Yerleşme kanaması

emine4147

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
8
0
6
Arkadaşlar yerleşme kanamasını ne şekilde yasadınız acaba ben adetime 6 gün varken oruçta tansiyonum düsmesiyle hastaneye gittim orda tesadüfen yaptılar emin olmak için betayı 26.5 cıktı 2 gün sonra yani dün kahverengi lekelenmem oldu bikac damla sonra durdu acil kadin doğuma gittim bakmadılar bile yerleşme deyip gönderdiler betam 65.2 cikmistı dünde
Şimdi ara ara lavaboya girdikçe farkediom peceteye silince acık kahveye benzer bişi geliyor ama ilaçta vermediler için rahat değil bayram tatili sansa haftaya randevu alabildim 🥺

Ya bende de aynı durum adetim mi sökülemiyo yerleşme mi anlamıyorum kan testi negatif çıktı 3 gün gecikme var şuan 5 6 gündür lekelenme devam ediyor son günlerde peçetere geliyor sadece ağrım da var adet olacak gibi bişetler geliyo gibi ama gidiyorum yok

Yerleşme kanaması veya kimyasal gebelik olabilir. Kimyasal gebelikte embriyo rahme kadar ilerler fakat genetik bozukluk sebebiyle rahme tutunamadan düşer ve adetle atılır. Böyle durumlarda beta iki günde bir artması gerekirken azalmaya başlar ve tekrar sıfırlanır. Bu süreçte idrar testinde yalancı pozitiflik olabilir. Bu sebeple gecikmenin en az 5.gününde ve en kesin 10.gününde idrar testinin tekrarlanması, pozitif sonuç alınırsa ertesi güne ultrason randevusu planlanması gerekir.

Back
X