt dışında tibet tıbbıda okucam çünkü gerçekten ilgi çekici bir tıp bölümü ve caım eğer poşet yerine kendin gidip aktardan bitkileri alıp kaynamış suda haşlayarak kullanırsan daha çk işe yarar çünkü işleme girmemiş bitkiler daha orjinal işe yarar ancak bende poşet kullanıyorum bazen tabikide iyi önemli olan kullanmak zaten
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için :) yaşım daha çok büyük olmadığı için öle diyet yapmak istemiyorum sadece yediklerime dikkat edip eğzersiz ve bitkiilere bıraktım kendimi :)
ama diyet yapmak faydalı besinlerden uzak durmak demek değildir ki ? Eğer vücut yağ kitle indeksiniz normalın üzerinde ise, yediklerinize dikkat ederek formunuza geri dönebilirsiniz.
Faydalı olan herşeyi belirli ölçülerde yiyebilirsiniz. Diyet yapmak demek, ihtiyacınız olan besinleri ve de vitaminlerden kısmak değil, aksine, işe yaramayan faydasız gidalardan uzak durmaktır... belirtmek istedim canım..
bunun yaş ile alakası yok..bu yanlış bir kanı..
Yani diyet bana göre = yediklerine dikkat etmektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?