aktardan akdım 5 i bir arada olan bitki çayından buğün 2. günüm aç karnına 3 öğün içiyorum ve korkunç derecede iştahımı kesti yemek yemek içimden gelmiyor sıkı bir diyetde yapıyorum kepek ekmeği bir ince dilim
4 zeytin bu sabah kahvaltım
2. gün bir kibrit kutusu kadar peynir bir ince dilim kepek ekmek ve domates (bunu bile zor yedim bu sabah normalde yarım ekmekden fazla yerdim kahvaltıda )
bugün iim ama dün ayakda zor duruyodum ve akşama kadar başım çok ağrıdı eve gider gitmez hafif bir yemek yedim ve 9 da yattım sabah kendime gelmiştim midem küçülüyo galiba bol su içmeye çalışıyorum şimdide kızlar bakalım 5 i bir yerde ne mucizeler yaratacak yazarım size de haa içinde yeşil çayda var bilginize
canım ilgine teşekkür ederim dikkate alırımslm bu beşli çayı geçensene bende kullandım 4kilo verdim ama tansiyonum düştü halsiz kalınca bıraktım.
geçenlerde i.saraçoğlu bitkileri karıştırarak içmeyin birbirlerinin kimyasını bozuyor ve karacigerde problemler çıkarıyor dedi.geçensene birsürü hastayla ugraştık dedi.en fazla mecbur kalmadıkça 2bitkiyi karıştırın ayrı ayrı için dedi. izledigimi paylaşmak istedim .
Kesinlikle katiliyorum...
Yesil Cayin cok faydasini gördüm...
ben ilk baslarda kapsüllerini yutuyordum günde 4 tane.
2 haftada 7 kiLo vermistim...
hala devam ediyorum simdi, toplam 20 kiLo verdim... ve yesil cayin fayda ettigine cok inaniyorum
Kesinlikle katiliyorum...
Yesil Cayin cok faydasini gördüm...
ben ilk baslarda kapsüllerini yutuyordum günde 4 tane.
2 haftada 7 kiLo vermistim...
hala devam ediyorum simdi, toplam 20 kiLo verdim... ve yesil cayin fayda ettigine cok inaniyorum
siyah çayı çocukluktan itibaren içmezdim sevmezdim hala da öyle. çocukken süt meyva suyu falan iyidide, artık genç kız olunca garipseniyordu niyeyse. neyse yeşil çayı tattırdılar hafif diyerek. faydalarını bilmeden yeşil çaya alıştım. opuyorumnanaktan ımm çok seviyorum limonlusunu hele de opuyorumnanaktan
benim gibi özellikle yapmadığım halde sürekli sağlıklı beslenen biri nasıl oluyorda zayıflayamıyor aklım da almıyor. benneyaptımki[/QUOT
bir yerde ya hata yapıyorsun ya da tiroidlerinden kaynaklı metabolizmik bir durum olabilir. Ya da hiç spor yapmıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?