• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

cnm tv de bi prof sölemişti sanırım..
funda yapragı kadar yag yakan bişey yok die..
ben o yüzden denice
bendede kabızlık sorunu vardı..
kuru kayısı yedmm cnm
ii geldii şimdi düzeldi :))
tavsiye ederm

canım nasıl gıdıyo funda işi ben baya inceldim ama sadece 2 kılo wermışim gerci tartı umrumda dıyıl bn incelmedin keyfini sürüyom tabi küçük bi sporda yaptım cok basit bişiy

evet çok haklısınız size katılıyorum.yeşil çaydan başka hiç bir şey kullanmayın.ben sabah kalakar kalkmaz yeşil çay demliyorum yemekten önce içiyorum.birde akşam yemeğinden önce.çokta iyi oluyor.ama 2 bardaktan fazla içmeyin.

peki kızlar yemekten sonra içsek olmaz mı bir faydası

Ben günde iki kupa içtiğim zamanlar bir çay saatinde birde akşam yemekten yaklaşık iki saat sonra içiyordum, şimdi bir kupaya indirdim, ne zaman canım isterse o zaman içiyorum a.s.

valla ben yeşil çayın tadını çok seviyorum şu ande elimde kupam yeşil çayımı içerken yazıyorum bunları...yani öyle canım istediği zaman içiyorum...ayrıca o sallama çaylar gerçekten iğreeennçç ,aktardan alıyorum kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıyorum 5 dakika bekletiyorum(ateşte değil!) sonra afiyetle içiyorum tadı normal çaydan çok daha güzel içine limon sıkabilirsiniz....

bende 3hafta kadar önce yeşil çaya başladım ama burda okudugum bir yazı sonrasında funda yaprağı ve yeşil çayı karıstırarak demleyip içiyorum 1 tatlı kaşığı yeşil çay 1 ttlı kaşıgıda funda yaprağı atıyorum 1 yada 2 kupalık su döküyorum 5-10dk bekletiyorum demleniyor ve sonrada süzüp içiyorum tadındanda gayet memnunum valla çay yerine yeşil çay içiyorum artık.şuan tartılmadım kilomu bilmiyorum ama 1hafta önce tartıldıgımda 3-4 kilo vermiştim. 2hafta içnde bukdr kilo vermeme cok sevinmiştim tabi yeşil çayın yanndada egzersiz yürüyüş yapıp saglıklı besleniyorum.
Acaba günde max. kaç bardak yeşil çay içilmelidir? siz nekadar içiyorsunuz ?

ben 4 bazen 5 kupa içiyorum:içelim: çok mu acaba :uhm: tadını çok seviyorum ondan

OSMAN MÜFTÜOĞLUNUN son bir kitabı var kolay diyet adında orda bitkisel anlamda kilo vermeye yardımcı tek çayın yeşil çay olduğu yazıyor.Sanırım günde 2 bilemedin 3 kupa yeterli.Fazlası zarar mı bilemiyorum o konada bir şey yazmıyor.Ben günde 2-3 kupa içiyorum diyet ve günde 30 dk spor ile yeşil çay da içerek 2 ayda neredeyse 6 kilo verdim.Ama esas sonuç 40 bedenden 36ya indim.Şimdi diyet de yapmıyorum spora da ara verdim ama yeşil çaya devam alkisalkisalkis Son bir aydır kilo almadım bunu nedense yeşil çaya bağlıyorum başka benim gibi düşünen var mı acaba CADIARZU ?

OSMAN MÜFTÜOĞLUNUN son bir kitabı var kolay diyet adında orda bitkisel anlamda kilo vermeye yardımcı tek çayın yeşil çay olduğu yazıyor.Sanırım günde 2 bilemedin 3 kupa yeterli.Fazlası zarar mı bilemiyorum o konada bir şey yazmıyor.Ben günde 2-3 kupa içiyorum diyet ve günde 30 dk spor ile yeşil çay da içerek 2 ayda neredeyse 6 kilo verdim.Ama esas sonuç 40 bedenden 36ya indim.Şimdi diyet de yapmıyorum spora da ara verdim ama yeşil çaya devam alkisalkisalkis Son bir aydır kilo almadım bunu nedense yeşil çaya bağlıyorum başka benim gibi düşünen var mı acaba CADIARZU ?

aktardan mı alıyosun canım? çünkü ben sadece aktardakileri içebiliyorum tadı çok güzel severek içiyorum ama sallamalar çok iğrenç yaa

kıslar bende içiyordum yeşil çayı faydasını da görmeye başlamıştım selülitleride yok ediyo benim baya bi azaltmıştı.sonra bebek istiyoruz diye bırakim dedim bi zararı olurmu diye tedirgin oldum acaba hamileliktede içen varmı yeşil çayı çünkü ben etkisini gördüm tekrar başlamak istiyorum ...

ben hamilelerin içmemesi gerektiğini duymuştum düşüğe sebep olabiliyormuş

arkadaşlar merhaba ben yurt dışında yaşadım bir süre orda bu yeşil çayı içmeye başlamıitım bu satılan ice tea gibi ama daha farklı ve ve az şekerli soğuk olarak satılıyordu 1 lt şişelerde ben gunde bir şişe mutlaka içiyordum düşünün benim içtim taze olmamasına ve şekerli olmasına rağmen acayip kilo vermiştim ve selülit falan kalmamıştı harika bi görünüme sahip olmuştum gerçekten kullanın yeşil çay çok faydalı ama düzenli bi şekilde içmeniz gerekiyor ben tr döndükten sonra evde kendim demliyordum ama benim tansiyonumu çok düşürüyor o yüzden artık eskisi kadar içemiyorum ama herkese tavsiye ederim ayrıca yukarda dedim gibi hamileler için sakıncalı olduğunu duymuştum düşük yapabiliyormuş

aktardan mı alıyosun canım? çünkü ben sadece aktardakileri içebiliyorum tadı çok güzel severek içiyorum ama sallamalar çok iğrenç yaa

Sallamaların faydası yok zaten, Çaykur'un bergamut aromalı yeşil çayını öneririm a.s.

arkadaşlar ya emziriyorum 1 aylık bi bebeğim var yeşil çayın sütüme bi etkisi olurmu acaba????????

umudum01
canım yeşil çay kullanıcısı olarak sana bi sorum olacak ben im 2 aylık bebeğim var emziriyorum sütüme etkisi olurmu sence bilgin varmı sevgilerrrrr

Canım, özel mesajında ziyaretçi mesajında kapalı, o yüzden buradan cevaplıyorum.

Sonunun cevabı hakkında hiç bir fikrim yok malesef ama bence doktoruna danışıp öyle içmelisin a.s.

Back