- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
adet olman gereken günde de yapsan çıkarbakalım bi 10 gün daha bekliyim sonra tekrar test yapiyim en garantisi olsun diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet olman gereken günde de yapsan çıkarbakalım bi 10 gün daha bekliyim sonra tekrar test yapiyim en garantisi olsun diyorum
tamam benim ilişki 8 ile 10 u arasıdı. bugün ayın 22 si daha 10-12 gün olmuşadet günün yarınmış okuduğum kadarıyla eğer dün testin negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile değilsin. idrar testleri ilişkinin üstünden 14 gün geçtikten sonra doğru sonuç verir
kan testinde çıkar o zaman büyük ihtimalle... idrar için birkaç gün daha bekletamam benim ilişki 8 ile 10 u arasıdı. bugün ayın 22 si daha 10-12 gün olmuş
benimki de ümit işte .. kan testi yapamam da yarında geçsin sonra test yapiyim . dünkü testi de gece yaptım . 1. çizgi bile silikti. nebiliyim ya taktım iyice . şimdi leke falan bişi yok . bakalım yarın regl gelecek mikan testinde çıkar o zaman büyük ihtimalle... idrar için birkaç gün daha bekle
benimde böyle oluyor genelde birkaç gün önce lekelenme gelir durur sonra adet başlar. özellikle korunmayan kadınlarda genelde böyle oluyorbenimki de ümit işte .. kan testi yapamam da yarında geçsin sonra test yapiyim . dünkü testi de gece yaptım . 1. çizgi bile silikti. nebiliyim ya taktım iyice . şimdi leke falan bişi yok . bakalım yarın regl gelecek mi
yerlesme kanamasi oldugunu dusundugun taruhten bi hafta sonra kesin cikarkızlar adet tarihim 19 ocak
17 ocakta canım sıkıldı gittim kan testi verdim arada eser öyle gider veririm sonuç çıkana kadar acabalarda olurum az mutlu olurum sonra negatif çıkınca yine üzül dur napcan işte can sıkıntısı
kan testi sonucum <0.100 çıktı yani bişey yokkkkk
18 19 20 ocak tarihlerinde kısa süren günde 2 3 damlayı geçmeyen kahverengi akıntılarım oldu.
en son 20 ocak yani dün sabah 2 damla kadar geldi dün sabahtan beri ne gelen var ne giden.1 damla bile gelmemiş tabi buda benim aklımı karıstırdı acaba mı dedim yeniden kendi kendime :S
size birtakım sorularım olucak canlar vaktinizi çaldığım için üzgünüm
1) canlarım deneyimli arkadaşlarım bunun yerleşme lekesi olabilme ihtimali var mı??
2) bildiğim kadaryla yerleşmeden sonra hgc hormonu salgılanıyor bu yüzden 17sindeki testim 0.100 çıkmış olabilirmi???
açıkçası benim aklımı karıştıran burda hamile olan arkadaşlarımızın birkaçının hamile olduklarını öğrendikten sonra bu tarz kanama yaşamış olmaları buda benim aklımı karıştırıyor.okuduğum yerlerde yerleşmeden önce hgc salgılanmayacağı yazıyor ama deneyimli arkadaşlar sonradan bu kanamayıda oldum diyor bendeki beyin yanıyor :)
3) eğerki bu yaşadığım şey yerleşme kanamasıysa ne zaman kan testi veya idrar testi yaptırmalıyım ???
şu 3 soruma cevap verir beni bilgilendirir aydınlatırsanız çokkkkk mutlu olucam :)
Canm iç pemb akinti oldu bnde 4aylk evlym guslm benden 5gun oldu glyo bugn gebelik testi yptm cikmadi yarn kan vercem bklm neymiş bu akintilar inş yerleşme kanamasidirMrb ben aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim suan adetime 4 gün var aksam 5 bucuk civarlarinda kahverengi lekelenme gördüm agri falan hic bisey yok devami da gelmedi zaten adet mi yerlesme kanaması mı bilemiyorum yardimci olun lütfen birde ne zaman test yapmaliyim?
Inşallah hamilesindr canimm. Benim gecen ay 10 gün geçti yine bi ara kanama oldupembeydi ama o kesin.hamileym.dedim 3 testyaptm araliklarla cikmadi kan testi yaptirdim negatif 11nci gün adet oldum cok uzuldm insallah bu ay.olur.Canm iç pemb akinti oldu bnde 4aylk evlym guslm benden 5gun oldu glyo bugn gebelik testi yptm cikmadi yarn kan vercem bklm neymiş bu akintilar inş yerleşme kanamasidir
İNŞ ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INŞ BENDE ÇOK ISTYM YARN GTCEM DOKTORA BAKALM HEM NEDIR BU AKINTILAR ANLAYAMDMInşallah hamilesindr canimm. Benim gecen ay 10 gün geçti yine bi ara kanama oldupembeydi ama o kesin.hamileym.dedim 3 testyaptm araliklarla cikmadi kan testi yaptirdim negatif 11nci gün adet oldum cok uzuldm insallah bu ay.olur.
CanimİNŞ ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INŞ BENDE ÇOK ISTYM YARN GTCEM DOKTORA BAKALM HEM NEDIR BU AKINTILAR ANLAYAMDM
Canim naptn gittn mi doktora sonuc cikti mi?İNŞ ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INŞ BENDE ÇOK ISTYM YARN GTCEM DOKTORA BAKALM HEM NEDIR BU AKINTILAR ANLAYAMDM
bende 2 aydır hamile kalmayı deniyorum bu ay adet olmuyum diye dua ederken bugün lekem geldi moralim bozuldu pembemsi bi leke. acaba üstüne görmüş olabilir miyim? geçen ayda öyle olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş sadece idrar testi yapmıştım şu eczanede satılanlardan. geçen ay aynı adet dönemimi yaşadım şimdi pembemsi bi leke geldi umutlanmalımıyım bilmiyorum çok istiyorum hamile kalmayıBenim en son adetin 23 aralikti hep 5 gün önce olurum reglimi bu ayin 18inde çok az leke gordum tmm oldum dedim sabahına gelen giden yoktu gecen aylarda da olmuştu yine öyle oldu sandım sonraki aksam açık pembe oldu ama dilince geliyordu sonra yine akıntıyla kahverengi geldi sonra kesildi dun aksam test yaptım silik çıktı bu sabahta yaptim yine çıktı nasipse 2. Çocuğum olacak.seninkide yerleşme kanamasında benziyo birkaç gün bekleyip bi test yap derim Allah gönlüne gore versin insallah
Canım benimde gecen ay tam adet günümdr pempe geldi iki gün ama adet gibi degildi ve 10 gün gecti üstünden cok umitlendim kanda cikmadi. Sonrasinda adet oldm zaten cook uzulmustm . Bu ay yine kahverengi geldi suanda hic birsey yok ve adetime 3 gün var test yapmaya korkuyorum çünkü negtif cikinca agliyorum adet günün gecti mi?bende 2 aydır hamile kalmayı deniyorum bu ay adet olmuyum diye dua ederken bugün lekem geldi moralim bozuldu pembemsi bi leke. acaba üstüne görmüş olabilir miyim? geçen ayda öyle olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş sadece idrar testi yapmıştım şu eczanede satılanlardan. geçen ay aynı adet dönemimi yaşadım şimdi pembemsi bi leke geldi umutlanmalımıyım bilmiyorum çok istiyorum hamile kalmayı
geçen ay 28inde adet olmuştum bugün leke geldi işte tam adet günümde. idrar testi yapsammı dedim bugün ama çıkmazsa üzülcem. bikaç gün bekleyim bakalım ne olacak.adet günüm geçmedi bugün yarın bekliyordum olmasın diye dua ediyordumCanım benimde gecen ay tam adet günümdr pempe geldi iki gün ama adet gibi degildi ve 10 gün gecti üstünden cok umitlendim kanda cikmadi. Sonrasinda adet oldm zaten cook uzulmustm . Bu ay yine kahverengi geldi suanda hic birsey yok ve adetime 3 gün var test yapmaya korkuyorum çünkü negtif cikinca agliyorum adet günün gecti mi?
Bende merak önce koyu kahverengi oldu sonra çok açık pembe leke oldu.sende bekle bakalım devamı gelecekmi gelmezse bi yltest yaparsın Allah gönlüne gore versinbende 2 aydır hamile kalmayı deniyorum bu ay adet olmuyum diye dua ederken bugün lekem geldi moralim bozuldu pembemsi bi leke. acaba üstüne görmüş olabilir miyim? geçen ayda öyle olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş sadece idrar testi yapmıştım şu eczanede satılanlardan. geçen ay aynı adet dönemimi yaşadım şimdi pembemsi bi leke geldi umutlanmalımıyım bilmiyorum çok istiyorum hamile kalmayı
Allah gönlüne göre versin insallah hayirlisiyla tabi.geçen ay 28inde adet olmuştum bugün leke geldi işte tam adet günümde. idrar testi yapsammı dedim bugün ama çıkmazsa üzülcem. bikaç gün bekleyim bakalım ne olacak.adet günüm geçmedi bugün yarın bekliyordum olmasın diye dua ediyordum