bazı kaynaklarda hamileler kullanmamalı diyor bazı kaynaklarda da Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak. diyor.
kafam karıştı..
bana kimse cavap vermeyecek mi???
canım demekki yeşil çayın faydaları konusundaki bazı belirtiler iddiadan ibaret.
Gebelik söz konusu ise, doktorunuza danışmadan hiç birşey kendi kafanıza göre yapmayın..
Bu soruyu ancak bir uzman cevaplayabilir. Bir beslenme uzmanı ya da doktorunuz..
cevabın için teşekkür ederim a.s.
gebelik yok,ama gerçekten bu konuyu merak ettim.
bazı kaynaklarda hamileler içmesin diyor,bazılarında içsin hatta sakat doğurma ihtimalini azaltır diyor kafamçokkarıştı
evet işin içine bitkiler girdimi, çeşitli kaynaklar farklı şeyler söylüyor doğru diyorsun canım.
Yeşil çay çok faydalı ama unutmayın ki, onun da içinde TEıN maddesi var. Yani kara çaydaki maddenin aynısı. Uyarıcı etkisi vardır ve insanın zihnini açar. Bu TEıN hamile bir kadın için ne kadar doğru bir madde o tartışılır. Demekki herşey henüz araştırılma aşamasında sürüp gidiyor.
sempatiksalakcinni aha bu smiley yeni gördüm.. kaydirigubbakcemile3
Bu arada birazdan mis gibi yeşil çayımı demliycem
arkadaşlar bu zayıflamaya yardımcı çaylar, haplar hepsi hikayeee.. bugüne kadar bütün zayıflamaya yardımcı ürünlerin hemen hemen hepsini denedim hepsinde aynı hayal kırıklığını yaşadımgeçenlerde yine böyle internetten zayıflama ürünlerine bakarken gold jel isimli bir ürüne rastladım ve çok iddalı bir ürün gibi geldi bana. lanet olsun son kez bunu da deneyim dedim ve 2 gün önce aldım ve alır almaz denedim.arkadaşlar yok böle bir şey 1 saatte tamı tamına 6cm inceldim ve gözlerime inanamadım. sabah kalktığımda etkisinin geçici olup olmadığını anlamak için tekrar ölçdüğümde 2 cm daha inceldiğimi farkettim.yani 2 günde 8cm ohaoldumsmile hala inanamıyorum şoktayım herkesin denemesini tavsiye ederim bence mutlaka deneyin çünküü bu br mucizee bnceealkisalkisalkis
arkadaşlar bu zayıflamaya yardımcı çaylar, haplar hepsi hikayeee.. bugüne kadar bütün zayıflamaya yardımcı ürünlerin hemen hemen hepsini denedim hepsinde aynı hayal kırıklığını yaşadımgeçenlerde yine böyle internetten zayıflama ürünlerine bakarken gold jel isimli bir ürüne rastladım ve çok iddalı bir ürün gibi geldi bana. lanet olsun son kez bunu da deneyim dedim ve 2 gün önce aldım ve alır almaz denedim.arkadaşlar yok böle bir şey 1 saatte tamı tamına 6cm inceldim ve gözlerime inanamadım. sabah kalktığımda etkisinin geçici olup olmadığını anlamak için tekrar ölçdüğümde 2 cm daha inceldiğimi farkettim.yani 2 günde 8cm ohaoldumsmile hala inanamıyorum şoktayım herkesin denemesini tavsiye ederim bence mutlaka deneyin çünküü bu br mucizee bnceealkisalkisalkis
arkadaşlar yeşil çay gerçekten de çok faydalı. ve cidden metabolizmayı hızlandırıyor fakat tabii ki yanında börek çörek yemeyeceksiniz opuyorumnanaktan
eğer birkaç günde zayıflamak istiyorsanız "PATATES DİYETİ" ni mutlaka öneriyorum. 1 haftada 3.5 kilo verdim. diyetin dışına çıkmadım azimle uyguladım. 3.5 kiloyu verdikten sonra da yediklerime dikkat ederek yürüyüş yaptım. kilo verip toparlanmaya devam ediyorum. deneyin başka da bişey demiyorum...sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?