Yes_im'in Dİyet Günlüğü

faydalı olmaz olur mu meyve yedikten sonra üstüne su içiyodum mesela gerçi annem sağolsun diyet yapmama kızıyo zaten sadece meyve yememe hayatta izin vermez bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
evet meyve şekeri güzel kilo yapar. özellikle karpuz üzüm gibi şekeri bol meyveler. gerçekten zayıflatan diyetler dukan, protein gibilerde özellikle meyve kısılır. dukan da meyve serbestiyeti çok sonra gelir ilk atak devrinde sırf protein vardır. sonra sebzelere izin verilir en son meyve. dukanda amaç insülin direncini düzeltmektir. sonra ömür boyu sadece perşembe günü protein yemek şartı ile istenilen yenilir ve zayıf kalınırmış.

08.04.2012 (Pazar günü) bugünüde 84.1kg ile kapattım kızlar.. Bu haftam iyi geçti çok şükür bakalım haftaya kaç kilo olarak sizlerle paylaşıcam inşallah verebilirim çok sürmeden

Teşekkürler canım iddiaya girmek daha bi gaza getirdi ne yalan söyliyim hep istiyodum ha bugün ha yarın geçiştiriyodum kendimi 2 gün dikkat etsem 3.gün başlıyodum dikkat etmemeye. İddiaya girince öyle olmadı tabi. 2 nisanda başladık o günden bugüne dikkat ediyorum mecburen.. Hem kendim için hem iddia için... Doğadan kayısılı forum çayını bende alıyım ya kayısılı tadı hoş olur heralde.. biraz tat gelsin hayatıma hehhe bende liptondan form çay içiyorum bitki çayı ama faydasının olduğunu hissediyorum.. Ilık su yağları eritiyomuş zaten çayın içindeki besinlerde etki edince tam fayda sağlıyo sanırım. .haftasonu yürüyüşleri ektim bende evde işlerim vardı çıkasım gelmedi hiç. ama tost istediler yaptım hiç yemedim, kahvaltıda patates kızartması vardı mayonozi kızartmayı çok severim yemedim. Sadece 1tane yumurta yedim bi de domates salatalık yedim biraz.. Haftasonu çıkamadım bugün bende çıksam akşam yürüyüşüne iyi olucak aslında gerçi hava biraz bozdu ama olsun.. Sen kaç kilosun canım? tabi söylemek istersen. merak ettim birbirimize destek oluruz istersen daha güzel gidiyo böyle.

ayy tırstım şimdi :18: özel diyet de yapamıyorum üniversite sınavına hazırlandığım için nasıl zayıflıcam ben ya yazı bekleyemem

Son düzenleme:
kafaya koymak önemli tebriklerr

Evet gerçekten en önemlisi de bu. Kafaya koyduğu zaman insan her türlü gayret edip veriyo kglaları ama kafaya koyamayıp sadece kg vermeyi istemek bi süre sonra pes ettiriyo. Dün ve bugün tartıldım 2 gündür 83.3 kg çıktım. Artık göbeğim hiç kalmadı zaten çok aşırı yoktu oda gitti çok şükür. Bu hafta daha yavaş vericekmişim gibi geliyo şansıma havalarda serinledi. Neyse artık hayırlısı hazır kafaya koymuşum ne güzel pes etmek yok

bence bi kilo cetveli hazırla kendine ki kaç kilo verdiğin ilk bakışta dikkat çeksin ve merakımızı hemen dindirsin:) bana kalırsa da biraz hileli bi yarış ama yine de teyzen olmadığı için senin tarafındayız:)

Kilo cetvelim vardı canım kilom değişince kaldırdım değiştircektim cetveli olmadı bende komple sildim
Teyzem bugün beni aradı napıyosun nasıl gidiyo falan dedi iyi ne olsun senin nasıl gidiyo dedim.
Sabah 7 de yürüyüşe gidiyomuş hergün

8 tane hapı varmış doktor vermiş sağlık için. Kilo aldırıyo diye onları da bırakmış. Çok kızdım ona o yüzden
Sağlık bu başka bişeye benzer mi? 69 kg başladı oda.. 66 kg olmuş... :44:
Önce kim verirse o kazancak diyede bi durum yok artık. 2 ay sonra kim 10kg vermiş olursa o kazancak. Çünkü öbür türlü sağlığıyla oynuyo hem haplarını içmiyo hemde hiçbişey yemiyomuş kilo vercem diye 2 aya ben kaç kilo veririm bilemem de oda verir zaten 10 kg bizim iddia da da kaybeden olmaz böyle giderse

Son düzenleme:
evet aslında daha iyi ikiniz de kazanmış olursunuz ama her koşulda senn vermen daha kolay çünkü senn kilo fazlan daha çok, eğer bi yarış olsun istiyosanız belki yüzdeye vurarak hesaplayabilirsiniz:)

evet aslında daha iyi ikiniz de kazanmış olursunuz ama her koşulda senn vermen daha kolay çünkü senn kilo fazlan daha çok, eğer bi yarış olsun istiyosanız belki yüzdeye vurarak hesaplayabilirsiniz:)

kilo olarak benim kilom daha çok ama görüntü olarak aynıyız hemen hemen. Çünkü boy farkımız var canım. Ve ben iri kemikliyim teyzem daha ince kemikli. 69 kilo da onun için baya fazla anlıycağın. Ben 60 kilo olunca 38 beden giyiyorum

nefret ediyorum bu tekrarlardan ben de sadece bana oluyo sanıyorum
şartlar eşit diyosun o zaman sabrın azmin bol olsun inşallah

aynen ya bende nefret ediyorum. Sanki yazılmamış gibi gösteriyo sonra bi bakıyorum 3-4 tane birden çıkmış
Amin canım inşallah hepimizin. Sen ne kadar zamanda verdin bu 3 kiloyu? Hedefin yaza mı?

aynen ya bende nefret ediyorum. Sanki yazılmamış gibi gösteriyo sonra bi bakıyorum 3-4 tane birden çıkmış
Amin canım inşallah hepimizin. Sen ne kadar zamanda verdin bu 3 kiloyu? Hedefin yaza mı?

aktif olarak 22 martta başladım ama kaçamaklarım haddinden fazla oldu 20 günde 3 kilo ama tam 3 diyemeyiz oynama oluyo çünkü tam sabitlenmedi 65.5 da olabiliyo hedefim 8 haziran 1.5 ayım var yani tabi 7 kilo veremem o süreçte ama en azından 60 olsam iyi olur

Ah o kaçamaklar yok mu.. Yemediğimiz zamanlardada aç kaldığımızla kalıyoruz inan. Dayanamayıp yiyince insan diğer günlerin bi kıymeyi kalmıyo nerdeyse.. Kilo almak kolayda vermekte o kadar kolay olsa keşke.. 8 hazirana 1,5 aydan fazla var canım. 2 ay nerdeyse 57 gün falan olması lazım Sende iyi vermişsin 20 günde, ki kaçamakların olduğu halde. Peki uzun zamandır bu kiloda mısın? Ayrıca boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…