bişey sormak istiyorum. acaba akşam yemek yemesem sadece meyve yesem zararı olur mu![]()
bu şekilde kilo alan 2 kişi biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sormak istiyorum. acaba akşam yemek yemesem sadece meyve yesem zararı olur mu![]()
Çok fazla tüketmezsen tabi olabilir canım eğer sadece akşam içinse neden olmasın ama genel olarak hiçbişey yemeyip sadece meyve tüketmek pek yararlı değil. Herşeyin fazlasının zararı olduğu gibi meyveler içinde aynı şey geçerli. Birde meyve yedikten hemen sonra su içmemenizi tavsiye ederim. Meyve üzerine hemen su içerseniz, çiğnenirken ezilmiş olan meyve parçalarının içine tekrar su dolacak ve hacmi genişleyecektir. Bu genişleme midenizde fazla bir şişkinlik, şiddetli karın ağrılarına sebep olacaktır. Bi de meyveleri aç karnına yemek sindirimi kolaylaştırır. Bildiklerim bu kadar canım umarım faydalı olabilmişimdir![]()
bu şekilde kilo alan 2 kişi biliyorum
merhabalar cnm başarılar diliyorum iddaya girmek iyi olmuş bende bugün başladım diyete hayatımın feci kilosu ile bende sana yazmaya çalışırım ben diyet olarak görürsem daha çok yiyorum bende yarı yarıya azalttım yediklerimi sabah aç karnıma yeşilçay akşam doğadan kayısılı forum çayını içiyorum 3 ögün yiyorum ara öğün fırsatım pek olmuyor 6 dan sonra yemek yemiyorum bugün tam 1.5 saat yürüdüm 1 saat ve yarım saat olmak üzere herkese başarılar diliyorum
kafaya koymak önemli tebriklerr![]()
bence bi kilo cetveli hazırla kendine ki kaç kilo verdiğin ilk bakışta dikkat çeksin ve merakımızı hemen dindirsin:) bana kalırsa da biraz hileli bi yarış ama yine de teyzen olmadığı için senin tarafındayız:)
evet aslında daha iyi ikiniz de kazanmış olursunuz ama her koşulda senn vermen daha kolay çünkü senn kilo fazlan daha çok, eğer bi yarış olsun istiyosanız belki yüzdeye vurarak hesaplayabilirsiniz:)Kilo cetvelim vardı canım kilom değişince kaldırdım değiştircektim cetveli olmadı bende komple sildim
Teyzem bugün beni aradı napıyosun nasıl gidiyo falan dedi iyi ne olsun senin nasıl gidiyo dedim.
Sabah 7 de yürüyüşe gidiyomuş hergün
8 tane hapı varmış doktor vermiş sağlık için. Kilo aldırıyo diye onları da bırakmış. Çok kızdım ona o yüzden![]()
Sağlık bu başka bişeye benzer mi? 69 kg başladı oda.. 66 kg olmuş... :44:
Önce kim verirse o kazancak diyede bi durum yok artık. 2 ay sonra kim 10kg vermiş olursa o kazancak. Çünkü öbür türlü sağlığıyla oynuyo hem haplarını içmiyo hemde hiçbişey yemiyomuş kilo vercem diye2 aya ben kaç kilo veririm bilemem de oda verir zaten 10 kg bizim iddia da da kaybeden olmaz böyle giderse
![]()
evet aslında daha iyi ikiniz de kazanmış olursunuz ama her koşulda senn vermen daha kolay çünkü senn kilo fazlan daha çok, eğer bi yarış olsun istiyosanız belki yüzdeye vurarak hesaplayabilirsiniz:)
nefret ediyorum bu tekrarlardan ben de sadece bana oluyo sanıyorumMesaj tekrarı...
nefret ediyorum bu tekrarlardan ben de sadece bana oluyo sanıyorum
şartlar eşit diyosun o zaman sabrın azmin bol olsun inşallah![]()
aynen ya bende nefret ediyorum. Sanki yazılmamış gibi gösteriyo sonra bi bakıyorum 3-4 tane birden çıkmış
Amin canım inşallah hepimizin. Sen ne kadar zamanda verdin bu 3 kiloyu? Hedefin yaza mı?![]()
aktif olarak 22 martta başladım ama kaçamaklarım haddinden fazla oldu 20 günde 3 kilo ama tam 3 diyemeyiz oynama oluyo çünkü tam sabitlenmedi 65.5 da olabiliyo hedefim 8 haziran 1.5 ayım var yanitabi 7 kilo veremem o süreçte ama en azından 60 olsam iyi olur