Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bısı sorucam hep suan kılo wermenın tam zamanı demıssın
mevsımın etkısı olurmu gercekten bende dıyet spor bısıler yapıormda
aynen öle cnmm gerçekten cevremde bni kimse anlamıo ama biz birbirimizi cok iyi anlıoruz her kelimemizi hissettklerimizi cünkü kilo bizi üzüo cnmızı sıkıo böle bi durumu bi yakınına söleynce sadece yeme dio hiç bişekilde yardımcı olmuo belkide o yüzden bu kadar kilo aldık yanlış beslendkk bişeye üzülsek yemeklerde aradık mutlulugu kısa mutluluk bizi dahada üzdü kilo yaparakk bugüne kadar ezildk kırıldık belki milletin sadece dış görünüşümüzü eleştirdigi için ama smdi öle degill hersey cok güzel olcak cnmm saol destegin içinn kısmette senle tanışmakta varmış :)
Elbette etkisi olur. Kışın kilo vermek daha zordur. Kışın vucüt yağları yakmak istemez, ihtiyaç duyar. Yazın daha çok terlersiniz su kaybınız olur su içmeye daha çok ihtiyaç duyarsınız. su içmek ve terlemek kilo vermek için büyük bi etken zaten. Bir de beslenmeye dikkat edildiğinde hepsi bi bütün olup daha kolay kilo vermemizi sağlar. Ayrıca kilo vermenin tam zamanı dememin sebebide yaza yeni giriyo olmamız yani şimdi vermeye başlarsak tam yaz geldiğinde dahada kolay verip istediğimiz kiloya yaz bitmeden daha rahat ulaşabiliriz diye düşünüyorum.
cnm bn uzun zmandır acur cubur yemiorum cnmda istemio acıkcası bu kadar yemege dengesz beslenmeye 90 kg de olurdum belki onun için böleym cnm örnek bi liste yazailirmisin sabah ögle akşam aralarda yedklerini :)))
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi![]()
olsunn cnmm yaz bitsin sen kilo verde yeterki :)) resmler daha iyi oluo degişimi görrmek insanı daha hevesledirio bncede yükle bn beklerm merakla :)))
peki cnm saol.. dogruyu sölemek gerekirse bnde diyet listesine baglı kalamam hemen sıkılırım sadece seni merak etmiştm cnmm anladım ki akşam olmadan saglıklı seylerden yiyosun akşamı hafif geçiriosun :))))))))))
bişey sormak istiyorum. acaba akşam yemek yemesem sadece meyve yesem zararı olur mu![]()
Ay canım kusura bakma hafta sonu gelen giden oluyor çıkmak zorunda kalıyorum. Hamilelikte aldığım kiloları daha takmıyorum. Evlendiğimde 53 kiloydum. Daha sonra 63 lere çıktım. Sürekli kilo vermeye çalıştım. en son 57 kilo olmuştum. Hatta small beden 2 pantalon aldım. Giymek nasip olmadı. Artık doğumdan sonra vermeye çalışıcam son hız. Şu an 70 kiloyum. 2,5 ay var daha doğuma bakalım hayırlısı. Ben doğum yapana kadar sende umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım.