Yok yapmadım bugün adet olmam gerek bakalım bekliyorum ama bu yaşadığım hamilelik belirtisi olabilirmiki? KAHVERENGİ akıntım oluyodu ilk defa kırmızı akıntıılarım oldu offffC
Canim test yaptn mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadım bugün adet olmam gerek bakalım bekliyorum ama bu yaşadığım hamilelik belirtisi olabilirmiki? KAHVERENGİ akıntım oluyodu ilk defa kırmızı akıntıılarım oldu offffC
Canim test yaptn mi?
Benimde bugun adet olmam lazm hic agrm yok ve biraz önce test yaptm negatifYok yapmadım bugün adet olmam gerek bakalım bekliyorum ama bu yaşadığım hamilelik belirtisi olabilirmiki? KAHVERENGİ akıntım oluyodu ilk defa kırmızı akıntıılarım oldu offff
Canım sende benim yadadığımı mı yasadın ? Olsun üzülme bende hamile değilimdir büyük ihtimal Rabbim ol desîn olurBenimde bugun adet olmam lazm hic agrm yok ve biraz önce test yaptm negatif
Vardır Yaradanın bir bildiği.Benimde bugun adet olmam lazm hic agrm yok ve biraz önce test yaptm negatif
Kasiklarimda agrim oluyor çok ama sanki yumurtaliklarim dusucek gibi oluyor şiddetli bi ağrı yani.sizde daha yeni baslamissiniz biraz daha bekleyin:)nerde ağrın oluyo ben hiç anlamıyorum ki. daha doğrusu hiç dikkat etmedim. biz 2 aydır deniyoruz kasımda başladık yani.
Ben adetlerimi 5 gün önce olurum hep son adet tarihin 23 aralık 18 ocak adet günümde kahverengi leke gördüm ama çok azdı sonra çok açık pembe leke oldu sonra yine cook az kahverengi oldu hepsi toplam 2gun surdu sonra normal akıntıya dondu bende 21ocak test yaptım çift cizgiydi.birkaç gün bekleyip sizde test yapın daha önce boyle birşey yasamadiysaniz hamile olabilirsiniz:)Siz yaşadınızmı benim yaşadığımı ne olur banada yol gösterin bugün adet olmam gerek fakat ayın 26 sında iki gün süren kahverengi akıntım oldu sonra ayın 28 inde adet baslangıcındaki kan geldî birkaç damla sonra kesildi ve en son dün akşamda birkaç damla geldi tama bu sefer kesin adet oldum dedim ama şimdi yine tık yok
Evet evetttt faha önce kaherengi lekem oluyodu sonra adet oluyodum ama şimdi bildiğin birkaç damla kan geldi ama kesildi işte zatenn ilk yasadığım için böyle paniğim yaaa hiç daha öncr böyle olmamıştıııııı bal damladı ağzından :)Ben adetlerimi 5 gün önce olurum hep son adet tarihin 23 aralık 18 ocak adet günümde kahverengi leke gördüm ama çok azdı sonra çok açık pembe leke oldu sonra yine cook az kahverengi oldu hepsi toplam 2gun surdu sonra normal akıntıya dondu bende 21ocak test yaptım çift cizgiydi.birkaç gün bekleyip sizde test yapın daha önce boyle birşey yasamadiysaniz hamile olabilirsiniz:)
Allah gönlüne gore versin nasıl istiyorsan öyle olsun inşaallah:)Evet evetttt faha önce kaherengi lekem oluyodu sonra adet oluyodum ama şimdi bildiğin birkaç damla kan geldi ama kesildi işte zatenn ilk yasadığım için böyle paniğim yaaa hiç daha öncr böyle olmamıştıııııı bal damladı ağzından :)
11 gun varsa olma ıhtımalı var cnm cunku bu kadar erken adet belirtisi olmaz dıye dusunuyorum. kanama devam edıyorsa tutunma olabılır ıstırahat et cok fazla hareket etme derımtamamda bende olmayan seyler ıkıncısı yerlesme zamanındada kanama gelıyormus benım annem ablamda ustune kalmıslar hamıle oyle adet gıbı gelmıyo cok hafıf gelıyo damla damla 11 gun var hastalanmama hıc olmayan sey cocuk yapmaya basladıgımızda oldu bunlar ondan hamıle olabılırmıyım dıyorum cnm
idrarda bu kadar erken cıkmaz cnm kanda cıksa bıle degerın dusuk cıkar dr net bırsey söyleyemez dıye düşünuyorum. cunku cok erken. sen yınede cok heyecanlanma mutlaka yaz burdan bende merak ettım benımde bugun adet gunumd ama olmadımbakalım nolcak adetımın 18. gunu kahverengı akıntım oldu devamı gelmedı bende beklıyorum senın gıbı..efet edıyo sabahtan berı ay hadı ıns olur allahın ıznınle offffff pazartesıde sonuclarımı alıcam ıdararda negatıf cıktı 11 gun oldugu ıcın kanda cıkar ama dımı