Yes_im'in Dİyet Günlüğü

boyum 163 kısa sayılırım ve yuvarlak hatlıyım pkos hastalığım var kilo almaya çok meyilliyim kilo geçmişim baya bi uzun oldum olası tombiş bi çocukluğum ve ergenliğim geçti ben hiç farkında değildm bunun lise 2ye giderken ilk kez tartıldığımı hatırlıyorum 68 kilo çıktım hayatımın şokuydu tabi o rakamla diyete başladım ekmeği bıraktım ısırgan yedim falan filan derken 57ye kadar düşmüştüm 1 yılda ama ben zayıflığı sevmeyen biriydm o sebeple isteyerek 3 kilo aldım 60larda seyrettim hep 4 yıl öncesinde 62 olmuştum üniye başladım düzensiz yaşamla birlikte ilk yılın sonunda 76 kilo olarak döndüm yaklaşık 4-5 ayda 14 kilo aldım tabi sonrasında pcoslu olduğumu öğrendim aldım verdim derken ocak ayında 69 olarak evime geri döndüm ve diyet yolculuğum yeniden başladı:)

Anladım canım inşallah hedefine ulaşırsın. Bünye meselesi gerçektende. Hani derler ya balık etli. Mesela benim en zayıf olduğum halimde bile yanaklarım tombiktir. Balık etliyiz sanırsam. Zaten 60 kilo benim için en alt olabilcek rakam. Bende 1.70 boyundayım. Ve kemiklerim yapılı olduğu için ağır basıyo sanırım. Kiloma göre öyle kat kat bi görüntüye sahip değilim. Bu konuda biraz şanslıyım sanırım. Benimde bünyem müsait dikkat etmezsem hemen alırım kg. Bide hamilelikte çıktım 85e doğum yaptıktan sonra zayıfladım ama sonra dikkat etmeyince geri aldım. Bu sene 80i aştım ilk defa hamilelik dışında.. Hayırlısı inşallah veririz. Senin vermen gereken kg az yine. Benim 30 kg nerdeyse Buarada pkos hastalığı adet düzensizliği falan mı canım? :44:

aslında biçok rahatsızlığın toplamı gibi bişeyde, benim yumurtalık tembelliği bu sebeple adet düzensizliği oluyo eğer zayıflamazsam ve çaresine bakmazsam kısırlığa kadar gidiyo bazılarında yumurtlama oluyo ama yumurtalar kaliteli olmuyogibi. adetin 2. gününde tahlil yaptırıcam kontrol için ama 10 geçti onu bekliyorum

Kızlar bugün tartıldım 82.1 kg çıktım çok mutlu oldum en son 91i tartıda görmüş biri olarak.. Bi de 7li rakamlara bi insem benden keyifli yok değmeyin keyfime

tatlım iyi gidiyorsun direnmeye devem et ama sağlığından da olma ha bu arada neler yapıyorsun nası veriyon

tatlım iyi gidiyorsun direnmeye devem et ama sağlığından da olma ha bu arada neler yapıyorsun nası veriyon

Evet canım şuanlık iyi gidiyorum ilk bi hafta çok çok dikkat etmiştim ama geçen hafta pek yürüyüşe çıkamadım ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım bazen etmesemde
Günde 1-2 saat yürüyüş
Ekmek, hamur işi, çok şekerli, çok yağlı vb. şeyler yemiyorum. (çok canım çekerse azıcık tadıyorum yavaş yiyip tadını çıkarmaya çalışıyorum)
günde 1,5 2litre su içmeye çalışıyorum
Bi de bitki çayı yada biberiye zeytin yaprağı çayı var günde iki bardak bazen bir bardak içiyorum sürekli içmiyorum vücuduma alışkanlık yapmasnı istemediğim için. Bu şekilde yani canım sebze, meyve, yoğurt, balık, çorba gibi çok kilo yapmıycak şeyler tüketmeye çalışıyorum. Böyle yani canım

Amaninnnnnnnnnn 82,1 kilo!!! Hey masallahhhhh
Devam devam, bak benide gaza getiriyorsun soyleyim
Kendime 3 sene muddet veriyorum, verdim verdim, vermedim evlenmem
Ceyiz hazirligi yapicagima, ben ise kilo hazirligi yapiyorum sanki, nasil istir bu

Merak ettigim bisey var kuzum ya. Zayiflama caylardan bahsettin, tiroit hastasi olan icebilir mi acaba? Zarari varmidir?

Noldu canım yaa ??? çok mu az mı anlayamadım :18:
Devam etmeye çalışıyorum kendimce işte havalar ısındı iyce şimdi kilo vermek için tam zamanı
3 sene müddette kaç kilo vermeyi planlıyosun canım Baya bi çokta zaman
Tiroit hastalığı olan biri kullanıyodu ama bilinçli mi bilinçsiz mi kullanıyodu bilmiyorum inan ki. Sadece o biberiye, zeytinyaprağı karışımı çayı tansiyonu yüksek olanların kullanmaması gerekiyomuş onu okumuştum. Ben genelde bitki çayı içiyorum onun tiroite bi zararı var mı inan bilmiyorum canım ya :97:

Yani kilo verdigin icin masallah diyorum canim benim
Sok diyetler uygulaniyor ya, mesela hadi 4 ayda 30 kilo verdim gibisinden, ama cogu zaman o kilolar tekrar aliniyor.
1 senede 40 kilo vermek, ardindan az kas gelistirmek istiyorum. Sonra dengeleyim falan derken 3 senemi bulur bence, isi saglama almis oldum boylece guya
Ona bakarsan kilolu insanlar hayatlari boyunca "diyette" oluyorlar. Hayirlisi :)

Peki canim sadece yesilcay icersem olurmu? Zaten burada ben o biberiye cayi zor bulurum :44:

Teşekkür ederim o zaman canım daha vermem gereken çok kg var. Hızlı kilo vermek iyi değil ya hemen geri alıyo insan. Olur tabi canım neden olmasın amaç metabolizmayı çalıştırmak. İçtiğinde anlarsın zaten faydasını görüp görmediğini canım

Hemen hemen hergun iciyorum ama yediklerime hic dikkat etmiyordum. Dedigin gibi bakalim diyetle birlikte etkisi olucakmi

Hemen hemen hergun iciyorum ama yediklerime hic dikkat etmiyordum. Dedigin gibi bakalim diyetle birlikte etkisi olucakmi

Devamlı sık tüketmekte iyi değil bünye alışkanlık yapıyo etkisi azalıyo canım. Buarada yaşın, boyun, kilon kaç ? :26:

Canim sonuclari merak ettim ya, nasil gidiyor?
Bu arada benim tarti bozuktu tam 116,3 yapiyormussum :2:
Simdi 113,3e dustum, olmeden su iki rakamlari bir gorseydim be :2:

Canim sonuclari merak ettim ya, nasil gidiyor?
Bu arada benim tarti bozuktu tam 116,3 yapiyormussum :2:
Simdi 113,3e dustum, olmeden su iki rakamlari bir gorseydim be :2:

Kilom yerinde sayıyo dikkat edemiyorum ya gelen giden oluyo yada ben gidiyorum oturmaya falan derken veremedim hiç kilo. Sadece kilomu korumaya çalıştım. Bugün tartıldım 82.8 çıktım. Almadığıma da seviniyorum. Bende şöyle bi 79 görseydim sonra 75i hedefliycektim. Az kaldı ama yürüyüş falanda yapamadım son zamanlarda.. Ama 7-8 kilo kadar verdim yine de mutluyum o yüzden. Bugün ayın 10u yine başladım dikkat etmeye bakalım gelişmeleri yazarım canım.

Olsun misafir falan derken koruyorsun ya kilonu, buda bir basari
Merak etme o 75i gorursun

Olsun misafir falan derken koruyorsun ya kilonu, buda bir basari
Merak etme o 75i gorursun

Ben 75i görmesemde olur 75 beni görsün yeter senin nasıl gidiyo canım dikkat edebiliyomusun? bi arkadaşım vardı oda diyete başlamıştı 8kg kadar verdi ama şu sıralar ipin ucu kaçtı diyo. Kilo korumaya çalışıyomuş oda

Cumartesi sabahin kilosunu yaziyorum buraya, bu cumartesi 2 hafta olucak.
Cok sukur super geciyor
Spora basladim, tiryakisi olmaya basladim sanki
Oyle iste, yuvarlanip gidioz Yolum uzun hemde cokkkkkkk uzun, ama bu sefer gayret edicem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…