• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme Kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Son birkaç gündür benden kan geliyordu ama çok çok az damla şeklinde umursamadım önemsemedim yani daha adetime 10 gün var diye,dün biraz daha fazlalaştı kanama lekelenmeyle birlikte geldi akşama doğru misafir de vardı dün gidemedim doktora ilk defa böyle birşey oluyor bana çok umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi bu, internetten okudum ve çoğu belirtisi tutuyor, bu sabah doktora gidip kan testi vericem, adete 10 gün kala kanda gebelik testi çıkar mı kızlar birde aç karnına mı gitmeliyim doktora.Bu gece düşünmekten doğru dürüst uyuyamadım ve hala adet ağrısı var karnımda kaç gündür bana bir yol gösterin :KK42: :KK42: :KK42: :KK42: :KK42: :KK42:
Geçen ay aynısını yaşadım hayatımda ilk defa oldu. Cevabını bulursan bana da haber ver lütfen.

Ben stresten diye düşündüm.

Agri olmayadabilir sen kafani karistirma kanama artarsa kan negatif cikarsa adetin erkene gelmis olabilir.ilactan dolayi yumurta dollenmeyip atabilir kendini.bende cekildim..yani hakknda hayirlisi bi git de duruma gore insallah stres yapma cok bekledigimiz zamanlar adet şipidik gelir zaten
O da olabilir doktora hsg de çekildiğimi söyliym bu ay bakalım artık hakkımızda hayırlısı olur inşallah:(şu an hiçbirşey yok yani bugün kan gelmedi hiç, tuhaf olan şey çamaşırıma kan geliyor ama kağıtla silince hiçbirşey yok,

bence en az 14 gün geçsin öyle yaptır testi varsa da çıkmayabilir. benim 10 gün önce adet olacakmıs gibi ağrılarım basladı ama son 3 gün kalaya kadar çıkmadı
O ay hamile kaldın mı peki, şu an hala var adet olacakmış gibi ağrım son birkaç gündür hiç geçmedi,kanda çok erken de olsa çıkabilirmiş ama belki kişiden kişiye değişen birşey bu

O da olabilir doktora hsg de çekildiğimi söyliym bu ay bakalım artık hakkımızda hayırlısı olur inşallah:KK43:şu an hiçbirşey yok yani bugün kan gelmedi hiç, tuhaf olan şey çamaşırıma kan geliyor ama kağıtla silince hiçbirşey yok,
Hayirlisi sagliklisi olsun insallah simdi ne desek boş bu hamilelik isleri karisik oluyor var dersin yok cikar yok dersin var cikar.
Ongorü sadece. Sokülemiyor olabilir belki bi ksc gun boyle devam edip gelir tamamen. Ilaclar temizler sonucta heryere gidiyor ilac. Insallah hakknda hayirlisi ne zaman gidiceksin

Hayirlisi sagliklisi olsun insallah simdi ne desek boş bu hamilelik isleri karisik oluyor var dersin yok cikar yok dersin var cikar.
Ongorü sadece. Sokülemiyor olabilir belki bi ksc gun boyle devam edip gelir tamamen. Ilaclar temizler sonucta heryere gidiyor ilac. Insallah hakknda hayirlisi ne zaman gidiceksin
Belki de dediğin gibidir hsg ilacından olmuştur, ama duymadım hiç öyle olanı, çekildigin gün az kanama olabilir:( bakalım kafam çok karışık inan ki şu an hiç sağlıklı düşünemiyorum

Evet 2-3 gün sadece nokta şeklinde kanama oldu kahverengi ya da koyu bordo ama sonra da öyle normal adet kanaması gibi gelmedi yine koyu ama daha yoğundu... Pıhtılı vs çok özür dileyerek yazıyorum.
Önemli değil hepimiz kadınız burda canım bunlar hep yaşadıgımız şeyler, daha önceden de böyle oluyormuydu peki yoksa ilk defa mı oldu, bende ilk defa oluyor

İnşallah canım, bana da öyle çok erken çünkü ama yerleşme kanamasını araştırırken çoğu belirti tutuyoru işte umut fakirin ekmeği:KK43:
gecen ay aynısını ilk defa yaşadım ben de. noluyoruzz yaa bu ne dedimmm derkeennn bir kaç gün sonra adete çevirdi. 15 gün sonra yeniden adet olmuş oldum.

gecen ay aynısını ilk defa yaşadım ben de. noluyoruzz yaa bu ne dedimmm derkeennn bir kaç gün sonra adete çevirdi. 15 gün sonra yeniden adet olmuş oldum.
Allahallah :( adet ağrısı çekiyorum son birkaç gündür çok tuhaf birşey adetlerim o kadar düzenliyken, benimkinin adete çevirecegini hiç sanmıyorum:((

Yani şimdilik çevirmez diye düşünüyorum adet olacaksam da zamanında olurum, hani adet olucam hissi var karnımda ama gelmiycek:KK43: öyle hissediyorum gelse gelirdi kaç gündür zaten
Kiz onceki gunler erkendir gelmemistir ama 10 gun oncesine adeti cekilen cok var eger birsey yoksa buyuk ihtimal gelicek canim. Kendini strese sokarsan gelesi gelmez ugrastirir seni zaten ;)

Back
X