Yeşil Çay Kürü

zaten oyle bı sey yok kı canım hepımız bunun bılıncındeyız yedıklerımıze dıkkat edıyoruzz + yesıl cay ıcıyoruzz a.s.

merhaba herkese,ben bugün itibariyle yesil cay icmeye basladim ama poset yesil caylardan..bazi yerlerde okudum poset yesil cayin hicbir yarari olmadigi söyleniyor. gercek yesil cayi nerden bulabilirim ve normal bir cay gibimi yapiliyor. bana bu konuda bilgi verecek olan arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum..:1hug:a.s

ben şu metabolizma hızlandırıcı elma tarçın limon tane karabiber karışımının içine katıyorum yeşil çayı öyle gün içerisinde yemeklerden sonra tüketiyorum .sabahlarıda kızımı okula yürüyerek götürüyo ve gelirken yolu uzatarak eve geliyorum baya bı sıkılaşma ve incelme kaydettim.

Slm Arkadaslar,

bende 7 senedir yesil cay iciyorum, zayiflamaya bir faydasi varmi bilemiyorum cünki kendim kilolu birisi degilim, ama saglik acisinda cok faydasi var bunu diyebilirim allaha sükür simdiye kadar büyük rahatsizlik gecirmedim. Ama sunuda söylim kendim cok istahli biriyim heleki abur cubura cok yiyorum ama kilo almiyorum fazla. Yani 7 senedir bir iki kilo oynar sadece...

Neyse sizler insallah zayiflar faydasini görürsünüz, yani sira egsersiz veya spor yapmayi unutmayin sonra cildiniz sarkar

Ya bide sunu söylim unutmadan, bence cildin genc kalmasini da sagliyor yesil cay. Bana hep cildin ne kadar güzel derler bence icin bol bol

Slm Arkadaslar,

bende 7 senedir yesil cay iciyorum, zayiflamaya bir faydasi varmi bilemiyorum cünki kendim kilolu birisi degilim, ama saglik acisinda cok faydasi var bunu diyebilirim allaha sükür simdiye kadar büyük rahatsizlik gecirmedim. Ama sunuda söylim kendim cok istahli biriyim heleki abur cubura cok yiyorum ama kilo almiyorum fazla. Yani 7 senedir bir iki kilo oynar sadece...

Neyse sizler insallah zayiflar faydasini görürsünüz, yani sira egsersiz veya spor yapmayi unutmayin sonra cildiniz sarkar

hiç bir şey aslında tek başına zayıflamayı sağlamaz sadece destek olur.yağ yakımını hızılandırır ama oda hani 10-20 kilo verdirecek kadar olamaz.ama yeşil çay sağlık açısından günde en az 1 fincan tüketilmesi geren bir içeçektir.

bana gerçekten etkisi olmuş..olmuş diyorum düne kadar farketmemiştim zayfladıgımı ama bi beden küçülmüşüm :sm_cool:
dün gittim magazaya pantolon alcam 40 beden giyerdim 38 buldumm ve oldu aldımmmmm :roflol:
için içinn zamanla işe yarıoooooooooooooooooo :dance: :dance: :dance:

Yaw arkadaslar ben de yesil çay ve mate çayini karistirip içiyorum.Ama günde tek 1 defa içiyorum buna ragmen wc.den çikamiyorum, demek ki sizin gibi günde birkaç defa içersem wc.de yatmak zorunda kalirim...
Ama hatirlatmakta fayda var yesil çayin tek özlelligi zayiflatmasi degil.C vitamini deposu,kanser riskini düsürür(cilt,mide,meme,kolon,prostat,vs,...),cildi pürüzlerden kurtarir(siyrik,isirik,küçük yaralariniza demleyip de kenara ayirdiginiz yesil çay yapraklarina bastirdiginiz pamugu sürmek kasintiyi alir, erken iyilesmasini saglar ve yara izinin kalmasini engeller),kan basincini düzenler(tansiyon),hafizayi diri tutar(ki ben asiri unutkan bir insan olmama ragmen artik hiç birseyi unutmuyorum),agiz içi yaralara ve dis çürüklerine ve kararmasina birebir ve bizi enterese eden tarafi kilo verdirme özelligi ve daha saymakla bitmeyen faydalari var...
SAYGILAR

Arkadaşlar gerçektende kg vermek istiyorsaniz spor+ yediklerinize dikkat edeceksaizin öyle çaylarla haplarla olacak iş değil bunlar.
Ben bundan 11 ay önce 96 kg idim doğum yapmiştim ve kizm 7 aylik olmuştu hiç kg verememiştim hatta üstüne bide kg almiştim.kaçtane dr aradim fiyatlari acayip pahaliydi ve karar verdim hergün düzenli iş çikişi 1 asat yürüdüm yediklerime dikkat ettim ve 11 ayin sonunda 33 kg verdim şuan 64 kg inanin bana yeterki kg vermek isteyelim herşey beynimizde bitiyor.yapmamiz gereken spor ve yediklerimie dikkat etmemiz.

ben diyetisyen kontrolünde diyet yaptım doktorum bana diyetin yanında ek olarak önermişti yeşil çayı ayrıca gerçk yeşil çayı ancak aktarlarda bulabilirsiniz aynı çay gibi demliyosunuz bardağınızın içine tarçın asunuz vücüttaki ödemi çözmeye yardımcı oluyo ama tek başına kilo vermede etkili olacağına inanmıyorum

Yeşil çay içmeye başlayalı henüz 1 hafta oldu.Kilo kaybı var mı tartılmadım.Ancak şunu söyleyebilirim ki;

-İştahımı kesinlikle kesti.
-Cildimdeki değişikliği hissediyorum.
-Bu çok farklı ki, romatizma ağrılarım uçup gitttiii.hihoyyyt
En ço sonuncusuna sevindim.Çünkü gün içinde bile kemiklerim sızlardı.Gerçek bir ızdırap.
Günde 3 fincan tüketiyorum.Kendimi zinde hissediyorum ayrıca.Bakalım 1 ay sonra durum ne olacak?
Arz ederim...kaydirigubbakcemile5

ben de akşamları içiyorum.en lezzetlisi çaykurun yeşil çayı.şu demir kutuda satılanı.diğeleri ağır geldi.

çok belirgin bir fayda göremedim ya da ben farketmedim

bende çaykurun kini aldım kutuda demleniyo
netten baktım yeşil çayda kafein varmış uykusuzluk yapabiliyomuş gündüzleri içmeyi düşünüyorum
ben zayıflamak için almadım ama gerçekten zayıflatıyomu :uhm:

ben de başlamak istiyorum ama benim aldığım sallama olanlardan ne kadar faydası olur bilmiyorum

sallamaların faydası yok en etkilisi aktardan alınan.ama çaykuru tavsiye ederim acı tadı olmuyor

antioksidan ve antiaging etkisi var.toksinleri arındırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor

İşe yaramayacak bari sağlık için içeyim demiştim.İştahım a-acaip kesildi.Böylece önüme geleni yeme ihtiyacı duymuyor,seçici olabiliyorum.Daha sağlıklı beslenebiliyorum böylece.Göbişim gidiyor gün geçtikçe.henüz 1 hafta oldu.Görenler ne kadar kilo vermişsin diyor.Henüz ciddi bir kilo kaybım olduğunu sanmıyorum.Sanırım sıkılaşmadan dolayı kilo vermiş görünüyorum.Zaten amacım hızlı kilo vermek değil.Sağlıklı kilo vermek.Ayrıca vibro shape de kullanıyorum.ohhh ohhh yandankaydirigubbakcemile2İçin kızlar için.şiddetle öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…