• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

Ben bundan iki sene once tam 6 ay boyunca araliksiz yesil cay ictim,normal cay ve kahve,kola,gazozo vesaireyi kestim,sadece su ve yesil cay ictim.Gunde 3 buyuk fincan iciyordumtabi ki sekersiz,ama 2-3 aydan sonra biraz izdirap duymaya baslamadim desem yeridir,ilac havasi vermeye basladi,bir ara bir cay kasigi bal karistirip icmeye basladim(dogal seker ya :) ama bu sefer de sanirim bal istahimi acmaya basladi diye dusundum kestim.Kilo verdim bir miktar ,6 ayda belki 3 kilo,ama yesil caymi baska birsey mi bilmiyorum,heryerde yaziyor yesil cay ile kilo verilecegi ancak olay sanirim yesil caydan ziyade yesil cayin bunyeyi daha hizli calistirir hale gelmesinden oluyor diye dusunuyorum.O donemde uyku muyku nhak getire,sabaha kadar ceviri yapiyordum en ufak sekilde gozum kapanmiyordu,birde sanki surekli spor yapiyormus yada hizli hizli yuruyormus gibi kalbim sanki biraz daha fazla atiyordu,anlatmak zor sanki bir tedirginlik varmiscasina..Yesil cay normal caydan farkli degilmis bildigim kadari ile sadece fermante edilmemis,bir islemden gecirilmemis hali,daldan toplandigi gibi yani,belkide bu yuzden normal catdan cok daha etkili olsa gerekk.Zooo zorr tam olarak zarari olmayacak hemde vucuda uyum sagliycak hem cok fazla keseyi yormayacak vs vs birsey bulmak zor,hep deneme yanilma yolu ile gidip iste tamam bu demek lazim.Zaman aliyor yani,burada bakiyorum her urun ,yada zayiflama yontemi basliginda ayni seyler bir cok kiside ise yariyor bazilarinda hic yaramiyor,demekki su meshur bunyeden bunyeye lafini kabul etmekte fayda var..

Opuldunuzzz

aaa yesıl cayın bole bı ozellıgı oldugunu bılmıyodum cok saolun cici kızlar.bn kılolu dıyılım ole ama belım kalın we gobegım cıktı erıtır umarım cunku tembelım spor yapmak zor gelıyo.hım ozel olarak yag yakan bı cay bılıyosanız lutfen yazın şimdiden mersi

aaa yesıl cayın bole bı ozellıgı oldugunu bılmıyodum cok saolun cici kızlar.bn kılolu dıyılım ole ama belım kalın we gobegım cıktı erıtır umarım cunku tembelım spor yapmak zor gelıyo.hım ozel olarak yag yakan bı cay bılıyosanız lutfen yazın şimdiden mersi

funda yapragı çayı cnm..
yağ yakıomuş..
ben aldım benimde bel göbek kısmı sorunlu :))
yrn başlıyoru sende dene istersen

funda yapragı çayı cnm..
yağ yakıomuş..

bende biberiyeyi öneririm:kahve:tecrübeylen sabittirşakkıdı
funda yağ yakar evet ama uzun dönemde kronik kabızlığa yol açar-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

funda yapragı çayı cnm..
yağ yakıomuş..

tesekkur ederım canım denıycem ama mltm87 oda kabızlıga yok acıyo demiş bnm normalde zaten kabızlık we şişkinlık sorunum war napsak ki?neyse bi deniyelimde sende bende yazarız burdan sonuclarını herkesı kurtaralım bu dertten.bel kalın olunca ne kadar zayıflasanda guzellıgı olmuyo ince beller:))

bende biberiyeyi öneririm:kahve:tecrübeylen sabittirşakkıdı
funda yağ yakar evet ama uzun dönemde kronik kabızlığa yol açar-tatlicadiarzu-

bebiş saol önerın için biberiyeyi nasıl kullanıcaz bunuda acıklar mısın bize kocaman öptüm seni şirinlik yapıyom cabuk yardım edesin die hehe:)

cnm tv de bi prof sölemişti sanırım..
funda yapragı kadar yag yakan bişey yok die..
ben o yüzden denice
bendede kabızlık sorunu vardı..
kuru kayısı yedmm cnm
ii geldii şimdi düzeldi :))
tavsiye ederm

Arkadaşlar ben işte şu beşli karışıma başladım bugün içinde funda y.+sinameki+bibriye+dağ kekiği bide bişey daha vardı hatırlayamadım şimdi günde iki bardak sabah ve akşam olmak üzre aç karına bunu içiyorum tok tutuyo ve 2 bardakta yeşil çay işe yarıycak bence

cnm tv de bi prof sölemişti sanırım..
funda yapragı kadar yag yakan bişey yok die..
ben o yüzden denice
bendede kabızlık sorunu vardı..
kuru kayısı yedmm cnm
ii geldii şimdi düzeldi :))
tavsiye ederm

saol şeker faydasını gordukce paylasırız öpcem ya:):)

bende yeni üye oldum sırf şu zayıflama sevdasında ne yapabilirim diye araştırırken bu siteyi buldum. bende mate çayı+funda yaprağı+biberiye+kekik çayı yapıyorum birini sabah aç karnına günde 3 kez içiyorum. vakit buldukça hareket çalışıyorum.a.s.çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum ya bir elma yada 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir zeytin yiyorum. öğle yemekleri iş yerinde yapıldığı için en varsa azar azar yiyorum. yemekten yarım saat önce meyve yemeği pek sevmediğim için bir kase yoğurt yiyorum, 20 dk içinde tokluk hissi vermeye başlıo ve yemeklere saldırmamı engelliyo:)Eskiden büyük düz tabak kullanırken artık pasta tabağına alıyorum yemeklerimi dolayısıyla fazla kaçırma şansınız olmuo tabi tabaktan taşırmazsanız:) Akşam yemeklerinde 1 dilim kepek ekmeği, sebze yemeği ve 1 kase çorba içiyorum. yatana kadar hiç birşey yemiyorum. Birde özellikle yediğiniz miktar yeterliyse doymasanız bile yemeğe devam etmeyin sabırlı olursanız 20 dk içinde doyduğunuzu hissediceksiniz. bu uzmanlarında söylediği birşey beyin 20 dk sonra yediklerinizi algılamaya başlıyor. bu yüzdende yavaş yavaş yemek daha az yiyerek doymanızı sağlıyacktır. Benim bu 2. haftam malesefki bu hafta regl olduğum için tartıda pek fazla fark göremiyorum 400-500 gr falan anca. Yine uzmanlar regl dönemimde vücut ödem yaptığı için şişkinlikten dolayı verdiğimiz kiloyu farkedemiyeceğimizi söylüyor. daha sonrasında vücut kendine geldiğinde kilo verdiğimizi görebilirmişiz. Görebilirmişiz diyorum çünkü henüz reglim bitmedi ama ben diyete devam ediyorum. Tartıda fazla bir fark göremiyorum ama inceldiğimi hissediyorum. Bakalım hafta sonuna nasıl bir değişim olucak.Gelişmeleri tekrar yazarım. Sağlıklı diyetler...a.s.

bitki çayı kullanan arkadaşlar gabızlık sorunu olanlar içine biraz sinameki katsın kesinlikle işe yarıyor ben senelerdir çekiyordum gabızlık sorununu şuan bitki çayı karışımı içine sinamekide katıyorum kullanmaya başladığımdan beri hiç sorun kamadı

sinameki zaten en bilinen ottur kabızlık için.
feci de etkilidir.
ama berbat bi ağrı yapar karında wcye gitmeden önce.
ve sık kullanımında bağırsak tembelliğine yok açar..
siz yine de alıştırmayın derim ben..

sinameki zaten en bilinen ottur kabızlık için.
feci de etkilidir.
ama berbat bi ağrı yapar karında wcye gitmeden önce.
ve sık kullanımında bağırsak tembelliğine yok açar..
siz yine de alıştırmayın derim ben..

aynen canım katılıyorum onun bellı bı re içilmesı gerekıyo yoksa bagırsaklar kendı kendıne calısmayı bereceremıyomus cok dıkkat edın

ArkadaŞlar bende fıtoform+ elma sırkesı,balve su karıŞımı kullanıyorum sındırım sıstemımın dÜzene gırdıĞını hıssedebılıyorum yanında da bu Çayı kullansam Çok mu olur yoksa saĞlık aÇısından ıyı mı olur_?

bende yeni üye oldum sırf şu zayıflama sevdasında ne yapabilirim diye araştırırken bu siteyi buldum. bende mate çayı+funda yaprağı+biberiye+kekik çayı yapıyorum birini sabah aç karnına günde 3 kez içiyorum. vakit buldukça hareket çalışıyorum.a.s.çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum ya bir elma yada 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir zeytin yiyorum. öğle yemekleri iş yerinde yapıldığı için en varsa azar azar yiyorum. yemekten yarım saat önce meyve yemeği pek sevmediğim için bir kase yoğurt yiyorum, 20 dk içinde tokluk hissi vermeye başlıo ve yemeklere saldırmamı engelliyo:)Eskiden büyük düz tabak kullanırken artık pasta tabağına alıyorum yemeklerimi dolayısıyla fazla kaçırma şansınız olmuo tabi tabaktan taşırmazsanız:) Akşam yemeklerinde 1 dilim kepek ekmeği, sebze yemeği ve 1 kase çorba içiyorum. yatana kadar hiç birşey yemiyorum. Birde özellikle yediğiniz miktar yeterliyse doymasanız bile yemeğe devam etmeyin sabırlı olursanız 20 dk içinde doyduğunuzu hissediceksiniz. bu uzmanlarında söylediği birşey beyin 20 dk sonra yediklerinizi algılamaya başlıyor. bu yüzdende yavaş yavaş yemek daha az yiyerek doymanızı sağlıyacktır. Benim bu 2. haftam malesefki bu hafta regl olduğum için tartıda pek fazla fark göremiyorum 400-500 gr falan anca. Yine uzmanlar regl dönemimde vücut ödem yaptığı için şişkinlikten dolayı verdiğimiz kiloyu farkedemiyeceğimizi söylüyor. daha sonrasında vücut kendine geldiğinde kilo verdiğimizi görebilirmişiz. Görebilirmişiz diyorum çünkü henüz reglim bitmedi ama ben diyete devam ediyorum. Tartıda fazla bir fark göremiyorum ama inceldiğimi hissediyorum. Bakalım hafta sonuna nasıl bir değişim olucak.Gelişmeleri tekrar yazarım. Sağlıklı diyetler...a.s.

Tebrik ederim seni. Çok bilinçli bir şekilde gidiyorsun. kaydirigubbakcemile5

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza, yazıları da yeni yeni okuyorum.. ve bende yeşil çayla ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim.. ben yaklaşık 2 aydır diyetteyim ilk 1,5 ay çok güzel kilo verdim ama son 15 gündür durmuştu.. sonra internette araştırma yaparken yeşil çayın faydalarına bakiim dedim. ve orda bi ton faydasını görünce içmeye başladım.. bana sorarsanız dedikleri kadar var çok güzel bağırsakları çalıştırıyo ve sanki de diyetime yardoımcı oluyor. bi de nette okuduğum kadarıyla ya yemeklerden sonra ya da spordan hemen önce içmemiz tavsiye ediliyor.. yemekten sonra içtiğimizde yediğimiz şeyleri daha çabuk sindirmemize yardımcı olduğu, spordan hemen önce içtiğimizdeyse daha fazla kalori yakmamıza yardımcı olduğu söyleniyordu.. umarım bi faydam olmuştur size... hihoyyyt

arkadaşlar bi de birşey hatırlatmak isterim ki kilo verme konusunda hiçbirşeyden mucize beklemeyelim.. eğer böyle mucizeler olsa obez insan kalmazdı... ( ahh keşke, keşke hepimiz zayıf olsak.. ) evet yeşil çayın faydaları var hem de diğer abuk subuk zayıflatıcı ilaçlardan daha da fazla ama bunu dengeli beslenmeyle ve hafif bi sporla da desteklemek gerekiyor.. o zaman farkı görürsünüz. sakın bana çok bilmiş demeyin sadece çok çabuk kilo alan bi yapım olduğu için denemediğim şey kalmadı ve en sonunda bu sonuca vardım... yani sadece deneyimlerimden yola çıkarak konuşuyorum..a.s.

Back