Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar yesil cayi yemeklerden oncemi yoksa yemeklerden sonrami icmeliyim hemen baslicam bende
bende içiyorum 1 aydır tartılmadımama devam edıcem bergamutlunun ozlelıgı ne merka ettım yazarsanız sevınırım o daha etkılıyse degıştıreyım sevgılerle
Bergamutlunun tadı daha yumuşak olduğundan içimi daha kolay, markası Çaykur canım Şeniz
dıdsım ben bu içtıgım yeşıl cayıma alıştım kıloda etkı degışmesse devam edeyımmı yoksam bergamutlu alayımmı muhakkkak:enbuyukkk:
ya bu arada yeşil çayın süzme poşette olanından aldım..ama acaba yaprağıyla aynı faydayı mı gösterir..olmazsa geri vereyim aldığım yere..
Muhakkak diye bişey yok, tadına alıştıysan değiştirmene gerek yok bence, ben şeker kullanmadığım için normal yeşil çay çok acı geldi bana ondan bergamutlu içiyorum. Bu arada ben içine tatlandırmak için bişey koyulmamalı diye biliyorum tatlım. Kilo kaybı olmasada sıkılaştırıyor onun için içmeye devam :smiley-cool:
bende aldm aktardan yeşil çay yarış bşlıcam bakalım. bi kupa için 1 çay kaşığı dedi aktar. siz nekadar kullanıyorsunuz