L
littlesandra
Ziyaretçi
Ben bundan iki sene once tam 6 ay boyunca araliksiz yesil cay ictim,normal cay ve kahve,kola,gazozo vesaireyi kestim,sadece su ve yesil cay ictim.Gunde 3 buyuk fincan iciyordumtabi ki sekersiz,ama 2-3 aydan sonra biraz izdirap duymaya baslamadim desem yeridir,ilac havasi vermeye basladi,bir ara bir cay kasigi bal karistirip icmeye basladim(dogal seker ya :) ama bu sefer de sanirim bal istahimi acmaya basladi diye dusundum kestim.Kilo verdim bir miktar ,6 ayda belki 3 kilo,ama yesil caymi baska birsey mi bilmiyorum,heryerde yaziyor yesil cay ile kilo verilecegi ancak olay sanirim yesil caydan ziyade yesil cayin bunyeyi daha hizli calistirir hale gelmesinden oluyor diye dusunuyorum.O donemde uyku muyku nhak getire,sabaha kadar ceviri yapiyordum en ufak sekilde gozum kapanmiyordu,birde sanki surekli spor yapiyormus yada hizli hizli yuruyormus gibi kalbim sanki biraz daha fazla atiyordu,anlatmak zor sanki bir tedirginlik varmiscasina..Yesil cay normal caydan farkli degilmis bildigim kadari ile sadece fermante edilmemis,bir islemden gecirilmemis hali,daldan toplandigi gibi yani,belkide bu yuzden normal catdan cok daha etkili olsa gerekk.Zooo zorr tam olarak zarari olmayacak hemde vucuda uyum sagliycak hem cok fazla keseyi yormayacak vs vs birsey bulmak zor,hep deneme yanilma yolu ile gidip iste tamam bu demek lazim.Zaman aliyor yani,burada bakiyorum her urun ,yada zayiflama yontemi basliginda ayni seyler bir cok kiside ise yariyor bazilarinda hic yaramiyor,demekki su meshur bunyeden bunyeye lafini kabul etmekte fayda var..
Opuldunuzzz
Opuldunuzzz