• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme lekesi olabilir mi ki acaba :)????

mrb kızlar yazdıklarınızı dıkkatlıce okudum ıkıncı cocuguıstıyoruz ama ıkı yıldır olmuyor. bu ay folık asıt kullandım cuma gunu dr gıdıcem bakalım ne dıyecek. sat 7 ocak bır ıkı gun once kahverengı bır akıntı oldu ama bu bende genelde adet oncesı oluyor bunun farkı dıgerlerıne gore daha fazla olmasıydı bıde asırı sinir ve şişkinlk sanırım bunlar adet belirtileri hamılelık olması olasılıgı var mı szce?

Doktorum bana da folik asit vermisti bende onu kullaninca cocuk olack falan sandm meğer vitamin ilaciyms sadece 1 ay kullan demişti kullndm bitti bi dahada vermedi.

Sanırım bende bu ay da bisey yokk :KK61:

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sizleri bende aynı sizler gibiyim anne olmayı çok istiyorum ama olmuyor benden daha çok bekleyen arkadaşlarım da vardır elbet bu konuyu açıkça kimseyle konuşamadığım için sayfaya üye olmaya karar verdim haziran ayında evlendim ve halen bekliyorum adetime 8 gün var bir kere o idrar testinden yapmıştım pozitif çıkmıştı ama adet oldum önceki ay falan acaba bozuk olabilir mi test hamile kalamamaktan korkuyorum hamile kalamamaktan bir kere olsa içim rahatlar

kimse yokmu acaba
ulukant cnm daha yeni evlisin stres yapma bir yil olmamasi normal bazen testler hozuk çıkabiliyor. sen evliliğin tadini cikart ilerde bebeğin oldugunda ne demek istediğimi daha iyi anlarsın sağlıcakla...

Benim lekenlenmem devam ediyor yarin kan testi yapcm dua edin inşallah hayırlısıyla pozitif cikar

Bende çok merak ediyorum. Bu durumla ilgili konu açmıştım. Adet günüm yarın fakat bir kac gün önce kahverengi akıntım oldu dün de adet olmadan önceki kkırmızı leke geldi ı dedim ama kesildi. Bi arkadaş korunmayo bırakan kadınlarda bu durum olur demiş benimde kafam çok karışık önceden kahverengi lekem oluyodu ama sonrasında adet oluyodum ama şimdi kırmızı leke geldi ve kesîldi :( yarın adet olacakmıyım bilmiyorum sabırsızlıkkla bekliyorum yarını :(

Bende çok merak ediyorum. Bu durumla ilgili konu açmıştım. Adet günüm yarın fakat bir kac gün önce kahverengi akıntım oldu dün de adet olmadan önceki kkırmızı leke geldi ı dedim ama kesildi. Bi arkadaş korunmayo bırakan kadınlarda bu durum olur demiş benimde kafam çok karışık önceden kahverengi lekem oluyodu ama sonrasında adet oluyodum ama şimdi kırmızı leke geldi ve kesîldi :KK43: yarın adet olacakmıyım bilmiyorum sabırsızlıkkla bekliyorum yarını :KK43:
Canim ben korunmadm benimde adet günüm yarin 4 gündür geliyor leke şeklinde agri falanda yok kan testi icin gttm saglik ocagina sabahtn gelcksn dediler geri döndüm bakalim adet olmazsam gidcm bi daha hayırlısı artk .

Canim ben korunmadm benimde adet günüm yarin 4 gündür geliyor leke şeklinde agri falanda yok kan testi icin gttm saglik ocagina sabahtn gelcksn dediler geri döndüm bakalim adet olmazsam gidcm bi daha hayırlısı artk .
Bende beklicem ayın 1 ine kadar test yapmıcam adet günümü iki gün gecmış olacak zaten . HAyal kırıklığına uğramk istemiyorum hamile değilim diye dürekli tekrarlıyorum

Bende beklicem ayın 1 ine kadar test yapmıcam adet günümü iki gün gecmış olacak zaten . HAyal kırıklığına uğramk istemiyorum hamile değilim diye dürekli tekrarlıyorum
Al bendende o kadar. Bende sürekli hamile degilim ddiyorum ama ne kadar soylesekte o tatli şüphe icimizi kemiriyor :)

Al bendende o kadar. Bende sürekli hamile degilim ddiyorum ama ne kadar soylesekte o tatli şüphe icimizi kemiriyor :)
Aynen öyle. Birkaç saat önce yine kan geldi birkaç damla şimdi yine kesildi kupkuru hiçbirsey yok nedir bu anlauamıyorum hiç böyle olmamıştı

Aynen öyle. Birkaç saat önce yine kan geldi birkaç damla şimdi yine kesildi kupkuru hiçbirsey yok nedir bu anlauamıyorum hiç böyle olmamıştı
Valla benimde bugün bitti iste yarin adet günüm hic agrm falan yok bakalim nasip :)

Bende merak önce koyu kahverengi oldu sonra çok açık pembe leke oldu.sende bekle bakalım devamı gelecekmi gelmezse bi yltest yaparsın Allah gönlüne gore versin
bildiğin adet oldum leke meke değil bu :( umutlar öbür aya kaldı. acaba ovulasyon testi falan mı yapsam napsam. doktor 11-18. gün arası özellikle 14. gün demişti. ama hala hamile kalamadım. ben mi çok sabırsızım yaa :'(

bildiğin adet oldum leke meke değil bu :KK43: umutlar öbür aya kaldı. acaba ovulasyon testi falan mı yapsam napsam. doktor 11-18. gün arası özellikle 14. gün demişti. ama hala hamile kalamadım. ben mi çok sabırsızım yaa :'(
Ovulasyon kullanın isterseniz ben hic kullanmadim yumurtladigimi agrimdan ve akintimdan anlıyorum.ne kadar zamandır istiyorsun?

Ovulasyon kullanın isterseniz ben hic kullanmadim yumurtladigimi agrimdan ve akintimdan anlıyorum.ne kadar zamandır istiyorsun?
nerde ağrın oluyo ben hiç anlamıyorum ki. daha doğrusu hiç dikkat etmedim. biz 2 aydır deniyoruz kasımda başladık yani.

Siz yaşadınızmı benim yaşadığımı ne olur banada yol gösterin :( bugün adet olmam gerek fakat ayın 26 sında iki gün süren kahverengi akıntım oldu sonra ayın 28 inde adet baslangıcındaki kan geldî birkaç damla sonra kesildi ve en son dün akşamda birkaç damla geldi tama bu sefer kesin adet oldum dedim ama şimdi yine tık yok :(

C
Siz yaşadınızmı benim yaşadığımı ne olur banada yol gösterin :KK43: bugün adet olmam gerek fakat ayın 26 sında iki gün süren kahverengi akıntım oldu sonra ayın 28 inde adet baslangıcındaki kan geldî birkaç damla sonra kesildi ve en son dün akşamda birkaç damla geldi tama bu sefer kesin adet oldum dedim ama şimdi yine tık yok :KK43:
Canim test yaptn mi?

Back