cnm tv de bi prof sölemişti sanırım..
funda yapragı kadar yag yakan bişey yok die..
ben o yüzden denice
bendede kabızlık sorunu vardı..
kuru kayısı yedmm cnm
ii geldii şimdi düzeldi :))
tavsiye ederm
peki kızlar yemekten sonra içsek olmaz mı bir faydası
Son bir aydır kilo almadım bunu nedense yeşil çaya bağlıyorum başka benim gibi düşünen var mı acaba CADIARZU ?
OSMAN MÜFTÜOĞLUNUN son bir kitabı var kolay diyet adında orda bitkisel anlamda kilo vermeye yardımcı tek çayın yeşil çay olduğu yazıyor.Sanırım günde 2 bilemedin 3 kupa yeterli.Fazlası zarar mı bilemiyorum o konada bir şey yazmıyor.Ben günde 2-3 kupa içiyorum diyet ve günde 30 dk spor ile yeşil çay da içerek 2 ayda neredeyse 6 kilo verdim.Ama esas sonuç 40 bedenden 36ya indim.Şimdi diyet de yapmıyorum spora da ara verdim ama yeşil çaya devam alkisalkisalkis Son bir aydır kilo almadım bunu nedense yeşil çaya bağlıyorum başka benim gibi düşünen var mı acaba CADIARZU ?
kıslar bende içiyordum yeşil çayı faydasını da görmeye başlamıştım selülitleride yok ediyo benim baya bi azaltmıştı.sonra bebek istiyoruz diye bırakim dedim bi zararı olurmu diye tedirgin oldum acaba hamileliktede içen varmı yeşil çayı çünkü ben etkisini gördüm tekrar başlamak istiyorum ...
aktardan mı alıyosun canım? çünkü ben sadece aktardakileri içebiliyorum tadı çok güzel severek içiyorum ama sallamalar çok iğrenç yaa
umudum01
canım yeşil çay kullanıcısı olarak sana bi sorum olacak ben im 2 aylık bebeğim var emziriyorum sütüme etkisi olurmu sence bilgin varmı sevgilerrrrr
ben cocuk doktorumuza sormuştum zararı degil faydası bile olur dediarkadaşlar ya emziriyorum 1 aylık bi bebeğim var yeşil çayın sütüme bi etkisi olurmu acaba????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?