Yes_im'in Dİyet Günlüğü

pek adil bi kilo yarısı olmamıs sanki :1: tamam sizin boyunuz daha uzun ama kilo fazlalıgınız da var epey teyzenize gore hem yas avantajınız da var. teyzenizin metabolizması daha yavastır sizinkinden :34: dolayısıyla siz cok daha hızlı verirsiniz kiloyu

ben 21 yaşındayım evet ama teyzemde yaşlı değil ki o da 30 yaşında.. İnşallah hızlı veririm bakalım. Ayrıca kendisi de çok hırslı birisidir. Paraya da önem verir yani bende riske girmedim değil :10:

bol bol meyve yeme en çabuk kilo yapan şeker meyve şekeridir. özellikle de karpuz, üzüm gibi şekeri bol meyveler. hele sırf meyve yerseniz hızla kilo alırsınız. ekmek de kilo yapar. zayıflamak isteyen yağsız tuzsuz pişirilmiş kırmızı yağsız et yesin. hem metabolizma hızlanır hem tok tutar. hem de doyuncaya dek yiyebilrisiniz

Bebeğin vitamin alması açısından meyve yemesini söyledim. Azar azar da olsa bebeğin herşeye ihtiyacı var sonuçta.

canım bıtkı catı ne ıcıyosun soylermısın bızde soyle lutfen

Canım lipton içiyorum. Lipton / Form Plus - Karışık Bitki Çayı
İçindekiler: Biberiye, Maydonoz, Böğürtlen yaprağı, Kiraz sapı, Rezene, Funda çiçeği, Mate yaprağı, Sinameki yaprağı.

Az önce tartıldım 84.2 çıktım kızlar mutluluktan uçuyorum :10: inşallah hedefime ulaşırım :21: Bu yaza bomba gibi geliyorum hanımlar :9:

tbrk edrm cnm inş idddayı kazanırsınn :)))
İnşallah canım ya. Çok istiyorum hedefime ulaşmayı. İddiayı kazansamda pes etmiycem yola devam :8:
bnde 2 ayda 10 kg vermek istiorum neler yapmalıyım :))
En çok dikkat ettiğim şeyleri söyliyim belki fikir olur benim maceramda henüz 1 haftalık. Günde 2-3 litre su içiyorum. (Normalde suyla aram hiç iyi değildir 1 haftada 1 bardak su anca içerim ama içmem gerektiği için 1litrelik şişe ayarladım gözümün önünde bulunduruyorum gördükçe içiyorum :52: Günde enaz 1 saat yürüyüş yapmaya başladım. Tempolu şekilde yürüyorum güneş varken yürümek daha faydalı terlettiği için daha çok kilo kaybı olucağını düşünüyorum. Ayrıca burda bitane park var sakin bi yer çok güzel bi park yürüyüş parkurunda yürüyorum yerler yumuşak ya biraz spor ayakkabıda giyince rahatsız etmiyo çok yormuyo. bide caddeden parkın yürüyüş yeri gözükmüyo bile o yüzden rahatsız olmuyorum. normalde komiğime gider görünce caddedeki parklarda spor yapan yaşlı teyzeleri :9: Ekmek hamur işi tarzı şeyler ve yağı fazla olan şeylerden kaçınıyorum. Canım çok istediği bişey olursa bi parça alıp ağzımda geveleyip tadını çıkartana kadar yiyorum maksat nefsim körelsin, hevesim kırılsın :21: bir de bitki çayı içiyorum günde iki bardak. Bi uyandığımda içiyorum. Bi de akşam içiyorum canım. Ayrıca ben malesef ki çabuk kilo alan bi yapıya sahibim :43:

cnm tskr edrm cvp için bnde 20 yasındyım 72 kgym sürekli ugrasıorum bu kilo ile ilgili arastırdım ögreniorum...zayıf degilim bnde anlıycan akranlarıma özeniorum uzun zmandır kıyafette almıorum alsamda duru bi kösede kendime yakıştıramıorum artık yaz gedli dısarı cıkmak bile istemiorum inanırsan bnde 2 ayda zayıflamak istiorum rahat ve mutlu olabimek için galiba 60 kg olmşşun bi ara o zmandamı bu sekilde beslendn cnmm

merhaba Yes_ Im umarım girdiğin bu iddiayı kazanan taraf sen olursun, sana kolaylıklar dilerim :38:

cnm tskr edrm cvp için bnde 20 yasındyım 72 kgym sürekli ugrasıorum bu kilo ile ilgili arastırdım ögreniorum...zayıf degilim bnde anlıycan akranlarıma özeniorum uzun zmandır kıyafette almıorum alsamda duru bi kösede kendime yakıştıramıorum artık yaz gedli dısarı cıkmak bile istemiorum inanırsan bnde 2 ayda zayıflamak istiorum rahat ve mutlu olabimek için galiba 60 kg olmşşun bi ara o zmandamı bu sekilde beslendn cnmm

Rica ederim tatlım ne demek. Ayrıca yemekten önce 2 bardak su içersen iştahını keser unutma. Valla o zaman yürüyüş falan yapmıyodum ama hergün 2-3 saat oynuyodum evde müzik açıp yine havalar sıcaktı. Zaten zayıflamak için tam zamanı şimdi. O zaman ben bide ne kadar doğru bilmiyorumda streç sarıyodum oynamadan önce sonra oynuyodum terletiyodu baya o da. Sonra çıkartıyodum. 20kg dan fazla vermiştim. Suya ve yememe içmeme dikkat ediyodum yine tabi. Sadece yürüyüş falan yapmıyodum yürüyüş yerine evde oynuyodum :21: evet kilo kötü canım hele de bu yaşlarda insanı görsel olarak daha bi mutsuz hissettiriyo. 2 ayda 10 kg rahat rahat verirsin canım. Biraz kendine dikkat etmen yeterli. 1 aya 5 kg düştüğünü hesap edersek haftada 1.200 kg vermen yeterli olucaktır. Bi hafta sabır etsen gerisi iplik söküğü gibi gelicek bak gör canım. Kendine inanmalısın :16:

Son düzenleme:
merhaba Yes_ Im umarım girdiğin bu iddiayı kazanan taraf sen olursun, sana kolaylıklar dilerim :38:

Merhaba canım inşallah kazanırım.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Kazansamda pes etmek yok yola devam 60-65 e kadar yolu var :8:

Son düzenleme:
saoll cnmm bnmm :))) bnde şimdik dısarı çıkamıorum evde egzersz falan yapcam bnde hiç su içmezdm içiorum bol bol :)) gece yemerim çoktu bnm yeyip yatodum uda bni şişirdi tabi iğrenç oldum :(( inş hedefimize ulaşırızz peki neler yeyip içiosun ??? yemedgin yiyecekler varmı??diyet boyunca

saoll cnmm bnmm :))) bnde şimdik dısarı çıkamıorum evde egzersz falan yapcam bnde hiç su içmezdm içiorum bol bol :)) gece yemerim çoktu bnm yeyip yatodum uda bni şişirdi tabi iğrenç oldum :(( inş hedefimize ulaşırızz peki neler yeyip içiosun ??? yemedgin yiyecekler varmı??diyet boyunca

Asitli içiçek içmiyorum canım çok canım çektiği bişey olursa bi yudum içiyorum sadece :14: normalde ben çok severim 3-4 bardak içerim. onlarda çok şişiriyo rahatsız hissettiriyo kendini. Akşam saatleri yememeye gayret ediyorum. Çorba ve salata yiyorum yemekte. Balık olabilir. Ekmeği ağzıma sürmüyorum bi haftadır. aynı şekilde hamur işi ve çok yağlı şeyleride. Zamanında çok yedim, yediklerime sayıyım artık napim :1: ama canın çok bişeyi istediğinde azda olsa ye ki nefsin körelsin tatlım. Sonra pes edersin yoksa. ayrıca yavaş yavaş ye ki tadını çıkar o bi lokmanın :21: 3 beyazdan uzak durun denilir ya. Gerçektende çok doğru. Özellikle unlu şeyler çok kilo aldırıyo. Un, şeker ve tuzdan uzak durmak lazım. Mümkün olduğu kadar az tüketmek gerek. Birden kendini kısma yavaş yavaş kesmeye çalış. Motivasyonda çok önemli tabi. Zayıf olduğun fotoğraflarına bak canım :32: Başladığından itibaren haftalık yada 2-3 günde bir kilonu buraya yaz. Bide başlangıç kilonu yaz. Verebilirsin ben inanıyorum sana :16:

ayyy inş cnm yaa :)) daha bi heveslendmm şimdi tskr edrmm cnm bnm tavsiyelerin içinn

Ben buraya yazdığımdan beri kilomu daha bi takip ediyorum daha bi heveslendim sanki :16: sende kararını ver ve tartıl kilonu tamı tamına yaz kilon azaldıkça buraya yazmak ve bizlerle paylaşmak hoşuna gidicek daha bi hevesleniceksin bak gör. Hem birbirimize destek oluruz burdan :32: Gerçekten istediğin için verebilceğine inanıyorum. İnsan yeter ki istesin. Başarırsın canım :38: Bende 44 bedene kadar çıktım. Ama heryerden almamın ve kilomu göstermemin verdiği bi rahatlıkta vardı tabi. Sonra bi baktım 90 olmuşum :53: Geçen sene 82 den yukarı kesinlikle çıkmazdım, ki o zaman bile derdim biraz zayıflasam iyi olucak diye. Bu sene hayatım boyunca ilk kez bu kadar kilo gördüm tartıda :43:

Ben buraya yazdığımdan beri kilomu daha bi takip ediyorum daha bi heveslendim sanki :16: sende kararını ver ve tartıl kilonu tamı tamına yaz kilon azaldıkça buraya yazmak ve bizlerle paylaşmak hoşuna gidicek daha bi hevesleniceksin bak gör. Hem birbirimize destek oluruz burdan :32: Gerçekten istediğin için verebilceğine inanıyorum. İnsan yeter ki istesin. Başarırsın canım :38: Bende 44 bedene kadar çıktım. Ama heryerden almamın ve kilomu göstermemin verdiği bi rahatlıkta vardı tabi. Sonra bi baktım 90 olmuşum :53: Geçen sene 82 den yukarı kesinlikle çıkmazdım, ki o zaman bile derdim biraz zayıflasam iyi olucak diye. Bu sene hayatım boyunca ilk kez bu kadar kilo gördüm tartıda :43:

Azmine hayran kaldım canım. Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın. Ben de 28 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. doğumdan sonra kilo verirken sen de bizi motive edersin artık :)

cnmm haklısın bnde sınava hazırlandıgım için cok giremiorum nete bu ara müsaittm onun için girdim sürekli :))) ama müsait oldukça senide takip etmeye calışcam cnmm cok yakın bi zamanda tartıldım tam 72 kg idim kilo verdkçe seni bilgilendirim cnmm insan kilo aldıgının farkında olamıo yedikçe daha mutlu oluo sanki cnm sıkıldıkça yemege düştüm sınava hazırlandıgım için yermden kalkmadım gece yemege alıştım baktım aldım basımı gidiorum :((( şimdide yaz yeni gelmeye baslıo karar verdm cok arastırdımm inş zayıflıcam inanıorumm sadece ne yeyip içeme gerektigin bilmiodu cnm pşlav makarna vb kesiyorz zayıflarken yeyincede sişirmeye baslıo onu ne yapcaz bide kilo vernce bn tekrar bu hale gelmek istemiorum yıllarca korumak isitorum :))

Azmine hayran kaldım canım. Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın. Ben de 28 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. doğumdan sonra kilo verirken sen de bizi motive edersin artık :)

Teşekkür ederim canım inşallah :38: Motive ederim tabi ne demek. Siz yeter ki kg vermek isteyin. Burda birbirimize destek olup üstesinden geliriz evelallah. Ben de hamileyken 20 kg ya yakın almıştım. 85 le doğuma gittim. Sandım ki bi daha hiç o kg ya çıkmıycam. Diyorum ya geçen seneye kadar 82 den yukarısını hiç görmemiştim. 85ten yukarısını hele hayatım boyunca görmedim. 85 i de doğuma yakın gördüm. Hamileyken normal kilo almak ya ama o kilo vücuda giriyo ya bi daha dikkat etmeyince hemen geri alıyosun. Bazı insanların bünyesi öyle değil tabi. Amcamın kızı 2 çocuk sahibi hiç kilolu görmedim hep genç kız gibi maşallah. Öylelerini görünce imrenmemek elde değil. Zayıf anne olmak çok hoşuma gidiyo. Bi de sezeryanla doğum yapmıştım. Göbek kalır falan dediler önceden hiç göbeğim yoktu benim. Doğumdan sonra korseyle toplamaya çalıştım. Tehlikeli diyolar dikiş olduğu için ama dikkatli giydim eksisini görmedim artısını gördüm hatta çabuk toparlandı vücudum. Allahtan kilo bi tek o bölgede toparlanmadı bu yaşta. Zaten takıntılıyım kendimle :14: ama çok şükür yırttım o durumu, sezeryan göbeği kalmadı :8:

cnmm haklısın bnde sınava hazırlandıgım için cok giremiorum nete bu ara müsaittm onun için girdim sürekli :))) ama müsait oldukça senide takip etmeye calışcam cnmm cok yakın bi zamanda tartıldım tam 72 kg idim kilo verdkçe seni bilgilendirim cnmm insan kilo aldıgının farkında olamıo yedikçe daha mutlu oluo sanki cnm sıkıldıkça yemege düştüm sınava hazırlandıgım için yermden kalkmadım gece yemege alıştım baktım aldım basımı gidiorum :((( şimdide yaz yeni gelmeye baslıo karar verdm cok arastırdımm inş zayıflıcam inanıorumm sadece ne yeyip içeme gerektigin bilmiodu cnm pşlav makarna vb kesiyorz zayıflarken yeyincede sişirmeye baslıo onu ne yapcaz bide kilo vernce bn tekrar bu hale gelmek istemiorum yıllarca korumak isitorum :))

Ah sen gel bi de bana sor onu. Strese girdikçe soluğu mutfakta alıp yedikçe yiyorum çok mutlu oluyorum o an. ama sadece yerken mutlu oluyorum sonra tartıya çıktığımda da tam aksi çok mutsuz oluyorum tabi. Kışın vermek istedim. Daha yavaş verildiği için hevesim kırılıyodu ama şimdi tam zamanı. Canım pilav, hamur ve benzeri şeyleri yersen kilo vermen biraz zorlaşır tabi. Yavaş yavaş azaltmaya başlayabilirsin. Çok düşkünsen bırakamam diyosan eğer az yersin o zaman ama onlarda çok kilo yapıyo o yüzden uzak durabilirsen daha verimli olur kg vermen. Daha sağlıklı besinlerle kendini ve mideni avutabilirsin. Günde 1 kase yoğurt yemekte yağ yakıyomuş faydalıymış geçen doktor söylüyodu haberlerde... Çok güzel bi konuya değinmişsin canım 60 kg olduğumda sandım ki hep öyle kalıcam dikkat etmedim hiç kendime. Bi baktım almış başını gidiyo ramazan ayı falan girdi derken çıktımda çıktım.. Kg vermekten çok o kiloyu korumak önemli zaten..

Back