Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar diğer sayfaları okumadım ama bende geçen yıl içtim yeşil çay, düzenli olarak 2 ay içtim, evet ben de kilo verdim iki ayda yaklaşık 3-4 kilo. yalnız şöyle bir durum var, karnım ağrımaya başlamıştı daha doğrusu tuvalete çıkamamaya başladım, kabızlık ve dahilinde ne kadar zorlasam da yapamıyordum. doktora gittim ve bağırsaklarım içtiğim yeşil çaydan dolayı kendini kolaya alıştırmış ve kendi kendine çalışamaz olmuş... lafı uzatmayayım, yeşil çayı kes dedi doktor ve meyve ye dedi tabiki.. ilaç tedavisi yapmayalm başta böyle dene dedi. ve ben de bunu yaptım ama bıraktıktan sonra o verdiğim kiloları (yememe gerçekten dikkat ederim her zaman) paşa paşa geri aldım. bilmiyorum tabiki içmeyin diyemem ama doktorun da bana tavsiyesi günde en fazla 1 fincandı, ben paylaşmak istedim..
arkadaşım geçmiş olsun mademki tuvalet mevzusu açıldı, bendede tam tersi oldu.. kabızlık sorunu yoktu olmadıda fakat içmediğim zamanlarda tuvalete çıkmadığım oluyor ben bununla birlikte bağırsakları iyi çalıştırdığına yoruyorum.. yeşilçayın faydalı olduğunu anladım.. demekki her bünyeye göre değişiyor..
slm kizlar butun yorumalri okudum bende pazartesinden itibaren baslicam bakalim ise yaricakmi tabi spor ve bogazimi tutarak okudugum yorumladan sunu anladim kizlar bu cay tualate duzgun cikanlari kabiz kabiz onlarida duzeltio galiba :))))
kizlar her cumatresi buraya kilomuzu yazalimi bakalim ise yaramismi yaramamismi benim kilom 92 pazartesi baslicam cumartesi kilumu yazarim buraya
anne sütünede iyi geliyormuki bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim