yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

Kizlar benim icinde dua edin. Adetim 2 gün gecti ve yaklasik 5 gün önce lekelenmem oldu. Inşallah bende hamisimdir.

Canım sende hala olmadınmı? Ben pazartesi kan testi yaptırıcam hiç idrar testi yaptırmıcam bende hala olmadım
Olmadim ama kasiklarim cok agriyo heran gelecek diye bekliyorum idrar yapma zaten boşver ben iki kere yaptm negatif cikti.umutlarm tükendi. Bakalim insallah olmamda bende kan yaptiririm.

kızlar bısey sorucam sıze yardımcı olurmusunuz bana bende 1 aydır cocuk calısmasındayız son bır haftadır sarı akıntım gelıyo su gıbı kasıklarımda agrı bıraz bel agrım var cunku ustumunde gelmesıne 11 gun var bugun sabah kanamam gelmıs adetmın ustune kalabılırmıyım acaba

Kanama cok muydu canim ?

normal adet gıbı az az
Hmm bence bekle adet günün gecince test yaptr. Benim gecen ay adet günümde oldu lekelenme. Yerlesme kanamasi heralde dedim umutlandm. 10 gün gecti adetimin üstünden testler negatif cikti malesef bu ayda var lekelenme ve adet günüm geciyr yinede umutlanmak istemiyorum cok üzülüyorum sonra sende adet gününü bekle ve takma takinca olmuyr cok düşünme oluruna birak.

dun doktora gıttım ıdrar kan testı yaptırdım pazartesı alıcam bakalım hayırlısınla allahın ıznınle ıns

Kızlar merhaba :)

Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı ? Tam olarak nasıl birşey bu kanama ? Birde müthiş bir kasık ağrım var.

Son düzenleme:
Genelde 2 veya 3 gün sürer diye biliyorum kanda hcg ye baktr garanti olur.

2.bebeğimde normal reglden önce kahverengi damla geldi . 2gün önce felan ve regl gecikti ve hamileydim. sadece baş sayfayı okudum. hayırlısı olsun

2.bebeğimde normal reglden önce kahverengi damla geldi . 2gün önce felan ve regl gecikti ve hamileydim. sadece baş sayfayı okudum. hayırlısı olsun
Benimde oyle oldu iste regliden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu gün icinde hic bisey gelmiyrdu sadece tuvalette geldi. 2 günüm gecti ama kasiklarim cok agriyor heran regli olacakmisim gibi ne yapsm bilemedm

Genelde 2 veya 3 gün sürer diye biliyorum kanda hcg ye baktr garanti olur.
İdrar testi yapsam çıkar mı sence ?

Kizlar benimde reglime 8 gün var kac gundur asiri sari ve saffaf akintm var. bu sabah uyaninca camasirimda acik kahverengi akintm olmus hafif kanama gibi 2_3 damla seklinde. Sabahtan beri biseyde yok. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…