yerleşme kanaması olan var mı?

papaty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
101
2
46
İzmir
slm.arkadaşlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı? varsa nasıl biryeş nezaman gercekleniyor ve kaç gün sürüyor bu anları yaşayan arkadaşlar ltfn yardım edermisiniz...

benimde hamileliklerimde lekelenmem oluyo.ama kanama degil..ilkinde cok korkmustum ama sonrasinda tecrübeliydim. 6. haftalarda falan olmustu benim ki.asagi yukari 1 hafta kadar sürüyo.
slm.arkadaşlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı? varsa nasıl biryeş nezaman gercekleniyor ve kaç gün sürüyor bu anları yaşayan arkadaşlar ltfn yardım edermisiniz...

arkadaşlar.aralığın 10unda hastalandım normal kanamaydı. ve aralığın 29unda toplasan 4-5 damla kadar kahverengi leke oldun ve birdaha gelmedi ama kırmızı kan değildi.

28 günde bi oluyosan regl cnm bu dönemlerde olman gerekiyo değilmi.. Gebelik testi yaptınmı cnm..

ewet canım bazende 30da oluyordu. test yapmadım sanki adetolacakmişim gibi adet belirtileri başladı ama o lekeneydi anlamadım.

bu çok önemli bir konu seni korkutmak istemem ama bende hamile kaldığımda benden kahverengi lekelenmeler oluyordu yerleşme kanaması sandım hergün rengi biraz daha açılmaya basladı ve sonra düşük yaptımmeğerse doktora gitmek gerekmiş doktora git hemen

merhaba, yerleşme kanaması denilen şey kahverengi lekelenmeden ibaret ve bir kaç gün süren bir şey.
ve genelde adet olacağın zamanlara denk geliyor.
ama 2-3 günden fazla sürerse hemen doktora gitmelisin.
ben de hamileymişim hasta olmam gereken zamanda kahverengi lekelenmem oldu. test yaptım çıkmadı.
bende çikolata kisti vardı ondan sandım biraz erteledim dr a gitmeyi.
ama doktora gittiğimde hamile olduğumu düşük tehlikesi olduğunu öğrendim.
3 ay boyunca progestan içmek zorunda kaldım.. çok şükür şimdi 5. ayımızı bitirdik.

Kızlar 29 günde bir regl oluyorum genelde geçen ay 26 günde geldi.Dün ebnden bir kaç kere peçeteye sürüntü şeklinde kahverengi kan geldi.31 aralık yumurtlama günümdü
Yerleşme kanamsı olabilir mi ki
Beklenmeyen adet tarihim 12 ocak

bakın arkadaşlar yerleşme kanamasının dışında üstüne görme diye bir olay da var herkesin metabolizması aynı değildir,hamileliği boyunca adet gören çok kadın var, düşük olması için hiçbir durum yokken birden bir sancı ile tuvalete gidip, kan kaybetmeniz gerek, böyle bir durum yoksa testiniz pozitif çıkmışsa, 1- 2 saat sonra adet görmeye başlamışsanız ve son adetinizin başlama süresi, miktarında anormallik varsa, bir de ailenizde üstüne gören varsa o durumdayken bile hamile olabilirsiniz,sakin olun rahatlayın, yanlışlıkla bu kanamayı düşük sanıp ta bebeğini kaybeden çok kadın var, bu nedenle dikkatli olun, ben de pozitif çıktı, 2 saat sonra adet oldum,2 aydır hamilelik belirtileri yaşıyorum, yarın kan testi yapacam,tanıdık bi doktor sakın kanaman bitmeden bi doktora gitme, boşu boşuna kürtaj yaparlar dedi, lütfen bilinçli olalım,bebeklerimizi öldürmeyelim.

merhaba.. benden çarşamba akşamı önce pembe bir leke sonrada ufak bir kan pıhtısı geldi. çok korktum. bütün gece uyuyamadım. sürekli lavaboya gittim. çünkü bir arkadaşım düşük yapmıştı kısa bir süre önce. bende çok korkmuştum. sabaha kadar başka bişey gelmedi. sabah doktora gittim ve doktor kalp atımlarına baktı. normaldi. kesenin altında bi kanama olmuş. kese büyürken bi damarı yırtmış dedi. ufak ufak kanamalar olur ilk 3 ay dedi. ama kan çok kırmızı gelirse ozaman korkmaya başla ve beni ara dedi. düşük önleyici hap veririz dedi. bende ne olur ne olmaz şimdiden başlasam kullanya dedim. kabul etti. ama acaip uyku yapıyor. sabah akşamdı. bende sadece akşamları içiyorum.

mrb arkadaslar ben yeniyim bisi sorcam ben adetim 2 gun gecti test yaptim silikde olsa vardi ikinci cizgi ama ardan 3 gun gecti ve adet oldum acaba ustune görmus olabilirmiyim bugun 3.gunum arada kasiklarimda ufak da olsa sanci var gelip gecio test yapmaya korkuyorum nolur cvp

slm
benim beklenmeyen adet tarihim bugün, fakat ben 2 güün önce test yaptım, belli bir şekilde hafif silik 2. çizgi çıktı
fakat henüz doktora gitmedim ve azönce çamaşırıma gelmeyen, tuvalet kağıdına gelen pembe akıntım var
ağla ağla helak oldum
doktorumu aradım açmadı
çok merak ediyorum, acaba hamile miyim, hamileysem bu pembe sıvıı ney ?

cnm belki yerlesme kanmasidir ama benimde bu ay ona benzer bisii oldu test yaptim adetim 2 gun gecti silikde olsa cikti saonra 3 gun gecti agrim basladi ve kanamam geldi bugun 3.gunum seni uzmekk istemem ama hayal kirikligina ugrama die bide sanci varmi sende o kan sanciylami geldi yoksa sancin yokmu

evet her şeye hazırladım kendimi olsa da olur olmasa da takdir Allah'ın
ağrım var, kasık ağrım var, hemde yeni değil, 1 haftdır çekiyorum
azönce tekrar idrara çıktım busefer gelmedi ilginç
çok teşekkür ederim cevabın için
tekrar bilgilendiririm sizi

cnmbence bu yerlesme kanamasi eger bu gece hic gelmezse yani kesilirse sabah bence ilk idrarinla bi idrar testi yap ve bana sonucu bildir yarin meark ederim ii haberlerini bekliyorum

pinkta nerdesin cnm valla merak ettim sonuc ne ins. su an ben bunu yazarken mutluluktan ciglik atiosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…