• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

slm arkadaşlar.
tüm sayfaları okudum.ve bir çok market gezdikten sonra nihayet bir yerde bulabildim sizin tavsiye ettiğiniz çaykurun bergamut araomalı olanını.vakit ilerlemiş olduğu için sadece 1 kupa içebildim bugünlük.gelişmeleri yazarım inş.
iştahımı kapatsın yeter :)

bende yaklaşık 1 aydır yeşil çay içiyorum günde 2 fincan bazen 1 ama kilom aynıııııııı:çok üzgünüm:

ahmet maranki de içebildiğiniz kadar için diyor. ama ben bu bahsettiğiniz çaykurun çayını bulamadım bi türlü :(

emziren hanimlar yesil cayin hic zarari olur mu aksine faydali bir cay.size ne kadar faydasi varsa bebeginize de o kadar faydalidir.yesil cayin ozelligi zayiflatmak degildir,ama yaglari erittigi ve idrar sokucu oldugu soylenir.ama en buyuk ozelligi kansere karsi koruyucu olmasidir.sadece gunde 2-3 fincandan fazla tuketmemek gerekir.bildigim bilgiler bunlar isterseniz daha fazla bilgi de topliyabilirim..saglicakla kalin..

arkadaşlar bende öylesine başladım yeşil çaya ama ben normal yeşil çay kullanıyorum doğadan form çayı yazıyor bana cevap yazarmısınız yanlışmı kullanıyorum lütfen

kızlar taylan kümeali de söylemişti ancak diyetle beraber zayıflamaya yardım eder iştahı kestiği doğru

bende aktardan almıstım gayet guzel bı fıncana 1 tatlı kaşığı koyup uzerıne kaynar su koyup 2-3 dk demlendırıp ıcıyorsun ben bunu ogun aralarında tuketıyorum.

bende içiyorum 1 aydır tartılmadımama devam edıcem bergamutlunun ozlelıgı ne merka ettım yazarsanız sevınırım o daha etkılıyse degıştıreyım sevgılerle

bende içiyorum 1 aydır tartılmadımama devam edıcem bergamutlunun ozlelıgı ne merka ettım yazarsanız sevınırım o daha etkılıyse degıştıreyım sevgılerle

Bergamutlunun tadı daha yumuşak olduğundan içimi daha kolay, markası Çaykur canım Şeniz

dıdsım ben bu içtıgım yeşıl cayıma alıştım kıloda etkı degışmesse devam edeyımmı yoksam bergamutlu alayımmı muhakkkak:enbuyukkk:

Muhakkak diye bişey yok, tadına alıştıysan değiştirmene gerek yok bence, ben şeker kullanmadığım için normal yeşil çay çok acı geldi bana ondan bergamutlu içiyorum. Bu arada ben içine tatlandırmak için bişey koyulmamalı diye biliyorum tatlım. Kilo kaybı olmasada sıkılaştırıyor onun için içmeye devam :smiley-cool:

ben yeşil çayımın içine kekik, karanfil, kaşık ucuyla azıcıkın tarçın bide kuruttuğum greyfurt kabuklarını (sadece 1 çimdik yoksa acılaşıyor) da koyuyorum
ben aşüre yapar gibi ne bulsam atıyorum demliğin içinekaydirigubbakcemile3
yaa ben istiyorum kii tüm gün yeşil çay içeyim çok seviyorum tadını ama 1 lt. ye kadar içiyorum o da çok fazla biliyorum ama ben daha da fazla içmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

ben yeşil çayımı devamlı aktardan alırdım 100 gr. 3 tl. ama bim e gelmiş yeşil çay 200 gr. 3,75 tl yanii baya bi ekonomik delikafadulden sürekli içen stoklasın derimdelikafadulden tomurcuk değil yaprak ama zaten tomurcuk daha acı oluyor

kızlar ben bu funda yaprağını demlikte 1 bardak suyla kaynatıyorum..ama kaç dakika kaynatmak lazım..bilen varsa söylesin lütfen..

ya bu arada yeşil çayın süzme poşette olanından aldım..ama acaba yaprağıyla aynı faydayı mı gösterir..olmazsa geri vereyim aldığım yere..

Muhakkak diye bişey yok, tadına alıştıysan değiştirmene gerek yok bence, ben şeker kullanmadığım için normal yeşil çay çok acı geldi bana ondan bergamutlu içiyorum. Bu arada ben içine tatlandırmak için bişey koyulmamalı diye biliyorum tatlım. Kilo kaybı olmasada sıkılaştırıyor onun için içmeye devam :smiley-cool:

tabıkı devam didsim kahvaltımdam sonra içiyorum aynı saatte içmeye çalışıyorum yok içine tatlandırıcı katmıyorum sdece bazen işedalıyorum ogumuşoluyor bazen sıcak içiyorumetkısı degışırmı bılmem aynı anda yürüyüşde ypıyorum gunde 1saat bu hfta aara evrmek zorunda kaldım bacagımı baya yormuşum ama aklım hep yürüyüşteeeee:enbuyukkk:

bende aldm aktardan yeşil çay yarış bşlıcam bakalım. bi kupa için 1 çay kaşığı dedi aktar. siz nekadar kullanıyorsunuz

Back