Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

Aa hayırlı olsun darısı başıma o zaman 🌸 benim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı
Yaa kızlar aşılama yaptım 13. Gün test negatif çıktı ama bu gün yani ertesi gün kahverengi leke geldi sizce neden hamile olabilirmiyim yaşayan var mı

Olabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
Merhaba yerleşme kanamanız nasıldı aynı durumu yaşıyorum çamur gibi çarşamba günü öğlen 3 gibi çay kaşığı kadar geldi sonra 2-3 kere daha aynı miktarda geldi şuanda peçeteyle temizledikçe geliyor 6 gün var regli günüme test yaptım negatif çıktı

Merhaba yerleşme kanamanız nasıldı aynı durumu yaşıyorum çamur gibi çarşamba günü öğlen 3 gibi çay kaşığı kadar geldi sonra 2-3 kere daha aynı miktarda geldi şuanda peçeteyle temizledikçe geliyor 6 gün var regli günüme test yaptım negatif çıktı
Birkaç gün 2 3 damla şeklinde geldi benimki de. Erken gebelik testi miydi yaptığınız

Adet gününüzü bekleyin bence öyle tekrarlayın testi
Hayırlı olsun cnm sizin yerleşme kanaması adet gununuzden kaç gün önce veya sonra oldu benim adetime 6 gün flan vardı 2 gün lekelenme gördüm aşırı derecede değil ama sonra gelmedi devamı akıntım var ama çok olmasada teste yapmadım ama adette olmadım 3 gün var günüme takvime göre.

Hayırlı olsun cnm sizin yerleşme kanaması adet gununuzden kaç gün önce veya sonra oldu benim adetime 6 gün flan vardı 2 gün lekelenme gördüm aşırı derecede değil ama sonra gelmedi devamı akıntım var ama çok olmasada teste yapmadım ama adette olmadım 3 gün var günüme takvime göre.
Benim adet günümde olmuştu ama öncesinde de olabiliyor hatta genellikle öyle oluyor

Benim bir tanıdık idrardan bakınca hemen biliyor hamile olup olmadığını ama uzakta bana yanımda olsa gösterirdim merakım giderdi 🤭☺️

Back
X